Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824198 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824198

Odpowiedzi 37317

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od czego zależy ile pkt będzie mi się many regenerować? Z początku miałem 4 a teraz mam 6 pkt
Inteligencja czym więcej tym szybciej -  jak w życiu:)

Post połączony: 2017-08-29, 08:17
Jak się wywarza runy 3 kręgu? Mi pisze, że nie mogę stworzyć bo muszę zrobić jakiś starszy kamień w tym co się runy robi a jak go trzeba zrobić ?
Musisz stworzyć runę wyższego poziomu. Robi się to stole do tworzenia run.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@wasserfull Regeneracja many zleży od poziomu zmęczenia, przynajmniej na trudnym poziomie trudności. Manę nabijesz:
- piekąc ciasta z mięsnych grzybów ( uczy Tekla)
- robiąc gulasz z ciemnych grzybów (uczy jeden gość w Jarkendarze)
- jeśli grasz magiem ognia lub guru, to mikstura baala tyrona(?) robisz ją 3 razy co daje +25 many
-dar bogów u inosa to bodajrze 20 many na każde 10 lv
-biżuteria : w akcie 2 zestaw kapłana(+30 many) nosisz ją aż do aktu 5 w akcie piątym craftowana biżuteria której uczy Mateo( ponad 100 dodatkowej many)
- korona adanosa (do zdobycia już w 2 akcie ) + 100 do many
-mikstury many z mutagenami pite tylko kiedy przy manie masz napis pref
-wino z języków ognistych jaszczurek (+3 many za każdą butelkę)

Tak do 100 many możesz jechać z PN jeżeli grasz na łatwym lub normalnym.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty O co chodzi z tym "pref" przy miksturach bo chyba coś mnie ominęło?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tedddy_bear Jak poświęcisz wystarczająco dużo Pn-ów w jeden atrybut, to staje się on preferowany dzięki czemu dostajesz więcej punktów atrybutu z eliksirów ,np.: pijąc zwykły eliksir bez prefa dostajesz 1 pkt, z prefem są to 2 pkt,eliksir z mutagenem dostajesz 4 pkt, z prefem 5 pkt.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,czy ktoś tutaj grał Guru ? Chciałbym sobie zacząć Returna od nowa jakąś klasą magiczną i myślę nad Guru właśnie i dlatego mam kilka pytań: 1. Czy zostanie Guru jest trudne czy raczej takie jak w stosunku do Nekromanty? 2. Jakie Guru ma czary? 3. Jak wygląda sprawa szat ? Czy da się je jakoś wzmacniać lub coś? Bo granie tylko dwoma (zdobiona i zwykła) szatami jakoś mi nie podchodzi. I już takie trochę inne pytanie: czy aby zdobywać inteligencję trzeba zostać jakimś nowicjuszem/magiem czy co? Bo kiedy grałem wojownikiem (tak,wiem że inteligencja nie jest mu potrzebna) to nie zdobywałem ani z pulpitów ani z książek.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mraug Klasy magiczne są ciężkie, w sumie w akcie czwartym sprowadza się to do robienia magicznego wojownika, bo bez wysmakowania broni 1h lub 2h będzie ciężko.
1.Masz na pewno więcej zadań do wykonania, pierwsze z nich łatwo zepsuć (przesyłka dal lariusa).
3. Nie zapominajmy o szacie starożytnego kapłana w akcie 2, i szacie orkowego najemnika. Z tego co czytałem to jako guru masz w sumie 4 szaty do zdobycia .
4. Zdobywanie inteligencji w przypadku nekromantów i magów wody/ognia zaczyna się po zostaniu nowicjuszem, w przypadku obozu na bagnie na 90% inteligencję zaczniesz zdobywać po zostaniu guru. Plusem jest to że nie musisz czekać z czytaniem książek przed zostaniem nowicjuszem/guru, po otrzymaniu gildii możesz przeczytać je jeszcze raz i w wtedy dostać pkt. inteligencji.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok dzięki,a czy wiesz jeszcze czy te szaty od opiekunów dostaje się tylko na hardzie/legendarnym czy na niższych też ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mraug Przypuszczam że tak, jak na razie nie mam 100% pewności.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
co trzeba zrobic w lodowej krainie(muzyka nordmaru z g3) jest tam pewna swiatynia i straznik ktorego jak bije to padam,oraz klan orkow ktorzy sa niesmiertelni i maja po 9500 zycia
chodzi glownie o questy"Nieskonczona Moc" i "Wyprawa Magow Ognia"?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
no wszystko fajnie ale ten rytual trzeba przeprowadzic w tej krypcie z zadania gomeza z tego co przeczytalem czy gdzie indziej mozna jeszcze?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren  Nie, ale pewnie możesz wejść do tej krypty przechodząc przez ścianę za pomocą zwoju przemiany. Ja tak dostałem się na wyspę Etlu, lasu asasynów, dużej piramidy na płaskowyżu starożytnych(pustyni adanosa)

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
w sumie myslalem o tym ale nie chcialem takich bugow uzywac,ale jak sie nie da inaczej to trudno,dzieki

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
w sumie myslalem o tym ale nie chcialem takich bugow uzywac,ale jak sie nie da inaczej to trudno,dzieki
I bardzo dobrze, że nie bugujesz. Równie dobrze można miksturki pić kiedy biją nas przeciwnicy i naklepać sobie po milion siły czy też zręczności.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Witam wie ktos o co chodzi w zadaniu thorbena strange trader ?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W skrócie: Bandyci porwali jego bratanicę Grittę,a my musimy ich zabić. Znajdują się oni w obozowisku,w miejscu,gdzie szło się na polowanie z Bartokiem.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
W skrócie: Bandyci porwali jego bratanicę Grittę,a my musimy ich zabić. Znajdują się oni w obozowisku,w miejscu,gdzie szło się na polowanie z Bartokiem.
a tam nie bylo obozu ? goblinów ?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
skonczyłem wszystkie misje keepers, z tymi straznikami, jest jakis poradnik do tego jaki element wybrac gdy sie wstepuje do ich grona  i co ktory daje, i dalej jak qesty robic u nich?
a i jak zdobyc dusze do ulepszenia szponu beliara, zeby go wogole moc załozyc?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak gobliny były jednak teraz są tam bandyci.

Post połączony: 2017-08-29, 20:01
Co do gry magiem,mam jeszcze jedno pytanie: czy ten odpowiednik Uriziela dla maga(ta różdżka) jest tylko na hardzie/wyżej czy normalnie występuje,bo grając z pierwszym razem nie natknąłem się na nią.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Mraug Z Uriziela robi się magiczną runę, i z tego co wiem to wszystkie różdżki są dostępne na łatwym i normalnym.

0 użytkowników
Do góry