Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831827 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831827

Odpowiedzi 37317

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś taktyka na Czarnego Trolla, i ogólnie na trolle?

Post połączony: 2017-07-31, 13:34
Gdzie jest Slokers?

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz wejść na to podwyższenie i z łuku/kuszy go pruć .Slokars u mnie był koło farmy Sekoba i przy domku Erola tak gdzie jest buster jak go tam nie bedzie to wejdz do Solucji tam jest napisane jego 6-7 respowych pozycji.

Post połączony: 2017-07-31, 14:06
Mógłby ktoś zrobić rozpiskę gdzie są włócznie https://rpgrussia.com/index.php?topic=8765.0 na tej stronie to jest ale po Rusku a tłumaczenie jest słabe Chce coś lepszego niż Rune Fang.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ktos wie czemu postacie u mnie nie maja rąk ani ciała? Tylko głowy

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Śpiwór w wersji 0066 jest jednorazowy? Bo po użyciu nie mogę go znaleźć w ekwipunku. Jak bug to zatłukę tych twórców w końcu.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Rivenxd  jezyka orkow nauczysz sie z karteczki na samym szczycie starej wiezy xardasa

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musiałeś go odpalić jak miałeś koło siebie wroga i Ci zniknął musisz wczytać a jak nie masz save to użyj kodu

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf
Jak go nie wziąłeś z powrotem do ekwipunku to musisz go szukać.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
mam pytanie jak w miare szybko dobic mane do 250 i wyzej ? i do kiedy wykupywac mane za PN ?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak już będzie za 15 to nie ucz się

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Vatras po naprawieniu oka innosa daje jakies zadania/jest ważna postacią dla fabuły? Bo właśnie zabiłem kilku bandytów, którzy sie na mnie rzucili i jak do niego przyszedłem to miał do mnie oczywiście wąty, że "zbaczam z dobrej ścieżki" Boje się, że w pewnym momencie się obrazi na mnie :V (Jakie to jest denerwujące)

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Vatras po naprawieniu oka innosa daje jakies zadania/jest ważna postacią dla fabuły? Bo właśnie zabiłem kilku bandytów, którzy sie na mnie rzucili i jak do niego przyszedłem to miał do mnie oczywiście wąty, że "zbaczam z dobrej ścieżki" Boje się, że w pewnym momencie się obrazi na mnie :V (Jakie to jest denerwujące)
tak jeśli będziesz wybijał na prawo i lewo to tak, aby poprawić z nim stosunki spróbuj złożyć mu ofiare na świątynie kilka razy

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Wie ktos moze czy planuja dodac misje z piratami ? Tzn. ta w ktorej sie wyplywa po naprawie statku?

Slide

Slide

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba,mieć jakas odpowiednią liczbę karmy u beliara by używać szponu?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy ! :D jednym ze składników do zrobienia łuku jest "resin" , wie ktoś może co to jest ? bo zrobiłem maks koło 6 łuków dopiero ;/

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy poszukiwani listami gończymi bandyci spawnują sobie pomocników co ileś godzin/dni w grze?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
potrzebuje pomocy ! :D jednym ze składników do zrobienia łuku jest "resin" , wie ktoś może co to jest ? bo zrobiłem maks koło 6 łuków dopiero ;/
@Roman Reigns
Smoła.
Jak dla mnie nie warto tracić punktów nauki na tworzenie łuków, kasy i tak jest pod dostatkiem.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś napisać gdzie jest srebrny miecz? We wczesniejszej wersji returna był w kopalni gdzie królowa pełzaczy. Teraz go nie znalazłem :/

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Ederwolf  miecze srebrny 1h znajduje sie w przejsciu z Khorinis do Gd strzeze go zjawa, 2h srebrny jest w zatopionej  wiezy Xardasa

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Mam 3 rozdział , są jakieś zadania które przepadną jak przejdę do 4 rozdziału ? 
2. Jak zaczynało się zadania na ulu mulu ?
3. Jaka była kolejność zadań z moda (expienie przed smokami) ? Mam 50 lev maga ognia i 200 zręki, ale nie dałem rady bossom na pustyni ...

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Mam 3 rozdział , są jakieś zadania które przepadną jak przejdę do 4 rozdziału ? 
2. Jak zaczynało się zadania na ulu mulu ?
3. Jaka była kolejność zadań z moda (expienie przed smokami) ? Mam 50 lev maga ognia i 200 zręki, ale nie dałem rady bossom na pustyni ...

2. Musisz iść pod świątynie śniącego, pogadać z Xardasem, następnie z Ur-Shakiem a on Cie wyślę do swojego ziomka.
3. A po co Ci do maga tyle zręczności? Ja łucznikiem pod zręke mam jej 300.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

0 użytkowników
Do góry