Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8854546 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8854546

Odpowiedzi 37317

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Maciuś dzieki :) a mam pytanie to w jaki sposob podbijac mane ? niektore szaty maja dosc spore wymagania, albo kostury. Z tabliczek za wiele nie wyciagne od Beliara to tez rewelacji nie ma.. jedynie to jeszcze pozostaja ciasta i zupy, jest cos jeszcze na czym moge zwiekszyc mane ?

iJothel

iJothel

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wziąć samorodki złota dla orka w kopalni? W jarkendarze i w kopalni co prowadzi z khorinis do gd wykopałem chyba wszystko co się dało i przerobiłem na monety i teraz mam kłopot

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jest jeszcze kopalnia nad przełęczą, tam gdzie eliksir Grimesa i sfera wody. ;)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś w zadaniu Przewaga Taktyczna? Wiem że mam wyeliminować jakąś grupkę orków kuszników i czarnych orków w okolica Hosch-Paka, ale w okolicy wybiłem chyba wszystko, raz z Chosch-Pakiem, a zadanie nie chce mi się oddać Parsivalowi :( Wiecie gdzie jest ta grupa orków? Dokładnie?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Lordhanibal byl gdzies watek na ten temat, pisal tam ktos ze po wybiciu orkow nic nie pisze ze zakonczono zadanie albo zaktualizowano, musisz isc do Parcivala czy tam do kogo kto tobie to zlecil. A ubiles tego orka w jaskini  przy tych podwyzszeniach na ktorych stoja kusznicy ?

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@oskar378 Nie, zapomniałem o tej jaskini... Ide tam zajrzeć

Post połączony: 2017-08-02, 13:04
Dobra, problem zarzegnamy, poprostu mi jeden ork mi ,,uciekł'' i wystarczyło się przespać.

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto uczy regeneracji many gdy jestem Magiem Ognia w Returningu 2.0?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Cezarr mnie uczyl (ja gram jako nekromanta) Galahad

Cezarr

Cezarr

Użytkownicy
posty38
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Cezarr mnie uczyl (ja gram jako nekromanta) Galahad
W którym rozdziale?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie są główne zalety ( specjalne umiejętności ) nekromanty , maga ognia i guru?

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu podczas walki z Krukiem, kiedy temu zbijam życie do połowy to się teleportuje ? To jakiś bug czy co robić.

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To normalne. To zakończenie wstępnego wątku z Krukiem. Po rozmowie z Saturasem możesz pójść do Hagena i zdać raport a ten da ci klucz do GD. W solucji znajdziesz wskazówki do rozpoczęcia drugiej części wątku z Krukiem o nazwie ,,Pustynia Adanosa''.

Tuzik

Tuzik

Użytkownicy
posty45
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuje, martwiłem się, że to jakiś bug albo coś źle robie.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem odnośnie Vatrasa. Ruskie chyba nadali status ludzi dla Dark Masterów. Ostatnio zabiłem tylko ludzi z misji Difficult Choice dla Ur-krassa. Vatras nic nie powiedział. No ale w 5 rozdziale wbiłem się do tego obozu bandytów u dextera aby wybić poszukiwaczy. Ide do Vatrasa, a ten, że zabijałem ludzi i nie chce ze mną już gadać.
Ktoś coś?

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszedłem do Giriona aby nauczyć się na maksa broni dwuręcznej, a ten z kolei oczywiście kieruje mnie do Hagena. Problem w tym, że Hagen nie ma opcji dialogowej z treningiem. Czemu nie mogę się od niego uczyć?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Powodzenie kradzieży kieszonkowej jest zawsze randomowe? Zapisuje stan rozgrywki przed daną postacią i nie udaje się, wczytuję grę i okradam go...

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Na kradzież kieszonkową masz procentową szanse

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam problem odnośnie Vatrasa. Ruskie chyba nadali status ludzi dla Dark Masterów. Ostatnio zabiłem tylko ludzi z misji Difficult Choice dla Ur-krassa. Vatras nic nie powiedział. No ale w 5 rozdziale wbiłem się do tego obozu bandytów u dextera aby wybić poszukiwaczy. Ide do Vatrasa, a ten, że zabijałem ludzi i nie chce ze mną już gadać.
Ktoś coś?

Dwóch ostatnich misji dla Ur-karasa lepiej nie robić  :hmmm: (misja z zapasami paladynów i wybiciem obozu Alberta ).

:D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1.Za co odpowiada statystyka durability w menu postaci? Łuk otrzymywany od falka daje + 3.
2.Drzewny golem wciąż nie do pokonania dla mnie. Mam 31 lvl łucznikiem. Wcześniej grałem wojownikiem na jednoręczne też nie dawałem sobie z nim rady. Czarne trolle, smocze zębacze, wszelakie szkielety, orkowie - wszystko oklepie ale tego jebanego golema nie ruszę. Jest jakiś inny sposób oprócz magii?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

0 użytkowników
Do góry