Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844181 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844181

Odpowiedzi 37317

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@iJothel Od momentu wzięcia u Innosa czegokolwiek, musisz osiągnąć 10 poziomów.

@Fayors Nie wiem czy wiesz ale pierwszy tom jest...

Spoiler
w twojej "zabugowanej" krypcie z amuletem Angara w GD (zdaje mi się że jest powiązana z pewną misją którą możesz otrzymać od Hagena [ALE NIE JESTEM pewnien na 100%] albo od jakiegos orka...). Ponadto pozostałe części powinny być tam jak napisał ci Jao.

P.S. Oglądam twoją serię i mi się podoba. Pozdrawiam!  :)

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kto uczy robienia broni pod zręczność {u ramireza nauczyłem się jednej i teraz nie mam z nim żadnego dialogu o następnych tylko miałem nauczenie się foil }

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Rivenxd Ramirez. Nowe bronie (i zbroje od Jaspera przy okazji) odblokowujesz wykonując questy dla złodziei

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
te zbroje u myśliwych co uczy falk są pod zręczność ?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli rozumiem, że Ur-Trall mnie wpuści jak zabije demona z kopalni tak?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Jao Tyle to ja wiem. Chodzi mi o BARDZO DOKŁADNE położenie. Czytaj ze zrozumieniem, a potem pisz posty.
Wierz mi, że tych chromaninów nie da się nie zauważyć. Nowe Mariusze i tak dalej.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao AAa... to zmienia postać rzeczy, przyjacielu^^

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, otóż walcząc ze Strażnikami Sfer ( bossami demonicznych szkieletów ) po zbiciu ich HP do połowy ( lub niżej ) zaczynają spawnować setki i setki demonicznych szkieletów wojowników. Jak można to naprawić/zabić ich bez spawnowania miliona szkieletów? Rozdział 5, wersja 066, autotranslate ang. Ewentualnie czy jest jakakolwiek opcja by zakończyć zadanie z demonem z orkowej kopalni bez zabijania strażnika?
Jeżeli nic się nie da zrobić, da się jakoś użyć przeciw niemu ( szkieletowi ) konsoli? Bardzo chciałbym skończyć tą grę, a w Świątyni Śniącego i Dolinie Cieni jest wiele przydatnych dla mnie itemów. Dzięki za pomoc! :)

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Enaxe miałem podobny problem kiedy walczyłem z nimi ale w 4 rozdziale. "Naprawiłem" ten błąd? Oszukałem ten zamierzony cel? Bugując ich w korytarzu, który do nich prowadził (biegnij przy ścianie, gdzie jest najwięcej takich jakby pochylni, na których bezio serfuje) i szyłem do nich z łuku.
 Ew. jak nie jesteś w stanie sobie poradzić (ale zadajesz mu jakieś dmg, rosjanie coś zrobili z komendą atributtes i możesz sobie zepsuć grę całkowicie), lub jesteś mniej uczciwym graczem to pause break "marvin" pause break wpisz edit abilities i nastaw flags = 2 (nieśmiertelność), potem pause break "52" pause break. Tym wyłączasz kody. Jak go zabijesz, koniecznie odsuń się od jego zwłok (wywali inaczej) i sobie nastaw flags z powrotem na 0.
Mimo wszystko nie polecam ci oszukiwać bo gra wtedy traci sens.

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie @Prokhorovoka, zaraz wypróbuję, jeszcze tylko z powrotem zainstaluję i go zabije, dzięki wielkie za pomoc! :)

Post połączony: 2017-07-28, 15:57
@Prokhorovoka a jeszcze mam jedno pytanie, jak zabiłeś tego strażnika w kopalni orków? Jak patrzyłem to tam tylu pochylni nie ma żeby się blokował, więc trochę problemów z nim mam.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytania dotyczące zadań.
1.Jak wykonać zadanie z Magicznym Proszkiem Galachata?
2. Gdzie jest fajka dla Jacka?, u mnie zadanie nosi tytuł rura Jack.
3. Gdzie są narzędzia tego czeladnika Harada?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ponawiam pytanie czy te zbroje u myśliwych są pod zręczność ? :D

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Enaxe do niego jeszcze nie doszedłem na hardzie, wcześniej to po prostu ich wycinałem w pień, bo grałem na easy/normal. Jak będę miał problem i sb jakoś poradzę to ci napiszę :)

@Lordhanibal
1 i 2 w Obozie Piratów. Fajka od Grega, a prochem musisz strzelić jedną z armat na plaży
3 kupisz u Ramireza, albo gdzieś podniesiesz w kanałach pod khorinis. Nie jestem pewny ale chyba leży w pomieszczeniu ze skrzynią gdzie jest łuk bospera i srebro coragona

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, problem ze strażnikiem sfery zażegnany, stety niestety z użyciem kodów, ale coś, czego nie da się zrobić bez kodów a jest bardzo ważne mogę sobie przebaczyć :P Straciłem Krzyż Żywiołów i pare mocnych zaklęć obszarowych, ale boss padł, tak więc dla tych, którzy mieliby podobny problem, włączyć nieśmiertelność, zbić bossa do ~200 powyżej 50%hp i walnąć krzyżem, później spamować zaklęciami. ;)

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Enaxe
Jak masz Krayta (tego peta od orków) to możesz nim zabić strażników bez problemu. Trzeba tylko ich nie uderzać tylko zabić tym przywołańcem.

maci521

maci521

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam kolejny problem tym razem w wodnym kręgiem. Mianowicie wykonałem wszystkie zadania z nim w jakikolwiek powiązane, czyli rozwiązałem sprawę z handlarzem bronią, sprawa z zaginionymi ludźmi też została rozwiązana, ornamenty znalazłem wszystkie i oddałem, każda misja z Gregiem zaliczona. Gdy już pogadam z Saturasem o tych zaginionych a on pogratuluję mi rozwiązania tego zadania to nie pojawia się żadna opcja z dołączeniem do wodnego kręgu. Jakieś rady?

hoze

hoze

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Którzy bandyci z jarkendaru później ukrywają się w jaskini? Wiem, że to był Thorus, fisk, Scatti, kto tam z nimi jeszcze był? Chce reszte wymordować ;p

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak się używa wędki?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@hoze Pewien bandyta, który jest powiązany z "Unlimited Power" (plus Wyprawa Magów Ognia) ale nie kojarzę jak się nazywa... (w sumie on automatycznie się tam pojawia)

0 użytkowników
Do góry