Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8221094 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8221094

Odpowiedzi 37317

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie da sie juz robić zbroi heradrima? Mam 5 rozdział miecz dostałem a o zbrojce dialogu nie ma.
Jaki poziom trudności?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Gdzie mogę zdobyć poezję dla Loi prócz Mattea? Książkę od Mattea już dawno oddałem Galahadowi.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę zdobyć poezję dla Loi prócz Mattea? Książkę od Mattea już dawno oddałem Galahadowi.

Jest tylko jedne egzemplarz. Zepsułeś zadanie.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Można u kogoś kopic zwój snu?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Z tego co wiem wszystkie oddane książki można odkupić od Galahada jeśli wybrało się naukę magii :) Sprawdź inwentarz kupca

Post połączony: 2017-08-07, 11:26
Można u kogoś kopic zwój snu?

Od Ignaza chyba, do tego sporo można ich zdobyć w Khorinis :) 2 są w skrzyni Darona w domu Zurisa, jeden na drodze do magów wody (obok mostu z topielcem dla Raffy. Jest ich więcej ja miałem z 5 w 1 akcie i to znalezionych :) Sprawdź też Lutero i Goraxa

:D

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie da sie juz robić zbroi heradrima? Mam 5 rozdział miecz dostałem a o zbrojce dialogu nie ma.
Jaki poziom trudności?
Normal

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę tego całego rademesa, czy Quarhodrona? Mam 5 rozdział i jestem w Jarkendarze. Nie wiem gdzie tych gości szukać xd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Spoiler
Idź tam, gdzie był Ashtar.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jak jestem uczniem Xardasa to mogę wstąpić jeszcze do Gildii Zabójców? Czy automatycznie się blokuje możliwość dołączenia do gildii?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz mieć dowolną gildię nawet bez gildii by dołączyć do zabójców. Pamiętaj że w trakcie wykonywania u nich misji zablokujesz sobie opcję sprzedawania kielichów i talerzy Halvorowi. Odblokujesz z powrotem zabijając Asmala ( trzeba go zabić mówiąc wcześniej że wyzywasz go na pojedynek bo inaczej zawalisz sobie questa ).

VeeeroN

VeeeroN

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić aby dostać dostęp do Doliny Cieni? Gdy mówię Ur-Thrall'owi o demonie w świątyni śniącego, mówi mi tylko że to nie problem człowieka i że orkowie sami się tym zajmą. (Wersja v 0066 r2, rozdział 3, Pustynia Adanosa nie ruszona, las nie ruszony.)

Postanowiłem popchnąć troszkę fabułę, w 4 rozdziale dostałem dostęp do kopalni orków bez problemu, rozmowa o Świątyni Śniącego wciąż kończy się wciąż tym samym... to nie jest problem człowieka. Coś zepsułem?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A skończyłeś kopalnię?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

VeeeroN

VeeeroN

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A skończyłeś kopalnię?

A to nie jest tak że dolina przed kopalnią? Patrzyłem na różne gameplay'e i wszędzie najpierw Dolina Cieni... w nowej wersji to zmienili?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Przeglądając themodders trafiłem na poradnik odnośnie własnego obozu w returningu, ktoś może mi wytłumaczyć o co konkretnie chodzi z tym własnym obozem?

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W nowszej wersji kolejność jest taka ( Kopalnia Orków --> Świątynia Śniącego --> Dolina Cieni ). Uwaga - łatwo sobie zepsuć wątek. Po pierwsze musisz w 1 rozdziale uleczyć Ur-Karrasa ( znajduje się na górce niedaleko Niclasa co są dwa zębacze. Siedzi obok zniszczonej wieży. Musisz wybrać odpowiednie opcje dialogowe by wyskoczył ci quest. Musisz użyć na nim zwoju który kupisz u Salandrilla za 500 złota. Następnie musisz wykonać WSZYSTKIE misje w mieście orków pamiętając żeby nie zamykać questa z szacunkiem u orków nim wykonasz WSZYSTKIE misje. Podczas jednego zadania od szamana przyjdzie ci pójść na bagna i tam spotkasz orka który gada o demonie który jest w komnacie Jaśnie oświeconego. Zabijasz demona i chyba idziesz do tego orka albo szamana co zlecał zadanie i potem możesz zakończyć zadanie z szacunkiem u orków i idziesz do Ur-Thralla mówiąc że skasowałeś demona. I wtedy dostajesz klucz do Kopalni. Jeśli coś się nie zgada to ktoś może mnie poprawić.

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie 1.
Mam drugi rozdział, 150 many i nauczyłem się regeneracji many, jednak ona mi się w ogóle nie regeneruje. Mam błąd w grze?

Pytanie 2.
Mam runę Ognistej strzały, zrobiłem przy próbie ognia i teraz nauczyłem się robić runę ognistej kuli, ale że mam tylko 5 puntów w tworzeniu run, a wymagane jest 15 to jak cholera mam te punkty zdobyć?

VeeeroN

VeeeroN

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maststs patrząc na to co napisałeś - "wszystkie misje", mogę zacząć myśleć o wybiciu całego miasta orkòw po kopalni. :facepalm:

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy gdzieś poza Górniczą Doliną, znajdę trzy skóry śnieżnego wilka ? :D

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Czy w tym returnie można smażyć mięso nad ogniskami jak w l'hiver oraz czy są otwierane półki, meble jak to we wcześniej wspomnianej modyfikacji? Jarają mnie takie małe bajery i nie mogę zdecydować między L'HIVEREM a Returnem 2.0

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można smażyć ale chyba trzeba mieć jakiś kijek czy coś w ekwipunku, ewentualnie ja miałem buga na początku. Półek i mebli do przeszukania jest sporo wszędzie.

A teraz pytanie, czy to normalne że mana kosztowała 1/1 PN, a nagle przeskoczyła aż na 1/3 PN?

0 użytkowników
Do góry