Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8876252 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8876252

Odpowiedzi 37317

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf Nie pamiętam już ile miałem wtedy siły. Ale wtedy też te szkielety miały mnie na 2-4 hity. Ale pomału powolutku i jakoś poszło. Pierwszy poważny problem miałem i mam z demonicznymi.. Np. U Kreola czy bodajże boss z Świątyni Łez :|

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tragolipus Mnie mają na 3. A ja im zabieram moze ze 5-10% Maks 15% (Walcze starożytnym toporem/Halabardą najemnika).

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf Robię tą samą taktykę co jest pokazana w solucji (po kombie szkieleta uderzenie i odskok, itd.) W sumie na awaryjne sytuacje mam rune zniszczenie ozywieńca :P

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
@Prokhorovoka chodzi ci o ten pierścionek z HP? Nagroda za zadanie na pustyni od goblinów

Post połączony: 2017-07-30, 13:45
Czemu jak walcze ze straznikiem sfery to nagle pojawia sie milion szkieletow?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@K0nopa No to mnie zagiąłeś, bo ja nie wiedziałem nawet, że na pustyni gdzieś się kryją jakieś gobliny
@Ederwolf Na pewno zabiłeś tego na lewo od bramy? On miał tę miksturę i jest bezpośrednio związany z tym zadaniem.

Powie mi ktoś co zrobić w świątyni śniącego po pokonaniu nekromanty? Dostałem zadanie "śniący" no i mam tam wpisane, że ten nekromanta przywołał śniącego. Pisze, że mam czekać no ale ile mam czekać? Stoję i stoję, i nic. Mam coś zrobić czy czekać aż do śmierci głodowej beziego?

Znalazłem misje na rpgrussia i tłumacz mi wyśpiewał takie coś po pokonaniu nekromanty:
"Pokonanie go, należy zebrać wszystkie łupy z organizmu. Zwycięstwo może powiedzieć Ur-Ur-Shaku i Thralla. Ostatni dadzą nagrodę.
Uwaga: klucz Hoshkara otwiera skrzynię w pokoju z figurą spanie, przed zejściem do miejsca naboru. Pierś pobliżu posągu."

Ktoś mi to przełoży na j. polski? Bo nic z tego nie rozumiem.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka Wybiłem wszystko co sie rusza w Khorinis (No może oprócz trolli i szkieletów). Nie sprawdzę, czy tego wybiłem bo żadnego nie ma :V Bardzo prawdopodobne, że mam buga :C W takim wypadku niech twórców Beliar pie... za zablokowanie konsoli.

Odebrałem zadanie od Pepe nowe. Problem, że nie wiem co zrobić bo auto translate tak źle przetłumaczył, że zrozumiałem, że mam kogoś znaleźć i że coś chodzi o owce. W dzienniku zadanie nazywa sie "Kowado cign owce" :V Wie ktoś co trzeba zrobić?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Czy wie ktoś jaki będzie skutek, gdy najpierw oddam wszystkie sfery stonnosowi a dopiero potem będę chciał zrobić mora ulartu ?

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka Po pokonaniu nekromanty i zabraniu fantów wracasz na powierzchnię i w czasie powrotu (tam gdzie był Xardas w G1) obok wielkiego posągu Śniącego (na piedestale) jest skrzynia z kolejnymi (w tym kroniki Stonnosa). Następnie informujesz orkom o pokonaniu zła, a następnie.... Czekasz. Dość długo (spoiler: czekaj do 7.rozdziału) ewentualnie informujesz np. Xardasa...

@K0nopa To ponoć jest bug.

@Ederwolf Początkowo też nie wiedziałem o co chodzi ale przez przypadek zrobiłem to zadanie. Masz iść do jaskini (obok tego obozu z wilkami) i masz zabić gobliny (uwaga na bosa!) i zabrać z stamtąd skórę zaginionej owcy (po 5 minutach skapnąłem się, o co chodzi). Oddajesz a potem następne zadanie (łatwiejsze).

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do tego pierdzionka z 300hp. No misja od goblinów ale jak go zebrać? Te gobliny to niezbyt są chętne do rozmowy.

EDIT. Dobra nie ważne, okazuje się, że jest bug z tym totemem. Jak go ubrałem to i tak mnie gobliny atakowały, dopiero jak ściągnąłem też łuk to mogłem zagadać.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Polecacie maga wody w tym modzie? Bo chcialbym zagrac magiem jakims, ale nie chce nekro i ognia.
Da rade na normalnym?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xDeus17174 na normalnym dasz sobie spokojnie radę, bo jest bardzo łatwo. Przeskok w poziomie trudności odczujesz dopiero na hardzie.

Kolejne pytanie co do tego teleportu obok miejsca gdzie walczy się z drugą wersją kruka. Z tego co wiem to, żeby przez niego przejść trzeba mieć nabite między 2k a 8k hp, 350-800 siły lub zręki.
- Czy mogę to boostować pierścieniami, amuletami, czy to musi być na czystko
- Jeśli użyłem w grze konsoli i mam to śmieszne w osiągnięciach - I used marvin - to będę mógł przejść przez portal czy ruskie też o to zadbali gnębiąc graczy używających konsoli?

Słyszałem, że jest tam coś ciekawego, no to nabiłem te 350 dexta i 2k hp wchodze w ten portal i nic.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@K0nopa jakoś wbił tam mając 250 zręczności...Więc jakie są ostatecznie te wymagania?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Walka z krukiem jest w komnacie obok tego portalu.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy powyżej 60% miecza dwuręcznego? Był już ten temat, ale jestem przed GD a Atilla nie uczy.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś rady co do gry tym magiem wody? Co się uczyć, jakich run. I czy jest regeneracja many jak w rebalance?

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka Trzeba mieć też Szpon... (tylko nie wiem czy naładowany duszami/Senyakiem czy bez)

@Ederwolf Rod uczy (bo sam się o to pytałem)

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf spróbuj u piratów, morgan uczył jednoręki do 75 to może ten, co bramy pilnuje, który uczy dwuręki też do 75 cie nauczy.

@xDeus17174 na normalu to ci starczy punktów na wszystko, próbuj grać wg. swojego widzimisię, testuj runki itp. Większa radość z gry i te sprawy. Regenka many jest, ale nie wiem kto uczy od 0066. Wcześniej uczył Vatras a teraz nie wiem.

@K0nopa to jest ten portal na prawo od wejścia do komnaty gdzie walczy się z krukiem? Ten co jest przy tej kamiennej tabliczce do przeczytania co otwierała drzwi?

@Tragolipus założyłem szpon, też nie pomogło

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy powyżej 60% miecza dwuręcznego? Był już ten temat, ale jestem przed GD a Atilla nie uczy.
Rod u najemników.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak włączyć licznik obrażeń? Wiem że gdzieś w ustawieniach, ale w jakiej sekcji, oraz jak ta opcja się nazywa?

0 użytkowników
Do góry