Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820562 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820562

Odpowiedzi 37317

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Witam Wie ktoś gdzie jest Elvrich ???

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Kiedy idziesz drogą z tawerny Orlana w stronę Magów Wody, po natrafieniu na drugi posąg nie idź w lewo jak prowadzi droga, tylko w prawo, na górę. Szybko trafisz na obozik.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Graba4

Graba4

Użytkownicy
posty26
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, moze ktoś mi wytłumaczyć jak dokładnie działa używanie telwportow przez ta rune i jak uaktywnić taki portal?

barankie

barankie

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mam takie pytanie bo jestem na etapie, że walczyłem z krukiem i jak zbiłem mu połowę HP to zniknął mi. Gadałem z Saturasem i miałem jakieś relikty zbierać. Oddałem mu wszystko. Następnie w tej bilbiotece w Kanionie znalazłem ten stół architektów gdzie stworzyłem jakąś runę. Przekazałem ją Nefariusowi, znalazłem tam też takie stare pismo, które przekazałem Myxirowi. Nie mam żadnych nowych zadań, a jak idę do Ashtara to też nie ma żadnych nowych questów.
Nie wiem teraz czy mam biegać dalej po mapce i szukać w tych domach budowniczych coś co ruszy dalej fabułę, czy to jakiś bug ?

ja131666

ja131666

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Proszę o pomoc w q eksperyment z czarem zapomnienia kogo mam powalić i na kogo mam życic ten czar aby zadziała proszę o pomoc

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Witam
Mam takie pytanie bo jestem na etapie, że walczyłem z krukiem i jak zbiłem mu połowę HP to zniknął mi. Gadałem z Saturasem i miałem jakieś relikty zbierać. Oddałem mu wszystko. Następnie w tej bilbiotece w Kanionie znalazłem ten stół architektów gdzie stworzyłem jakąś runę. Przekazałem ją Nefariusowi, znalazłem tam też takie stare pismo, które przekazałem Myxirowi. Nie mam żadnych nowych zadań, a jak idę do Ashtara to też nie ma żadnych nowych questów.
Nie wiem teraz czy mam biegać dalej po mapce i szukać w tych domach budowniczych coś co ruszy dalej fabułę, czy to jakiś bug ?
Solucja, pozycja 27.
Proszę o pomoc w q eksperyment z czarem zapomnienia kogo mam powalić i na kogo mam życic ten czar aby zadziała proszę o pomoc
Kogokolwiek, kto się o to wkurzy (inf. na pomarańczowo). Valentino od 0065 nie donosi, ale inni już tak. Polecam wyuczyć się otwierania zamków, okraść magazyn Mattea i użyć czaru na strażniku.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

ja131666

ja131666

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W magazyn już okradłem użyłem zaklęcia snu na strażniku :D dziękuję będę szukał takiej osoby

BrawurowyMotorniczy

BrawurowyMotorniczy

Użytkownicy
posty20
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@ja1312777 Ja tam zawsze okradalem Ignaza na jego oczach, jak przestawal mnie scigac wracalem do niego i uzywalem na nim zaklecia, zawsze dzialalo D:

Ps; Czy ktos poza Ramirezem i Thorbenem uczy otwierania zamkow?

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Witam mam problem  wykonałem misje od vatrasa z zaginionymi i z handlarzem z górnego miasta i teraz chce zaniesc z laresem ornament gadam z nim i nie moze  zemną isc dopóki  nie rozwiazemy tej misji z zaginionymi a ja zabilem dextera i dalem ten list vatrasowi co robic ?? (Juz nie wazne mam raka i tyle )

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ja1312777 Ja tam zawsze okradalem Ignaza na jego oczach, jak przestawal mnie scigac wracalem do niego i uzywalem na nim zaklecia, zawsze dzialalo D:

w obozie piratow chyba ktos uczy.. tak na 80% jestem pewny bo nie wiem czy uczy wszystkich umiejetnosci zlodzieja czy tylko jednej jak np skradanie.

BrawurowyMotorniczy

BrawurowyMotorniczy

Użytkownicy
posty20
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

w obozie piratow chyba ktos uczy.. tak na 80% jestem pewny bo nie wiem czy uczy wszystkich umiejetnosci zlodzieja czy tylko jednej jak np skradanie.
Mam nadzieje ze tak jest, bo troszke mi nie pykło z ramirezem, a nie chce mi sie znowu zaczynac od nowa. Bez otwierania skrzyn, jest gra prawie niemozliwa :D

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak już, to wśród piratów żaden nie uczy otwierania skrzyń. Raczej nikogo poza Ramirezem i Thorbenem nie znajdziesz, kto mógłby tego uczyć.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Witam wie ktoś oco chodzi constantino bo w 2 rodziale dal mi zadanie zwiazane z trutką wie ktos ja to wykonac byl bym bardzo wdzieczny

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wie ktoś oco chodzi constantino bo w 2 rodziale dal mi zadanie zwiazane z trutką wie ktos ja to wykonac byl bym bardzo wdzieczny

Gorzelnia Vino. (jest tam boss goblinów Mirbl)
Trucizna jest w skrzyni.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn

Trucizna jest w skrzyni.
a gdzie to jest ???

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Trucizna jest w skrzyni.
a gdzie to jest ???

Szukaj za farmą Akila. :)

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się wywarza runy 3 kręgu? Mi pisze, że nie mogę stworzyć bo muszę zrobić jakiś starszy kamień w tym co się runy robi a jak go trzeba zrobić ?

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn

Trucizna jest w skrzyni.
a gdzie to jest ???

no to teraz powiedz jak sie dostac przez te kraty :P

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Trucizna jest w skrzyni.
a gdzie to jest ???

no to teraz powiedz jak sie dostac przez te kraty :P

Łój kretoszczura... kupujesz od Martina (port)... jak nie znasz tego z podstawki Gothica, to Ty się lepiej nie bierz za modyfikacje.

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od czego zależy ile pkt będzie mi się many regenerować? Z początku miałem 4 a teraz mam 6 pkt

ps. Jaki jest najszybszy sposób farmienia many?

0 użytkowników
Do góry