Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849601 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849601

Odpowiedzi 37317

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie staty i w ktorym rozdziale najlepiej iść do lasow assasynów?, jestem w 3 rozdziale mam 55 poziom 380 siły broń 2H (na max) i zbrioja lówcow smoków (lekka) przekyta na max 

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nemrok19r ja przeszedłem (na normalu 3 roz) z odrobinę gorszymi statami (jedyne z czym mialem problem to z finalnym bossem (nie spoilerując) zbugowalem go ciskając go z kuszy.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@K0nopa
Ten pancerz dostaje się dopiero po pokonaniu kruka po raz drugi?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie ten pancerz co nosze mozesz kupic u Jespera po pierwszej walce z Krukiem. Kosztuje chyba 5 albo 8 tysi

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten srebrny miecz w wieży kreola?
Wydaje mi się ze jest tam jakies ukryte pomieszczenie ale nigdzie nie moge znalezc przelacznika.
I jak pogadac z Kreolem aby mnie nie atakowal?

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://imgur.com/a/eGxQQ
Jak to jest że ty masz 250/95pfr zręczności a ja mam 210/180prf i mam 28lvl Tak samo na Ruskich lets playach było
I czemu moja postać pod zręczność zadaje małe obrażenia? Jestem na pustyni w 3 rozdziale pod zręczność mam włócznie na duchy 210 zręczności i czy normalne jest ze mam tak mały lvl na pustyni dodam tez ,ze nie robiłem jeszcze nic z orkami dopiero po putyni robię ich wątek

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Masz 28 poziom w trzecim rozdziale? o ja pierdole

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam 29 lvl a ledwo wszedłem do górniczej doliny.
@K0nopa
1. Co to za nowe pomieszczenie w zamku w gd? Jest tam coś ciekawego? Kiedy próbuję otworzyć te drzwi szkielety zabijają mnie przez ścianę :)
2. Gdzie jest włócznia Rune Fang? Opis jest taki - Leżący blisko trolla, który jest na niewielkim płaskowyżu w górach tuż nad parkingiem Marcus.

Psalm 19

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja jestem w 3 rozdziale, wykonałem wszystkie możliwe questy poboczne, wybiłem całe lasy, i bezdroża ze zwierzaków, nie byłem jeszcze ani w lesie assasynów, ani lodowej krainie, i na pustyni i mam 55 LEVEL, jak wchodziłem do górniczej doliny miałem 40Lev

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Maciuś
1.)Jezeli chodzi ci o to pomieszczenie gdzie wchodzi sie naprzeciwko Bilgota to na samym koncu tego lochu jest napoj zycia ale zeby go zdobyc musisz miec przemiane w chrzaszcza.
Dodatkowo jest tam skrzynia po ktorej otworzeniu wszedzie pojawiaja sie demoniczne szkielety z 3-4k hp kazdy.
Jezeli ci sie uda mozesz ich pobugowac na kratach(z tego co pamietam) i wybic z kuszy(duzo doswiadczenia).

ponawiam
Gdzie jest ten srebrny miecz w wieży kreola?
Wydaje mi się ze jest tam jakies ukryte pomieszczenie ale nigdzie nie moge znalezc przelacznika.
I jak pogadac z Kreolem aby mnie nie atakowal?

Edit:znalazlem juz miecz,przelacznik znaduje sie na kominku obok tego przejscia

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@oskar378 Według mnie, i wielu innych ludzi gdy grasz nekromantom to nie idź w dalsze kręgi magi i w mane, tylko w siłe i broń. A co do kostóruw to Xardas da ci taką wersje w której jestes wyuczony bardziej. ( chyba ). Tak inteligencja zwiększa obrażenia kostura. Nie wiem czy można przywołać demonicznego ( ale chyba nie ) Ale można zwykłego.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakie staty trzeba mieć żeby wjechać na pustynie?

Psalm 19

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nemrok19r Na jakim poziomie grasz? Bo ja jestem przed GD i mam 30 level i mam problem w opuszczonej kopalni aby zniszczyć szkieleta. Wybiłem tak jak ty całe Khorinis i Jarkendar z potworów, oprócz szkieletów w jaskiniach i tego bossa ogara w kanionie. Z zadań wykonałem większość na ile w danym rozdziale na moim poziomie mogłem i mam dopiero 30 level.

PS: Wie ktoś skąd wziąć orkową miksturę? Bo wybiłem orków jakich mogłem i żaden z nich nie miał. :C (Nawet szamani w kanionie)

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@K0nopa jedno pytanie... skąd taki piękny pierdzionek wytrzasnąłeś? ^.-

Powie mi ktoś, co to za recepturka z górskiej fortecy w GD, którą można znaleźć w zamkniętej skrzyni? Po jej otwarciu właściciel owej skrzynki nas atakuje (trochę się go wystraszyłem jak mnie w plecy zaatakował). Receptury nie da się przeczytać więc zakładam, że ma jakieś inne zastosowanie.

@Ederwolf jak to jest ta, co potrzebuje jej tarrok, to chyba ur-shak Ci może ją dać. Tak było przynajmniej w starym returningu

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xendix Miecz srebrny u Kreola? Tam chyba jest miecz nordmarski z czego co wiem. A przełącznik jest przy kominku (dosłownie obok skrytki). A jaki masz pancerz? (Bo jeśli bandycki to będzie atakował).

A miecze srebrne są w kopalni między Khorinis a GD i w starej wieży Xardasa...

@Ederwolf Ja miałem minimalnie niższy i nie licząc shadowa to nie miałem problemów. (miałem wtedy naostrzony starożytny topór +mistrz 2h).

A w tej chwili szykuje się oskubać Kruka mając prawie 50 poziom. :P

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka Chodzi o orkową miksturę dla Salandrila.

@Tragolipus Mam 170 sily, 1188 hp, 70% broni dwuręcznej i za cholerę nie nie mogę pokonać żadnego szkieleta w opuszczonej kopalni. Zauważyłem jedno. Grałem returna o kilka wersji wcześniejszych i tak trudno nie było, teraz mam najnowsza 0066 i nie daje rady.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf to wyjdź przed bramę tę przy targowisku i idź w lewo. Jak odbierasz to zadanie to respi się tam ork, co ma te miksturkę.

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka Kiedy ja najpierw odebrałem to zadanie a dopiero później wybiłem orków w khorinis. Żaden nie miał orkowej mikstury. Żodyn.

0 użytkowników
Do góry