Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822888 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822888

Odpowiedzi 37317

paweu

paweu

Użytkownicy
posty64
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Którzy bandyci z jarkendaru później ukrywają się w jaskini? Wiem, że to był Thorus, fisk, Scatti, kto tam z nimi jeszcze był? Chce reszte wymordować ;p
Tak jak w wersji ReBalance - Thorus, Fisk, Scatty, Tom, Miguel oraz Snaf.

W wersji 2.0 przebywa z nimi także Kinzharts, czy jakoś tak.

maci521

maci521

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak włączyć konsole na zwykłym poziomie trudności? Okazało się że nie zaliczyło mi zadania z ornamentami mimo że oddałem je wszystkie.

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest przyjaciel bartoka oraz czy zbroje myśliwych są pod zręczność np zbroja z wilka

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Rivenxd zbroje mysliwych nie sa pod zrecznosc ale trzeba miec jakis poziom wytrzymalosci ( co do wytrzymalosci na 100% ie jestem pewien) a przyjaciel Bartoka lezy w lesie za farma Akila.

iJothel

iJothel

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z orkowymi sanktuariami, znalazłem już 3, obok urshaka, nad netbekiem i niedaleko wodospadu zaraz przy palisadzie. No i nie mogę znaleźć czwartego, w solucji przeczytałem "w obozie orków górskich". Ten obóz orków górskich to ten obóz co Quentin tu był w G1, czy gdzieś indziej?

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie jaki jest kod na śpiwór od Barema, bo dostałem go, a od jakiegoś czasu nie moge go używać... Po prostu śpiwór w ekwipunku mi wylądował w śmieciach. ( kosci, szkatułki, czaszki, itp ). Więc znacie jakiś kod, czy może mam do kogoś iść, żeby mi naprzykład wymienił go?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@iJothel idziesz tam gdzie było w G1 wejście do świątyni śniącego, wespnij się na górę (jak stoisz plecami do wejścia świątyni to idź przy lewej ścianie, aż znajdziesz taki punkt, na który będziesz mógł się wspiąć). Idź cały czas do góry, powinieneś napotkać mały obóz (jest tam pewna wszechpotężna postać z g1 więc uważaj), wtedy skręć w prawo i powinieneś między skałami skoczyć na dół (trochę wysoko). Masz tam taką dolinkę, w której jest obóz górskich orków. Tam też masz 2 misję od ur-krassa z dostarczeniem listu.

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zapytanie co do demonologii, mam już zamiar ulepszać demony do arcydemonów, ale nie wiem skąd wziąć słabą esencję arcydemona, średnią bodajże już mam, a silne mam aż 2. Mam wrażenie, że jest w Dolinie Cieni, ale wole się upewnić. :P

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie: Wiecie jaki jest kod na śpiwór od Barema, bo dostałem go, a od jakiegoś czasu nie moge go używać... Po prostu śpiwór w ekwipunku mi wylądował w śmieciach. ( kosci, szkatułki, czaszki, itp ). Więc znacie jakiś kod, czy może mam do kogoś iść, żeby mi naprzykład wymienił go?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hej , orientuje się ktoś jak to jest z nauką łuków u Bospera ? nauczyłem się robić 3 rodzaje i dalej już nie moge , czy muszę mieć więcej zręczności czy trzeba poczekać troche czasu :D

zagomeza

zagomeza

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. W solucji ktoś napisał, że w 2 rozdziale w karczmie Orlana jest bitka na pięści. Czy ktoś mógłby potwierdzić, czy to prawda, bo ja na nic takiego się tam nie natknąłem (być może nie trafiam na właściwą godzinę :P).

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
@Roman Reigns
Wygląda na to, że najlepszym łukiem jaki można tworzyć jest bech bow.
@zagomeza
Owszem są te pojedynki tam rozgrywane. Musisz zagadać do gościa który stoi koło wejścia na góre.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Gdzie jest łuk Er'Hazir ? NIe bylo go w swiatyni

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak moge zdobyć zbroję strażnika? Tą którą ma Martin. Bo wiem że można ją zdobyć przed Jarkendarem, a ja jej nie mam...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Lordhanibal
Musisz wykonać misję zdrajca w szeregach straży.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś A jak zacząć tą misje?

Post połączony: 2017-07-29, 18:37
@Maciuś
A jak ją zacząć

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Lordhanibal
Jak zabiłeś dextera to już nie zaczniesz :)

Psalm 19

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś Zabiłem go. Ale wtedy gdy zostałem strażnikiem, oraz gdy miałem misje z przywótcami bandytów. Zalicza się to? A jeśli nie, da się inaczej ten pancerz zdobyć?

Post połączony: 2017-07-29, 19:08
@Maciuś
Zabiłem go. Ale wtedy gdy zostałem strażnikiem, oraz gdy miałem misje z przywótcami bandytów. Zalicza się to? A jeśli nie, da się inaczej ten pancerz zdobyć?

Post połączony: 2017-07-29, 19:40
Ej, a co w ustawieniach trzeba włączyć żeby pisało ile obrażeń się zadało?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Enaxe  a slabej czasem nie dostajesz po zabicu demona z pierwszego zadania od opiekunow ? ja bym na to stawial

teraz ja mam pytanie, gram nekromanta, i teraz jak grac ? :D czy mam isc w 2h czy 1h ? czy wieksza Inteligencja zwieksza obrazenia kostura ? czy dam rade przywolac demoniczne wersje szkieletow ? jesli tak to jak ? mam 2 rozdzial nauczona rune tworzenia szkieletu i 30 % w 1h i zastanawiam sie jak to zrobic. Moze ktos podsunac jakies wskazowki, porady ? z Gory dziekuje

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
I mi udalo sie zabic kruka w 2 rozdziale na hardzie

0 użytkowników
Do góry