Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8824387 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8824387

Odpowiedzi 37317

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uczy Cie przebicia jak zrobisz dla niego misje tą co trzeba mu dać nowy łuk jest on koło spalonych chat z jaszczurami tam przy moście z bandytami

no dałem mu go :D , wygląda na to że umiejętność nie jest dostępna na  normalnym poziomie a dopiero od hard ;/

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Roman Reigns
Na pewno jest dostępna na normalu również. Spróbuj podbić nieco zręczność.
1. Łuk który dostajemy od falka ma + 3 do resistence. Co to daje?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

jarekp392

jarekp392

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siemano może mi ktoś powiedzieć kto w wersji 0.66 uczy wycinania serc orków, demonów itp?? poproszę o dokładną lokalizacje

iJothel

iJothel

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak poświęcić zbroje paladyna? Przekułem ją z rudą, gadałem z mardukiem, przeczytałem te książkę, a jak biorę opcje w kapliczce do święcenia zbroi to mam do wyboru tylko "back". To samo jak miałem 1700 karmy.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
siemano może mi ktoś powiedzieć kto w wersji 0.66 uczy wycinania serc orków, demonów itp?? poproszę o dokładną lokalizacje
Orkowie nie zostawiają już serc. Grom uczy tej umiejętności, jest koło wieży dextera.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

jarekp392

jarekp392

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
i jeszcze takie jedno pytanko jak zabić golema w zatopionej wieży w Khorinis(zadanie Xardasa). Używam zwój światła i nic się nie dzieje..

0vers

0vers

Użytkownicy
posty19
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ijother zbroje paladyna mozna poswiecic dopiero w 3 rozdziale ( za 5k zlota ) .

Na pustyni adanosa podczas samej walkim z krukiem w jego komnacie mam drastyczny spadek FPS do 5 - 9 , gdzie przez cala gre mam 30 - 50 . Patch 0.66 . Wybilem wszystkich straznikow ( 4 fale ) , ale walczenie z krukiem na lagach mija sie z celem. ( Wylaczalem juz w opcjach wszystko jednak ciagle to samo z FPS )a  40k HP kruka to troche za duzo ( poziom trudny ). Jak teleportuje sie od kruka to juz nie wroce do Niego bo komnata sie zamknela a pech chcial , ze zapisywalem gry w komnacie na starsze i nic nie zostalo. Jest jakis kod zebym mogl powrocic do kruka w pozniejszym czasie do danej komnaty? Ewentualnie jakies przejscie przez sciane ? A moze mozna go jakos zablokowac? Probowalem z oltarzem , ale Szpon beliara ma za duzy zasieg :D

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Ja przeszedłem na hardzie w 2 rozdziale pustynię Adanosa

Post połączony: 2017-07-30, 23:45
Wgraj dx11 nie będziesz miał lagow. Odziwo bez dx 11 u Kruka miałem 7 FPS... A po wgraniu dx 11 wróciło do 60 czy tam 150... Też kombinowałem i znalazłem na Kruka sposób. Otóż. Jak to uderzysz, zapiszesz i wczytasz grę to nie zregeneruje się krukowi hp

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@0vers Napisalem w solucji, jak przez "czysty przypadek" skasowalem Kruka. :D

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Widzę że w stosunku do Returninga w 2.0 były jakieś srogie grzyby jedzone przy produkcji. Może mi ktoś wytłumaczyć następujące rzeczy?

1. Bandyci to teraz druidzi/ekolodzy, bo nie atakują ich żadne zwierzęta, za to wszyscy zgodnie biją Beziego. Dlaczego?
2. Quest Ignaza z zaklęciem zapomnienia. Poświęciłem pół godziny na wczytywanie jednego sejwa, pobiłem prawie każdego ze zwykłych mieszkańców na każdym używając czaru zapomnienia i wracając do zleceniodawcy, a ten tylko pytał czy użyłem jego czaru czy zmarnowałem zwój i mówił że mogę kupić więcej. Nie pojawia się żadna opcja dialogowa do zakończenia zadania. Dlaczego?
3. To związane z poprzednim. Valentino raz zareagował normalnie na atak, ale z ciekawości wczytałem zapis i powtórzyłem sytuację kilka razy. Tym razem zachował spokój buddyjskiego mnicha i "walka" wyglądała tak: atak -> "uciekaj najszybciej jak potrafisz" -> atak -> przy połowie zdrowia zaczyna pić miksturę leczenia których ma chyba nieskończoność. Jak już go zaklikałem na amen to po wstaniu biegał po całym Khorinis i nie dało się z nim porozmawiać ani rzucić czaru. Dlaczego?
4. Quest z Bartokiem i polowaniem. W ostatnim etapie gdzie wpadamy na orka (swoją drogą brawo dla kogoś kto tam dodał drugiego orka bo chyba nie przewidział że gracz wpadnie na dwóch orków na 5 poziomie nawet i oczywiście orka z questa Wino nie można było przesunąć o parę metrów) Bartok bełkocze coś czego niestety nie rozumiem bo ani rosyjskiego się nigdy nie uczyłem ani też twórcy moda nie uraczyli nas jakimkolwiek napisem do tej wypowiedzi. Po tym stoi jak kukła i nawet jeżeli już go jakimś cudem uratuje to nie ma tam kwestii dialogowej z oryginalnego G2, nie dostaje doświadczenia za questa ale jest on zaliczony a Bartok wraca sobie do miasta. Rozumiem że w Rosji jest nietypowe poczucie humoru, autorzy chcieli podkreślić problemy psychiczne postaci a i nasi kochani modderzy już przy Returningu 1.0 wykazali się ogromną kreatywnością w zmienianiu moda po swojemu, ale pytanie pozostaje: O co tu w ogóle chodzi? Dlaczego w tym modzie jest tyle bezsensownych zachowań i sytuacji?

iJothel

iJothel

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@0vers tylko że ja mam już 4 rozdział

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania odnośnie zadań. Dostałem zadanie od Kronosa i we wpisie pisze aby go zaprowadzić do jednego z piratów ale ani za mna nie idzie ani nie ma opcji dialogowych. Byłem u Piratów i myślałem, że ktoś będzie mieć opcje pogadania, ale też nie za bardzo. Możliwe, że jest babol w auto translate. Co trzeba zrobić?

Dostałem też zadanie od Merdariona o portalu w kanionie. Chodzi o ten za mostem obok kopalni czy to coś w bibliotece? Jak ten w bibliotece, to co trzeba zrobić?

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie: Jaka jest dokładna lokalizacja pierścienia Ulfa, wiem że w okolicy tamtych jaszczóruw, ale przeszukałem cały teren i nic...

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf
1.Nie Kronosa tylko typka co stoi pod świątynią z teleportem do ash tara.
2.Musisz zacząć wątek pustyni adanosa i wejść przez portal.

@Lordhanibal Pierścień leży na cmentarzu za tawerna na jednym z grobów.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Idli Przeszukałem cały cmentarz i nic...

iJothel

iJothel

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś szybki sposób na trochę retoryki? Brakuje mi 6 pkt żeby ork mnie do kopalni wpuścił

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiś szybki sposób na trochę retoryki? Brakuje mi 6 pkt żeby ork mnie do kopalni wpuścił
Naucz się języka demonów od Kreola ( robisz dalej wątek z opiekunami ) i czytasz wszystkie księgi u Xardasa.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@jarekp392 musisz mieć zwój światła paladynów, możesz go tylko ukraść od tego imiennego typka co stoi obok Hagena.

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kto uczy języka orków

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476