Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831792 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831792

Odpowiedzi 37317

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To prawda, że do krainy za krukiem można wejść tylko ze szponem BEZ duszy senyaka? Jeśli tak co co tracę wojem jeśli nie wejdę do tego miejsca? (nie licząc expa itp).

Czy w 5 rozdziale da się zdobyć broń mocniejszą do szponu z duszą senyaka i zbroję lepszą od poświęconej paladyna x5?

osk4rr

osk4rr

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć wszystkim :)

Mam problem w 1szym rozdziale z gildią zabójców do której chcę dołączyć. Zadanie z Gerbrandtem zrobiłem dobrze, spotkałem podejrzanego typa w karczmie ale nie poszedłem o północy za dom paladynów więc nie spotkałem go ponownie. (mój błąd nie skapnąłem się, że muszę tam iść od razu)
Postanowiłem więc dołączyć do strażników u Lorda Andre i dostać zadanie o zabójcach i zacząć ten wątek. Jednak mam problem bo Lord Andre dał mi zadanie z paczką ziela i z tym, że ktoś sprzedaje ziele oraz z problemem na farmie Lobarta. Zrobiłem te zadania i dalej nic. Nie mam zadania o zabójcach.
Chodziłem po mieście i starałem się rozmawiać z każdym ale nie zdało się to na nic. Złodzieje w podziemiach zyja, Ramirez milczy.

Czy ktoś może mi pomóc? Szukałem tutaj na forum parę dni ale z marnym skutkiem, może coś pominąłem. Nie mam wcześniejszych save niestety :(

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spróbuj jeszcze raz pójść przed północą do górnego miasta, tak ok 22, może się nadal mogą pojawić, wtedy podejdź blisko i poczekaj aż zaczną gadać i jeden zabije drugiego. Może wątek nie jest zepsuty jeśli Wambo nadal u cb żyje a minęło wiele czasu

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy szpon beliara może być jednoręczną bronią ?

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś pomóc z zadaniem Masyaf? Chodzi o przejście tego wątku jako szpieg. Na rpgrussia znalazłem poradnik i przetłumaczyłem w google translatorze. Z tego co zrozumiałem jestem teraz tutaj:
"Gonzalez zaoferuje czekać aż do rana (około 7:00), to trzeba z nim rozmawiać i iść szukać nowicjusza do niewolnika."
Gdzie jest niby ten nowicjusz? niewolnik? kogo ja mam wgl. szukać?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Może mi ktoś pomóc z zadaniem Masyaf? Chodzi o przejście tego wątku jako szpieg. Na rpgrussia znalazłem poradnik i przetłumaczyłem w google translatorze. Z tego co zrozumiałem jestem teraz tutaj:
"Gonzalez zaoferuje czekać aż do rana (około 7:00), to trzeba z nim rozmawiać i iść szukać nowicjusza do niewolnika."
Gdzie jest niby ten nowicjusz? niewolnik? kogo ja mam wgl. szukać?

Spoiler
Z tego co rozumiem jesteś na początku lasu Asasynów :) więc musisz usiąść przy ognisku i wybrać opcję by czekać do 7 rano :) Wtedy gadasz z Gonzalesem i w kotlince niedaleko Gonzalesa pojawia się nowicjusz z niewolnikiem. Zabijasz nowicjusza , zakładasz pancerz i dalej już powinno samo pójść :)

:D

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie da sie jezdzic na cieniostworze, wersja 0055 byla ostatnia w jakiej to bylo mozliwe.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1.Co potrzeba żeby piec ciasta? Ukradłem tą szpachlę co stoi oparta o piec i dalej czegoś mi brakuje.
2.Skąd brać ryby?
3.Gdzieś w ringu kamienia wokół Ashtara (Yarkendara) Jest ktoś w stanie podać dokładną lokalizacje tego łuku? Nie mogę go odnaleźć... 

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Brahim nie ma piór. Ktoś wie gdzie można kupić pióra żeby pisac zwoje?
2. Gdzie teraz jest slorkers? jakie są możiwe jego spawny?

Rafma100

Rafma100

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie da się gdzieś pobrać build 0050? i angielski patch do niego? Przeszedłem moda 2x (0066R1, 0062) i ciekawi mnie jak się grało na starszej/starej wersji. I chciałbym przetestować.

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie jest klucz do grobowca inubisa

ShowoD

ShowoD

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
macie jakiś pro tip jak zdobyć młot terakota ? nie potrafie pokonać tych golemów bo one uderzają robiąc unik :o i nie da się uniknąć ich ataku bo i tak dostaje ;/ jakieś pomysły ?

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie jest klucz do grobowca inubisa
Dostajesz w 5 akcie w związku z zadaniem od hagena.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Znalazłem coś dziwnego :cool:

Mianowicie niedaleko obozu piratów w wodzie na skale jest taka drewniana kładka, na tej kładce jest beczka co ma 10HP?? Ta beczka to jakiś easter egg czy jest można z nią coś zrobić bicie mieczem nic nie daje :hmmm:
Do czego jest czarna koniczyna ??

Post połączony: 2017-07-22, 20:06
MAm problem z lokalizacją 3 smoczych korzeni :
tłumacz mi to niezrozumiale przetłumaczył może ktoś z was to zrozumie:

-Na półkę po lewej stronie mostu do klasztoru niewinny, z tawerny Orlan (niby gdzieś na lewo od mostu do klasztoru, ale jedyne co tam znalazłem to tabliczkę i szczaw , żadnego smoczego korzenia)
-Plateau w skałach nad magazynie Martin. Wspiąć się na łuku z kamienia z wody, aby przejść nad murami miasta, skoczyć z plateau. See. Videofag pod stołem. (tutaj kompletnie nie wiem o co chodzi :/ )
-Na klifie między statkiem a paladyni jaskini z bandytami. Wspinać się z nowej plaży, potem trochę wspinaczki. ( :/ )

:D

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Nie mam pojęcia XD
2. Z czego co wiem, to trzeba się wspiąć na tą skałę w porcie (ta pod którą przechodzisz, gdy idziesz do statku paladynów).
3. To chyba chodzi o ten nowy teren dodany niedaleko Khorinis (ta wieża ze szkieletami?)

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś
1. musisz kupić przedmiot "furnance blade", ma to nawet Elena na farmie Onara.
2. od handlarzy lub łowić samemu (u mnie bezio łowi tylko w porcie na tych drewnianych podestach gdzie m. in. Martin stoi)
3. Wkładasz kamień na podest, wchodzisz przez portal, i tam gdzie jest portal do krainy Asthara (ten miniboss tam stoi) to łuk powinien być oparty na tych ruinach po prawej stronie jak podchodzisz do nich.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Showod, pod eksp więcej, zanim dołączysz do frakcji powinieneś mieć spory lvl i sporo swojej głównej umiejętności, do frakcji dołącza się w chwilii kiedy wyczyścisz CAŁE khorinis i wtedy robisz questy dla frakcji i zaczynasz 2 rozdział, zrób wątek gildii zabójców cały i wgl porób questy poboczne <3

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam pytanie , czy ktoś może mi podesłać eng skrypty do returninga 0062 (szukałem , ale znalazłem tylko do 0066 , 0065 , 0060 i starsze wersje)

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Kto ma klucz do skrzynki pod mostem gdzie byli bandyci Erola?
2.Ile jest tych ukrytych lokacji jak np wymiar potępionych?

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. W chuj, nie musisz się tym martwić, co najmniej 4.

Gdzie jest opiekun który pokazuje się po opiekunie który zleca zabicie SPOILER paladyna z klasztoru? Nie mogę go znaleźć a nie ma go tam gdzie w returningu 1.0

0 użytkowników
Do góry