O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8859091
Odpowiedzi 37317
wojtek988
Prokhorovoka
Morty
Nubuku
Tabliczki które znalazłem:1. Nad dolinką Lestera, za jaszczurami2. Wieża za Niklasem, obok Ur-Karrasa 3. Piwnica klasztoru4. Komnata z szkieletami goblinami na wykopaliskach M.Wody5. Za obozem bractwa, tam gdzie portal do Masyafu6. Tam gdzie jest jajo topielca7. Nie daleko Mrocznego Golema8. Za wieżą Dextera, przed jaskinią ze szkieletami9. Przed Jaskinią od próby ognia10. Przy kręgu gdzie idziemy z Laresem11. Za magicznym golemem, za bandytami z Elvrihem12. Nieopodal jaskini z Ragnarem( tym więźniem od 100/1k golda i żarcia) tam gdzie jest SzczawI nie wiem gdzie jeszcze jest jakaś tabliczka....
@Morty Korona demonów? Mógłbyś mi to bardziej przybliżyć? Może to jest jakieś rozwiązanie@Nubuku chodzi ci o te tabliczki do teleportów?
@Nubuku Z Khorinis brakuje ci tylko jednej tabliczki, chce ci się tego szukać ?Jak idziesz do Latarni Jacka, po lewej stronie masz wzniesienie po którym można dostać się "nielegalnie" do miasta, na tym wzniesieniu powinna być jedna tabliczka, zaraz obok pnia drzewa@Prokhorovoka Spojler:SpoilerKoronę demonów dostaje się w 7 akcie do zabicia ŚniącegoJest też wymagana do używania jednego łuku.(inaczej łuk cię zabija)
tldr
Gracekkam
Maststs