Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8936969 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8936969

Odpowiedzi 37317

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z listami dla galahada posiadam juz list od lutero salandrila gerbranta i fernando a tem mowi o jeszcze 1 liscie zawsze bylo 4  wiec skad wziasc kolejny gram na wersji 66.2

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
1. Chyba w jednym z tych dwóch bocznych pomieszczeń.

@Jao
Nic tam nie ma

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dobra, sprawdziłem. Puchar jest na właściwej arenie. Zaraz po wejściu obróć się w lewo, leży przy murze.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Lajuś

Lajuś

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak pokonać tego cholernego maga szkieleta im araha chyba, na pustyni adanosa? Nie mam do niego podejscia. Zabieram mu z 1k hp i przez jakiś czar padam. Chyba, ze 3 rozdział na niego to za wczesnie. Mam paladyna 66 lvl.

I co do jednego zadanka: Dark web. Zdobylem od Hodgesa zwój, ale nie wiem co dalej. Ktoś może pomóc?

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak pokonać tego cholernego maga szkieleta im araha chyba, na pustyni adanosa? Nie mam do niego podejscia. Zabieram mu z 1k hp i przez jakiś czar padam. Chyba, ze 3 rozdział na niego to za wczesnie. Mam paladyna 66 lvl.

I co do jednego zadanka: Dark web. Zdobylem od Hodgesa zwój, ale nie wiem co dalej. Ktoś może pomóc?

Znajdujesz pierścień pod mostem przy bramie prowadzącej do bramy Lobarta i idziesz z tym wszystkim do Vatrasa. On po paru dniach daje Ci runę, idziesz na most i używasz runy.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z dolina cienia... mam juz ja cała wyczyszczoną, zdobyłem ta kusze potrzebna do zabicia smoka, ale wciaz nie moge naładowac tego czerwonego oka, z tego co czytałem to potrzebuje krew orka, i wlasnie z tym mam problem bo te duchy orkow nie chca mi dac klucza do skrzyni w ktorej jest ta krew, podobmo trzeba im cos dac, pamietam ze z bossa takiego maga podnioslem jakis orkowy naszyjnik, ale jak pozniej szukalem w ekwipunku to nic takiego nie mialem i nie wiem juz sam czy on mi znikl z eq czy mi sie pojebalo juz w oczach. Moze mi ktos napisac jak zdobyc krew orkow czy moze zeczywiscie mam buga... gadalem z 2 duchami orkow jak cos...
wersja 66.2

Post połączony: 2017-09-01, 20:05

Znajdujesz pierścień pod mostem przy bramie prowadzącej do bramy Lobarta i idziesz z tym wszystkim do Vatrasa. On po paru dniach daje Ci runę, idziesz na most i używasz runy.
ja tego maga zabilem za pomoca luku, wiec ty kusza tez powinienes dac rade, po prostu gdy wchodzisz po tych schodkach do niego to nie wchodz do konca tylko zatrzymaj sie tak na wysokosci brzucha, abys mogl go namierzyc ale zeby on nie mogl w ciebei strzelac magia, poza tym on wali deszcz ognia wiec musisz uwazac z hp aby miec zawsze z 1,5k, jak ci spadnei hp to poprostu cofasz sie na dol walisz pote i spowrotem w to miejsce, tylko uwazaj bo powrot aby sie ustawic spowrotem jest ciezki, bo niby jestes za murkiem a on i tak w cb strzela, ale za ktoryms razem ci sie uda i go zabijesz.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rumiun1994 a zabrałeś krew orka ze skrzyni po tym jak ci szaman dał klucz w zamian za amulet?

Jakieś rady co do avatara beliara? Wyczyściłem całe gd (po za miastem orków, nie wiem czy jakiś quest nie jest z nimi zwiazany w VII rozdziale), khorinis, jarkendar i reszte lokacji dodanych przez moda. Zrobiłem większość misji. Moje statystyki prezentują się w załączonych screenach  Ściąga mnie do 200 hp przy tym swoim specjalnym ataku, a jego miniony dobijają mnie zanim użyje poty. Niestety, odciągnięcie go tak jak w przypadku azgarola odpada :c

@rumiun1994 jak nic nie przeklikałeś, to wróć się do jaskini (tam gdzie była normalnie próba ognia tylko przerobiona na tej mapie). Może nie podniosłeś po prostu tego amuletu. A jak nie to w solucji gdzieś zamieściłem linka do tematu na rpgrussia ze wszystkimi przedmiotami dostępnymi w grze. Tam sobie już sam znajdziesz

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rumiun1994 a zabrałeś krew orka ze skrzyni po tym jak ci szaman dał klucz w zamian za amulet?

Jakieś rady co do avatara beliara? Wyczyściłem całe gd (po za miastem orków, nie wiem czy jakiś quest nie jest z nimi zwiazany w VII rozdziale), khorinis, jarkendar i reszte lokacji dodanych przez moda. Zrobiłem większość misji. Moje statystyki prezentują się w załączonych screenach  Ściąga mnie do 200 hp przy tym swoim specjalnym ataku, a jego miniony dobijają mnie zanim użyje poty. Niestety, odciągnięcie go tak jak w przypadku azgarola odpada :c
jak bys przeczytal do konca moj post to bys wiedzial czy dalem czy nie ;)

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
 Pradawne księgi (misja jako Mag Ognia).
1. W latarni morskiej z bandytami.(ale gdzie) wie ktoś bo znalesc nie moge

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak przeskoczyć przepaść na początku lokacji z questa unlimited power za Januszem o dwóch twarzach w Lodowych Górach? Z akrobatyką nie da rady. Może da radę gdy będę miał ścinki ale to chyba bugowanie gry. Chodzi mi o miejsce co dalej jest taka brama i dwoje zombie ,,Soul''.

Już dawno Edit: Wystarczy zwiększyć ustawienia i tym samym zmniejszyć fps.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@rumiun1994 Amulet dla orka jest w skrzyni obok tej, w której było Oko.
@Maststs To trudne, ale wykonalne. Za którymś razem wyjdzie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka Netbek daje eliksir nieśmiertelności przed wypłynięciem na Ildorad, jeśli masz zwój przemiany  to możesz spróbować wyłączyć mu aggro.
@shadow34443 Z tego co pamiętam to księga jest na szczycie latarni za taką drewnianą zasłoną lub belką.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@Prokhorovoka Netbek daje eliksir nieśmiertelności przed wypłynięciem na Ildorad, jeśli masz zwój przemiany  to możesz spróbować wyłączyć mu aggro.
@shadow34443 Z tego co pamiętam to księga jest na szczycie latarni za taką drewnianą zasłoną lub belką.
Dziękować znalazłem

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemanko, wie ktoś jak zdobyć dobra zbroję w drugim rozdziale? gram strażnikiem miejskim. Mam już zbroje z płytek pełzaczy i ciężką strażnika bandytów ale w tej za bardzo poruszać po świecie się nie mogę.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gracekkam Przekuć zbroję strażnika, prawdopodobnie straciłeś możliwość zdobycia ciężkiej zbroi strażnika będąc jeszcze w Khorinis.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Siemanko, wie ktoś jak zdobyć dobra zbroję w drugim rozdziale? gram strażnikiem miejskim. Mam już zbroje z płytek pełzaczy i ciężką strażnika bandytów ale w tej za bardzo poruszać po świecie się nie mogę.
W zamku w górniczej dolinie jest do kupienia zbroja giermka na hardzie i legendzie.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rumiun1994 Amulet dla orka jest w skrzyni obok tej, w której było Oko.
@Maststs To trudne, ale wykonalne. Za którymś razem wyjdzie.
wiem wiem, ale miałem buga, podniosłem amulet a ni emiałem go w eq, ale dzieki pomocy Prokhorovoka juz sobie poradziłem ;)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Kopalnie złota w górniczej dolinie można oczyścić cała w 2 rozdziale? Jest tam jakiś demonikon i boss szkielet.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maciuś Można jeśli dasz radę.

0 użytkowników
Do góry