Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8839773 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8839773

Odpowiedzi 37317

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@ruunaldo Mi chodziło o dzidę (włócznie) bo podobno jest niedaleko ogra w Khorinis. Oraz Thx.

Technicznie rzecz ujmując, jest dokładnie ZA ogrem xD

VeeeroN

VeeeroN

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogólnie rzecz biorąc troszkę misji zepsułem... gallahad nie skończony (zamknąłem fernando przed oddaniem listu), erol nie jest w moim obozie i już nie mogę go zaprosić + misja z tą nawiedzoną latarnią. Mogę spokojnie pominąć te kilka wątków czy lepiej zacząć od nowa?

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz grać ale trochę misji już nie zrobisz. Dziękuje za napisanie lokacji menhirów. Mam parę pytań:
1. Gdzie znaleźć 5 pereł, znalazłem 4 i zostały mi 3 bo musiałem zrobić miecz mistrzowski złodziei. Z plaży między obozem pirackim, a Drake wziąłem, kupiłem także 2 od Garetha i 1 znalazłem gdzieś w Khorinis. Nie mogę znaleźć już więcej.
2. Jak klasą pod zręczność radzić sobie ze szkieletami, mam około 150zr i 92% w jednoręcznej i mieczem mistrzowskim złodziei mam problem z pierwszym lepszym szkieletem bo bije po 50. Z tego co mi wiadomo nie ma broni obuchowej pod zręczność.
3. Czy coś zostało w patchu 0066 zmienione z doliną smoka ? Zamiast Ash'tara mam jakiegoś kamiennego jaguara i normalnie teleport za nim działa i prowadzi jak mniemam na pustynie Adanosa.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3. Teleport za Jaguarem prowadzi do doliny gdzie Ash'tar znajduję się na małej wysepce u dołu ( chyba w jednym z kamiennych domów jest dobra broń ale jest zabezpieczona niespodzianką o dużych obrażeniach.

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak się dostać do Śnieżnych Gór Orków? Tam gdzie jest Janusz dwu-głowy?(twarzowy) ten od Unlimited Power?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Maststs mam pytanie a na te "niespodzianki" jest jakis sposob ? pamietam mailem palka zbroja poswiecona ok 1600 hp i schodzilem jak szmata

RevanRevan

RevanRevan

Użytkownicy
posty37
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Drugie Pytanie, a raczej prośba. Może ktoś mi podać kod na klucz do światyni śniącego? ;-;. Bo mam zbugowane to z Ur-Thrallem. Wystarczy wywalić Klucz, odsunąć się troszkę. Pausa 'marvin" Esc. set fbox i wyskoczy kod. :)

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się nazywa nowicjusz z questa ,,Unlimited power,, ?

Cofam pytanie.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Byłby ktoś tak dobry i podał kod do śpiwora? Chyba go zbagowałem, bo go nie znalazłem tam gdzie zostawiłem a w ekwipunku też nie mam. Ostatni save z nim mam za daleko.

Edit: Już nie trzeba.

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 10 eliksirów zręczności, wypić je czy poczekać na możliwość tworzenia "mutagennych" ?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czekaj na mutageny, zreszta potrzebujesz tylko okreslony lvl alchemi zeby mutagenowac

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema panowie jestem w dupie chyba, ale może coś wymyslicie.
Mam 100 retoryki i wszystkie questy u piratów POZA polowaniem na szczury - mimo to Greg nie chce pomóc paladynom...
Jakiś pomysł ?

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jestem pewien ale jeden chyba można było odpuścić, spadała tylko szansa na zgodę Grega. Powinieneś powczytywać i próbować. Jeżeli to zmienili w nowszej wersji to niech ktoś mnie poprawi.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej Farrok pozwolił mi wejść do Ur Thralla, ale ten nie chce mi dac zadania. Gadam przez chwilke z nim i nie daje questa.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej Farrok pozwolił mi wejść do Ur Thralla, ale ten nie chce mi dac zadania. Gadam przez chwilke z nim i nie daje questa.

Proponuje przeczytać ten wątek z 8/10 stron do tyłu na każdej stronie jest post dotyczący Ur Thralla... Pewnie nie zrobiłeś wszystkich questów w mieście orków i wlazłeś do wodza orków.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

furlon

furlon

Użytkownicy
posty71
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wyczyscic skrzynie w dolinie asthara

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę sylvio w 5 rozdziale? Ponoć jakiegoś questa można od niego dostać

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Przy skarbie lodowego smoka spróbuj :P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Misja z demonem na bagnach zrobiona? 60 Pkt Retoryki posiadasz? Misja z zaginionymi paladynami na odpowiednim etapie?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@furlon Jeśli chodzi ci o tą skrzynie w której jest włócznia Silver Moon ( 2h dmg 190 wymagane 180 zręczności ) to możesz ją otworzyć tylko grając pod zręczność ( właśnie próbuje wbić 1 punkt do 179 punktów by móc się nią posługiwać )

0 użytkowników
Do góry