Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850133 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850133

Odpowiedzi 37317

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Maciuś wejdź to obozu i spróbuj wyjść, u mnie dopiero wtedy mnie zagadał.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powinieneś go zagadać przed obozem piratów.

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Lordhanibal musisz użyć ogniska koło Gonzalesa.

@Ederwolf tak, bodajże misja Nieskończona Moc

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeszedłem przez wolną kopalnie i trafiłem do jakiejś zimowej krainy. Przebiłem się przez lodowe golemy i trafiłem do jakiejś świątyni. Stoi tam szkielet, który fajnie sie nazywa: "Dwulicowy Janusz". Jest on nieśmiertelny, a pilnuje chyba jakiejś bramy. Jest z nim związane jakieś zadanie czy można go jakoś ubić? Jak tak, to w jaki sposób? Można z nim pogadać ale wiele się od niego nie dowiaduje.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zostaw go, jest elementem zadania nieskończona moc.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę Ruperta z zadania Dar Szaleńca? Już zrobiłem Etlu i wybiłem paladynów (szkoda expa). Fellana i Elene zrobiłem ale nie mogę znaleźć trzeciej postaci. W solucji wyczytałem, że o 8 w pobliżu piramid gdzie byli magowie wody, ale nie ma go tam nigdzie.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka znajduje się niedaleko jaskini gdzie jest Młot Tarakota w miejscu za piramidą gdzie są ogniste jaszczury i ścierowajady. Musisz się przespać do odpowiedniej godziny. O ile pamiętam w godzinach porannych.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten mod jest naprawdę źle zrobiony, 95% rozgrywki to wpadanie na przeciwników których nie możesz pokonać a których pokonać musisz żeby wykonać główne questy (no dobra, w górniczej dolinie to 100% a nie 95 xD)

Ale do rzeczy, jaka jest najlepsza 1h broń pod siłę w 2 rozdziale i gdzie ją znajdę? Mam póki co Peacemakera z zadania z listami gończymi.
Do ilu rozwijać siłę żeby móc używać najlepszych broni 1h? Wiem już mniej-więcej ile wyjdzie z bonusów, chodzi mi o naukę normalną.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje pomocy z wątkiem Lasu Assasinuw. Mam zadanie żeby przynieść Tiamantowi jakąś kartke żeby napisał wyjaśnienie. Gdzie mogę zdobyć tą kartkę?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ten mod jest naprawdę źle zrobiony, 95% rozgrywki to wpadanie na przeciwników których nie możesz pokonać a których pokonać musisz żeby wykonać główne questy (no dobra, w górniczej dolinie to 100% a nie 95 xD)

Ale do rzeczy, jaka jest najlepsza 1h broń pod siłę w 2 rozdziale i gdzie ją znajdę? Mam póki co Peacemakera z zadania z listami gończymi.
Do ilu rozwijać siłę żeby móc używać najlepszych broni 1h? Wiem już mniej-więcej ile wyjdzie z bonusów, chodzi mi o naukę normalną.
Popełniłeś niewybaczalny błąd grajc postacią po broń jednoręczną. Graj od nowa, łatwiej nie będzie.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy można zdobyć cięzką zbroję strażnika ? Zabiłem wszystkich z listy w koszarach, dostałem Peacemaker'a ale zbroi nie. Podobno trzeba znaleźć jakiś list ale prosiłbym o dokładniejsze wytłumaczenie.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tuzik ją można zdobyć po zabiciu Dextera, ale misje musisz przyjąć przed

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tuzik ją można zdobyć po zabiciu Dextera, ale misje musisz przyjąć przed

Misję czyli przeczytanie notki w koszarach ?

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tuzik Tego nie wiem, bo zanim przyjołem tą misję to Dexter był jusz martwy...

Post połączony: 2017-08-13, 11:14
Potrzebuje pomocy z wątkiem Lasu Assasinuw. Mam zadanie żeby przynieść Tiamantowi jakąś kartke żeby napisał wyjaśnienie. Gdzie mogę zdobyć tą kartkę?

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musiałbyś przeczytać notkę którą miał któryś bandyta, pokazać ją Wulfgarowi, znaleźć list u Dextera, znaleźć szpiega w straży i wtedy powinieneś dostać zbroję od Wulfgara.  Jak Dexter już nie żyje to przepadło, bo ten drugi list się już nie pojawi na jego zwłokach.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.40 Pełna solucja Lasu. Google Translate i zrozumiesz :)

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kempix w żadnym queście nie ma niczego o czym mówisz. Powiedz który to quest . Może ci chodzi o list Osaira do Nrozasa który leży w miejscu pracy Nrozasa (niski drewniany stolik/ławka). Jest tam po oddaniu Nrozasowi tego listu.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak rozwiazac quest zwiazany z morderstwem ignaza? Oddalem butelke Constantino i mam znalezc jakiegos straznika miejskiego. Ktory to jest?

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kempix weszłem i nic... Przeczytałem jak to wykonać, ale jedyne co jest napisane to: Idź do niego, powiedzieć, że Haniar wszystko wie, że jest zmartwiony, aby przejść do zamówień magazynowych dla papieru. Przynieść papier, pisał list, który musi zostać nadany Haniaru. Wie ktoś gdzie jest ten papier?

0 użytkowników
Do góry