Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7852287 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7852287

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Konkretniej to nie w świątyni Śniącego, to błąd w solucji. Czwarta część jest w grobowcu w Dolinie Cieni, w jednej ze skrzyń z bełtami do Dvartazdaha.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Lajuś

Lajuś

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja każdy zakamarek patrzyłem :D Dzięki.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Jak zrobić zadanie z rannym zwierzem od myśliwego ?

furlon

furlon

Użytkownicy
posty70
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy returna mozna przejsc bez wstepowania do glownych gildi

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@shadow34443 Poczytaj porady i solucje.
@furlon Zakładam że nie, choć  przy dużym wykorzystaniu bugów i GVE mógłbyś spróbować.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W NK Hagen sprawdza, czy mamy gildię, nie sądzę, żeby w Returnie to usunęli. No i jest jeszcze Xardas w 3 rozdziale... W ogóle skąd pomysł, żeby nie wstępować do głównych gildii???

You didn't grow.
You didn't improve.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Witam ma ktoś save jako paladyn ???

0vers

0vers

Użytkownicy
posty19
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktos jakas porade jak poradzic sobie ze smokami ? Kazdym procz bagiennego ten byl prosty.
Mam 400 sily,  3k hp i uzywam uriziela. Problem jest taki , ze maja po 50k hp  . Zycie zbijam do ok. 43k potem puszczaja burze ognia czy tam zamiec + przywoluja zywiolaki . Jak wybije je smok praktycznie wraca do pelni zdrowia . Nie wyrabiam po prostu z leczeniem . Nawet poszedlem po butelki adanosa, ale nie wiele daja... Poziom trudny .

polak47

polak47

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć! Mam problem z Intelgiencją. Gram w wersje 65 i niestety po czytaniu pulpitów, książek czy nauki alchemii dostaję doświadczenie a inteligencji ani jednego punktu. To kwestia błędu gry czy coś robię źle a może bug?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@polak47 inteligencja jest teraz zarezerwowana tylko i wyłącznie dla magów

@0vers Jak zrobi tą burze ognia uderz smoka raz przed minionami tak aby się na tobie striggerował, wtedy będzie cię atakować, ale nie dostanie hp.

@shadow34443 pogadaj z saggitą po odebraniu zadania

mam  problem w kopalni orków. Jak zeskakuje na dół aby pobrać magię z 1 kopca rudy (zaraz obok tego zjazdu na dół) to zabija mnie... em... w sumie nie wiem co. Po prostu ruda otoczona jest palisadą z drewna, wychodzę po pobraniu magi przed palisade i ginę. Nawet na marvinie przeskakując przez palisadę dalej gine i przed tym nie ucieknę... jakieś rady?

@Simen no tak trochę w 7 rozdziale to mam ten wątek dawno za sobą :x myślałem, że jak zeskoczę i się potem wyteleportuje to nie będzie problemu, no ale ruskie wiedzą lepiej i trzeba za każdym razem schodzić z tą windą : /

wedka

wedka

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Mam problem z leśnym obozem za palisadą w GD...chyba go nie mam:) Na dole w kotlinie są paladyni, na górze był tylko jeden Novice, z którym mogłem porozmawiać, wpadł nowy wpis do dziennika o obozie, ale obozu nie widać. Nie ma w ogóle powalonego drzewa po którym mógłbym przejść, zresztą za przepaścią nie widać żeby coś było. Przy Draxie i Radfordzie był Isidro i chciał zaprowadzić mnie do obozu, ale zostawiłem to na później bo droga nie była wyczyszczona i ginął. Teraz Isidro nie ma w ogóle, pewnie poszedł do nieistniejącego obozu;) Ktoś wie o co może chodzić?

0vers

0vers

Użytkownicy
posty19
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prokhorovoka nie wiem czy pomoge , ale ja mialem tak po powrocie do kopalni aby zabic demona. Zjechanie winda normalnie pomoglo i nigdzie nie ginalem .

A Twoja porada na smoka nic nie daje. Zjezdzam mu do 44k przywoluje burze ognia + zywiolaki , bije  go dalej potem uciekam aby zbic zywiolaki . Smok dalej strzela do mnie kulami ognia a gdy do Niego podchodze spowrotem ma ok. 48k . Problemem jest to , ze mam tylko 45 butelek wody adanosa i jak to sie skonczy to nie mam zadnego szybkiego leczenia procz healing touch . Ekstrakty zycia daja regeneracje na trudnym . Ktos jakis filmik ma albo cos? Na youtube nic nie ma ...

Wedka oboz jest na pewno . Jesli nie mozesz go znalezc to idz ciagle wzdluz palisady az dojdziesz do mostu . Po moscie odbijasz w prawo i jeden oboz jest za powalonym drzewem a drugi pod powalonym drzewem . Niedaleko statku orkow.

wedka

wedka

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Właśnie chodzi o to że u mnie w ogóle nie ma powalonego drzewa, obóz paladynów na dole jest, ale na górze nie ma nic... Ten obóz występował bodajże też w Global Modzie , więc dokładnie pamiętam co i jak, a tu po prostu zniknął;)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
@Prokhorovoka jest tak jak kolega wyżej mówił. Na dolną część kopalni dopiero się dostajesz wraz z postępem fabuły.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

polak47

polak47

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim ponownie. Mam kolejne pytanko: Czy będąc nowicjuszem nekromancji zablokuje sobie możliwość dołączenia do obozu myśliwych, albo do innych ważnych wątków ( zadania) które należałoby ukończyć jako bezgildijny ? Należę już do  gildii zabójców, kupców i złodzieji. Z góry dzięki :)

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jak przywolac ponownie quahodrona odnosnie zadania ze starozytnymi?
magowi Mitralowi czy jakos tak chodzi o piramide tą w khorinis do ktorej mam isc w nocy czy ktorejs innej ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@arminvanbuuren  chodzi ci o tą misje z swiątynią adanosa ?

Post połączony: 2017-09-03, 21:54
wie ktoś jak włączyć ramki namierzania takie jak ma Fayors
na odcinku ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@arminvanbuuren Rozejrzyj się w dolince z teleportem do Ashtara. A Mithralowi chodzi o piramidę w Khorinis, musisz tam iść o północy.
@shadow34443 Game settings -> Highlight of the current target -> box.

You didn't grow.
You didn't improve.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Zamierzam zagrać od nowa straznikiem ma ktos jakies porady ? na palladyna

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ech, wiecznie problemy.
Ogarnąłem już wszystko co się dało w rozdziale 7 i trzeba czekać kilka dni, więc zabrałem się za nieskończone misje, które zacząłem wcześniej (przyjaciel lee, nieskończona moc, wyprawa magów ognia). Wszystko prowadzi do tej lodowej doliny za wolną kopalnią. Problem w tym, że trzeba się dogadać z orkami, no ale ulu-mulu nie działa. Z rpgrussia dowiedziałem się, że trzeba założyć tą orkową zbroję z wątku ur-tralla (dolina cieni). Mam wszystko a ci cholerni orkowie dalej mnie atakują. To jest jakiś błąd czy to zmienili w wersji 0066.2? Ew. mogę wyrżnąć w jakiś sposób wszystkich orków (łącznie z tymi co mają 22k hp i są nieśmiertelni) i ogarnąć te kopce rudy, przyjaciela lee i znaleźć janusa?

0 użytkowników
Do góry