Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8831746 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8831746

Odpowiedzi 37317

ShowoD

ShowoD

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to bug że dostałem zbroje dla zabójcy na zręczność a mam 2x więcej siły ? czy ta zbroja jest tylko na zręczność ?

#edit
taką zbroje dostałem po zabiciu lehmara
Wymagana zręczność = 90;
Ochrona przed cięcie = 90;
Ochrona przed zgnieceniem = 70;
Ochrona przed kłucia = 50;
Ochrona przeciwpożarowa = 15;
Ochrona przed magią = 5;

i ta zbroja w eq wygląda jak ta asmala yyy... bug?? i dostałem najlepszą zbroje ? nazywa się normalnie bez dopisku mistrz czy coś

Ederwolf

Ederwolf

Użytkownicy
posty80
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dopiero co zacząłem grać w returna. Jak się używa pochodni? Klikam na nią w ekwipunku i nie działa.
I co to za ogniki np. przy wejściu do wieży Xardasa?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ederwolf
1. NUM6
2. Ogniki to podpowiedź, gdzie masz szukać opiekunów^^

ShowoD

ShowoD

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdy oddaje ziele odcaina dla balla cadara on tylko ziewa i nie daje mi zadania żeby zebrać pozostałe ziele od grup
co robić ?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ShowoD Zakończyłeś z nim dialog i odczekałeś chwilę?

Arakros

Arakros

Użytkownicy
posty31
Propsy13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Kto może nauczyć mnie języka orków?

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Robie zadanie z tą latarnia. Oddalem pierscionek dla Hanny i co dalej?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Gdzie jest hełm dla łucznika w jarku?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

CozziCossac

CozziCossac

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś  Jak wchodzisz do doliny gdzie w Rebalance był ashtar teraz jest tam platforma tp to po lewej stronie tej platformy masz helm a po prawej łuk.Bodaj hełm leży za filarem w krzaku.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak do cholery zabić tego Azgalora, mam tą kuszę na niego 1.5 k dmg na strzale fajnie, 50 bełtów a on 75k hp, jakby wszystko trafił to może bym go zabił ALE on się leczy do cholery co 10 sekund bo bije fale śmierci której się nie da uniknąć i leczy przy niej kilka tysięcy, bije ona pół hp, jak jego kule ognia, jestem na jego 2 strzały, jakaś rada jak go zbugować?

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam pytanie może ktoś podesłać mi link / torrent do wersji returninga 2.0 0062? (0065 ma za dużo bagów , a 0066 to..... powiem kródko Pleh). Z góry dziękuje :d.

Edit: Nieważne już znalazłem :d.

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lojras

Zbugować go nijak się da. Uzbrój się w umiejętności, HP, mikstury lecznicze, bo bez tego sobie z nim nie poradzisz, jeżeli nie możesz z nim walczyć to oznacza, że jesteś za słaby. Nawet, jak każdym bełtem trafisz w Azgalora to i tak go nie zabijesz.

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fayors, to jak walka przebiegała u ciebie a jak u mnie wielka różnica, mam wrażenie że mój smok jest mądrzejszy, ale aktualnie mam pytanie czy milion pojawiających się szkieletów przy walce z demonem w kopalni to bug?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak wygląda mój dialog z szefem orków na temat świątyni śniącego

Wersja gry 0066.1
Czy ktoś był w takiej sytuacji? Jakieś sugestie ?
Dzięki z góry.

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Fayors, to jak walka przebiegała u ciebie a jak u mnie wielka różnica, mam wrażenie że mój smok jest mądrzejszy, ale aktualnie mam pytanie czy milion pojawiających się szkieletów przy walce z demonem w kopalni to bug?
Jeśli grasz na 0066 r2 to tak.  :facepalm: najgorsza rzecz jaka może być to boss z milionem szkieletów

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie, jak tworzyć zwoje magiczne? Mam atrament ale potzreba chyba jeszcze pióra? U kogo moge je kupić?

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
gdzię mogę się nauczyć regeneracji many grając nekro?
ver. 0.66R1

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zagomeza V rozdział, a wszystkiego się dowiesz

@Stanleyowsky wg rpgrussia od Xardasa / Creola (nie grałem jeszcze nekro na 0066 ale tak wyczytałem)

@bazix Pióra ma ten typo z portu co sprzedaje mapy, chyba Brahim się nazywa

@Nieznan? Trzeba zabić demona z Bagien, ale w chwili gdy masz misje na najemnika orków (ta misja, aby zdobyć reputacje u orków) i nie zabijać go wcześniej. Musisz go pokonać dokładnie wtedy gdy Hush-Nar (ten co wymaga książki kunszt południowców i pomodlenia się przy 4 kapliczkach orków) ci zleci to zadanie. Ja tutaj sobie popsułem grę grając nekromantą na 0065 bo zabiłem tego demona w 2 rozdziale, przed tą misją.

@Arakros Stara wieża Xardasa w GD

Ma ktoś solucje tego miejsca dotyczącego zadania missing novices? Jestem z Gonzalesem przy ognisku, minął 1 dzień i mam tylko dialog, żeby zaatakować świątynie (wybrałem tą pokojową wersję zrobienia tego wątku). Po przetłumaczeniu solucji z rpgrussia w google translatorze dalej nic nie rozumiem :c

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak jeździć na cieniostworze z miasta orków? Gdy go przywołuje, klikam wszystko, próbuje cokolwiek nic się nie dzieje a on stoi jak słup.

2. 3 rozdział jakaś zbroja na siłę lepsza od frakcyjnej albo tej mistrza assasynów? Słyszałem o actor armor w dolinie cienii ale żadnej tam takiej nie znalazłem.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się wejść przez kopalnię przy Górniczej Dolinie, oznaczoną jako GoldMine, wejść do Górniczej Doliny?

0 użytkowników
Do góry