Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824351 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824351

Odpowiedzi 37317

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No ale na golemy są chyba takie umiejętności jak rozbicie itp

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest klucz do magazynu paladynów w forcie azgan?

A Rączkę znalazłeś?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Chris Moltisanti @Maciuś W trakcie przechodzenia Pustyni Adanosa stwierdziłem, że return to gra dla niewyżytych masochistów.
Czasem sobie myślę, że w Dark Soulsach się tak nie męczyłem.

Takie pytanie. W rebalancie zadania opiekunów robiłem w 5 rozdziale. W returnie 2.0 też nic nie szkodzi abym w 5 akcie porobił ich questy, czy lepiej je wykonać wcześniej?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Chris Moltisanti @Maciuś W trakcie przechodzenia Pustyni Adanosa stwierdziłem, że return to gra dla niewyżytych masochistów.
Czasem sobie myślę, że w Dark Soulsach się tak nie męczyłem.

Takie pytanie. W rebalancie zadania opiekunów robiłem w 5 rozdziale. W returnie 2.0 też nic nie szkodzi abym w 5 akcie porobił ich questy, czy lepiej je wykonać wcześniej?

Jak mogłeś robić w V rozdziale? Skoro w którymś z tych zadań chyba trzecim jest wymagany Xardas ?
Wbrew pozorom Returning 2.0 nie jest trudny, tylko ma przegiętych niektórych bossów : Azgalor, Smok ożywieniec, mini sniący przed wielką świątynią na pustyni Adanosa :) Do tego w nowym patchu zamierzają utrudnić walki z mini śniącymi i demonami , więc walka z nimi teraz będzie hardcorowa :/

:D

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone  Część z zadań zrobiłem w 3 resztę po w 5, prawdopodobnie. W rebalance dawno temu grałem.

Jak na razie to prawie z każdym bossem miałem problem. Pierwsza walka z Krukiem - musiałem napierniczać z magii i jednocześnie uciekać. Druga walka też była mordęgą.
Te mniejsze bossy też problematyczne. Aligator i Topielec na jeziorze nawet prosty jak się rozwinie postać. Problem z tym topielcem jest taki, że przed wyruszeniem do Jarkendaru wypada wykopać skarb Grega, a ja np. nie miałem takiego levela aby się z nim jeszcze zmierzyć. Jeszcze to głupie leczenie w wodzie...
Tego czarta co stoi za mostem przed jaskinią w kanionie to nawet teraz nie mogę ubić... Chyba coś spieprzyli z balansem bo Kruka dałem rady pokonać...
Te mini śniące co są bossami w pustyni Kabanosa, totalna masakra. Tylko trzeba liczyć, że się je zbuguje w pewnych miejscach i później trzeba bić przez kilka minut, modląc, że się nie odblokują. W normalny sposób nie idzie zabić.

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Jestem w lesie assasynów, lecz zapomniałem zbroi tych zabójców i tu pytanie czy można jakoś ją przyzwać albo szybko wrócić do Khorinis?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Hearthstone  Część z zadań zrobiłem w 3 resztę po w 5, prawdopodobnie. W rebalance dawno temu grałem.

Jak na razie to prawie z każdym bossem miałem problem. Pierwsza walka z Krukiem - musiałem napierniczać z magii i jednocześnie uciekać. Druga walka też była mordęgą.
Te mniejsze bossy też problematyczne. Aligator i Topielec na jeziorze nawet prosty jak się rozwinie postać. Problem z tym topielcem jest taki, że przed wyruszeniem do Jarkendaru wypada wykopać skarb Grega, a ja np. nie miałem takiego levela aby się z nim jeszcze zmierzyć. Jeszcze to głupie leczenie w wodzie...
Tego czarta co stoi za mostem przed jaskinią w kanionie to nawet teraz nie mogę ubić... Chyba coś spieprzyli z balansem bo Kruka dałem rady pokonać...
Te mini śniące co są bossami w pustyni Kabanosa, totalna masakra. Tylko trzeba liczyć, że się je zbuguje w pewnych miejscach i później trzeba bić przez kilka minut, modląc, że się nie odblokują. W normalny sposób nie idzie zabić.
Jeżli miałeś już problemy z krukiem w pierwszej walce to sorki ale zmniejsz poziom trudności :) Dla mnie na legendarnym grając pod żenujące jednoręczne nie stanowił wyzwania. Nie wspominając nawet o postaci pod zręczność kiedy to zadajemy 700 dmg bossowi na strzała w 2 rozdziale kiedy on nie może nas nawet dosięgnąć :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Jestem w lesie assasynów, lecz zapomniałem zbroi tych zabójców i tu pytanie czy można jakoś ją przyzwać albo szybko wrócić do Khorinis?

Nie wrócisz do Khorinis wczytaj poprzedni zapis.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nie wrócisz do Khorinis wczytaj poprzedni zapis.
W tym problem, że właśnie go nie mam, i czy nie ma u nich jakiegoś teleportu czy coś przez, który bym mógł przejść nawet na kodach.

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czego potrzebuje do ostrzenia broni
jak wykonać Zadanie unexpected meeting

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Edwardoo Jeśli grasz na easy to na kodach może dasz radę f8 przecisnąć się przez zawalone przejście.
@Rivenxd Jeśli chodzi o Ur-Karrasa musisz użyć zwoju Salandrila za 500 golda. Pokaże ci się kwestia dialogowa z użyciem zwoju. Do ostrzenia broni potrzebujesz osełki ( leży na półce gdzie przebywa Ramirez ) jak oddasz go Braianowi to ten da ci drugi (musisz się też nauczyć ostrzenia u Braiana ) .

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Pytanko, naprawiłem statek u piratów i jak się pytam Skipa o wypłynięcie mówi żebym przyszedł później, kto wie kiedy dokładnie? Jak coś mam 3 rozdział.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Razakel powiedz prosze jak udalo Ci sie zrobic to zadanie

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da sie jakoś wejść:
1. Górnicza dolina - na góre wieży w obozie bractwa za palisadą orków?
2. Jarek - na statek obok obozu piratów?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Gregus

Gregus

Użytkownicy
posty18
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam zadanie od jednego z orków szamanów z ich miasta. Polega na pomodleniu się do 4 kaplic. Zrobiłem to już przy dwóch, nad obozem Netbeka i obok dawnej wieży Xardasa (nie zatopionej), tam gdzie stoi Urshak. Gdzie są jednak dwie pozostałe?

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gregus

@Ederwolf
1. W górskim obozie orków (nad świątynią śniącego i na prawo ) tam gdzie zadanie z Duchem Wody dla opiekuna.
2. W drodze do cmentarzyska orków.
3. Obok Ur-Shak'a.
3. W obozie za palisadą orków ( w drodze do Dariona w górskiej Kuźni. Potrzebna akrobatyka. )

Gregus

Gregus

Użytkownicy
posty18
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@oskar378 po rozmowie z Gregiem trzeba pogadać ze Skipem, da nam schemat, z nim udajemy się do Thorbena, płacimy 2tys. i czekamy do jutra, odbieramy przedmiot od Thorbena i idziemy z nim do Skipa, Skip oddaje całe złoto więc wychodzimy na 0 :p

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wykonać zadanie z tym nowicjuszem magów wody w jarku którego trzeba odprowadić do pratów? Jestem już w ich obozie a ten pajac ciągle za mną biega. Nie ma przy nim żdnej opcji dialogowej oprócz oddania miksturki.

Psalm 19

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem w Lesie Assasinów. Mam zadanie zdobycia pancerza nowicjusza, a w tym celu mam zabić nowicjusza Masjafu ( czy jakoś tak ) i pogadać z niewolnikiem którego eksportował. Problem zaczyna się tutaj... Wiem że on się pojawia o 8:00 (chyba, jeśli się myle to proszę mnie poprawić ), i o tej godzinie szukam tego ,,konwoju''. I właśnie... Przeszukałem całą wyspę ( Jest naprawdę mała ) i nigdzie ich nie było... Może źle ich szukałem? Jeśli zna ktoś ich dokładną lokalizację, i o której godzinie się pojawiają, to proszę o odpowiedź.

0 użytkowników
Do góry