Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847817 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847817

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tuzik Tak się dzieje przy używaniu niektórych kodów, F8 i "O", i w niektórych lokacjach.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zeby stworzyc kamien przemiany w krwiopijce potrzebuje "gum". Co to jest?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Jak można zatruć broń?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Razakel Można się tego nauczyć w lesie asasynów podczas robienia głównego wątku, jednak zatruwanie zdaje się nie działać.
@tldr Potrzbujesz akwamaryn, skrzydła krwopijców, smołę(resin), zwój z zaklęciem.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy istnieje coś w stylu autosave w returningu 2.0?? Jeśli tak to jak go włączyć

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra poradziłem sobie z kamieniem. Teraz następne pytanie - jak używać ognika? Mam amulet, nauczyłem się od Riordiana paru umiejek ale nie mogę go odpalić. Tzn że ja muszę najpierw złapać ognika do amuletu jak pokemona? W podstawce ognik odrazu się z amuletu odpalał a tu chuj.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Numlock 8? Lub Num7 , nie wiem po co Ci ognik .

jononion

jononion

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"silver rune sigil" jest efektywny przeciw duchom i niecielesnym kreaturom, ale na nieumarłych nie posiada dodatkowych obrażeń, niestety, mogłem zostać paladynem i chodzić z poświęconym dwuręczniakiem i bym miał problem z głowy :D

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem, otóż Ur-Thrar nie chce mi dać swojej misji. Co zrobić by ją dał.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Lordhanibal Używasz GVE i zmieniasz MustGoInIronMine z 0 na 1, potrzeba do tego +50 retoryki.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty Ur-Thrar muwi mi że myśli że nie powinienem tam iść. A mam 55 retoryki

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Lordhanibal Masz ruszone zadanie z zaginionymi paladynami?

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty  Nie, a jak je ruszyć? Bez tego nie da się dostać do Doliny Cieni?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Lordhanibal Rozmawiasz z Garondem o zaginionych paladynach, potem z Talbinem ,potem z Jurgenem (nie pamiętam imion dokładnie). Teraz jest tak :
demon na bagnach->kopalnia->świątynia śniącego->dolina cienia

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lordhanibal Zapewne dostając się do Ur-Thralla nie robiłeś questa u Szamana Hosh-Nara ,,Dark Rituals,, związanego z demonem na bagnach. Więc zwaliłeś sprawę. Musisz użyć teraz GVE by dostać się do kopalni. Nie dostajesz się na początku do Doliny Cieni tylko do Kopalni Orków. Kopalnia orków --> Świątynia Śpiocha --> Dolina Cieni.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty A ta misja jest na który roździał? Bo siedze w 3 i u Garonta nie ma tej misji.

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przypomni mi ktoś gdzie są te 4 kapliczki w górniczej dolinie które musimy odwiedzić (zadanie od szamana orków ) :D

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy pokonał ktoś Ktar'Ar Awatar Chaosu ? To jeden z ostatnich bosów w grze quest z opiekunami...
Nie mam pojęcia jak go zabić, zdecydowanie najsilniejszy boss jak dotąd, gram na legendarnym i do tej pory "kreatywność" pozwalała mi zabijać bosów, jednych łatwiej innych trudniej, ale ten typ to jest inny poziom :D
Jakieś taktyki - 3h próbowałem i nie mogę mu zabrać pół HP ;( Chciałem przejść grę na legendarnym, ale widzę że będzie cholernie ciężko...
Pozdrawiam.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Nieznany? W fazie której przyzywa demonikony postaraj się stanąć w takim miejscu "areny" aby zaatakowały cię 3 demonikony , a 4 stał w miejscu. Kiedy Ktar'Ar  zacznie sobie spacerować, wpakuj w niego tyle strzał ile wlezie, przed ostatecznym ciosem zabij ostatniego demonikona. Ot cała walka.

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przypomni mi ktoś gdzie są te 4 kapliczki w górniczej dolinie które musimy odwiedzić (zadanie od szamana orków ) :D

dobra znalazłem 3 ołtarze (obok wieży xardasa , obóz netbeka , przy palisadzie obok mostka jak się idzie w stronę kamiennego smoka)  , gdzie jest ostatni ? :D

0 użytkowników
Do góry