Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840241 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840241

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
http://imgur.com/a/yphBO

Za cholerę nie wiem skąd go zdobyłem, jedyne co mi się udało dowiedzieć na save'ach to to że zdobyłem go gdzieś w 2 rozdziale, najprawdopodobniej w górniczej dolinie.

To miecz srebrny z ukrytej skrzyni w wieży Creola i jest naostrzony chyba bo ten miecz ma mniejsze dmg

:D

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Podobno na 200 siłki jest topór 2h w starej kopalni tam gdzie Jan
2. Ruda jest w podwodnej jaskini naprzeciw głównej bramy do SO
3.
4. W kopalni (przejście z Khorinis do Górniczej Doliny) jest w pokoju z duchem, bierzesz miecz, zakładasz i zabijasz ducha który cie goni
5. Nie wiem jakie staty ma zbroja najemnika ale spróbuj zdobyć zbroje mistrza gildii zabójców.

Post połączony: 2017-07-15, 01:09
Jak zacząć wątek z lasem assasynów? Oddałem miecz Gonzalesowi i nie wiem co dalej.

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. List z rekomendacją od Salandrila dla Gallahada - Mikstura Orków.
Ubiłem 2 orki w tym miejscu, gdzie wcześniej chodziło się z Bartokiem na polowanie, z jednego wypadł Ork Shnaps. Jednak Salandril tego nie zaakceptował, więc dałem Orc Schnapps dla Wine'a zeby ukończyć innego questa.  Tak więc:
gdzie znajdę tą orkową miksturę? Po prostu leciec dalej i olac tego questa i zrobić go po Jarkendarze?

2. Btw akcja z listem rekomendacyjnym od Fernando - ciekawe kto z Was wpadł bez solucji na pomysł, że żeby ukrasc ksiazke retoryki, trzeba AKURAT pójść przypadkowo do Ignaza, równie dobrze mógłby to być którykolwiek inny z 200 NPCów w Khorinis. :)

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miksture ma ork który jak wychodzisz bramą targową, jest na lewo, w głębi lasu, na dole, nie wchodząc ścieżką do latarni.

Arakros

Arakros

Użytkownicy
posty31
Propsy13
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Przy przetapianiu złotych sztab na monety mam złote sztaby, samorodki a mimo to nie mam wymaganego przedmiotu, czego?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A czy masz kleszcze?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@MrTLord001PL  jak kolega wyzej masz w starej kopalni topor konkretnie "Ore Axe" 200 sily 220 dmg jest w jaskini przy ktorej stalo w G1 2 straznikow swiatynnych (schodziles po zejsciu z desek oni stali obok i pilnowali jednej jaskini) zabijasz pare pelzaczy i 2 Mountain spider one sa mocniejsze od zawyklych pajaczkow :) A jesli chodzi o lepsza zbroje to moze zbroja barona rudy ? lub wykuta na max zbroja straznika (oboz  bandytow, dostajesz ja po pierwszej potyczce z krukiem) A wlasnie czy po pierwszym starciu z krukiem on zostawia szpon ? bo mi na wczesniejszych wersjach zostawial a teraz nope

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
W 2.0 nie dostaniesz po pierwszej walce

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gildia zabójców- spotkanie Gilliana i Wambo w alejce przy domu sędziego.

Przychodze tam o północy bądź tuż przed, i widze Wambo i Gilliana, jak tylko tam wchodzę, to oni się rozchodzą i nie mam możliwości porozmawiania z żadnym z nich na temat gildii zabójców.
Bug?

[Edit] Dobra, okazało się że jak schowam się za rogiem poza zasięgiem ich FOV, to Gillian zamienia się w Asmala i zabija Wambo. Jak tylko ktorys z nich mnie widzi to po prostu sobie odchodzą. Co za głupota..

2. Gallahad za jedną książkę daje tylko 1 hp?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
kots ma pomysl jak ubic cieniostwora z zadania dla mysliwych ? bo jak na razie to tego gowna ruszyc sie nie da :D :D

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@oskar378 Wszystkie skóry możesz znaleźć w Khornis tylko jedną możesz zdobyć na polowaniu z Bartokiem

Post połączony: 2017-07-15, 13:10

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Potrzebuje pomocy! Jetsem po zadaniu od Gerbranta, i Gerbrand muwi mi że jeśli chce się spotkać z człowiekiem z karczmy ( chodzi o wątek mordercy ) to musze poczekać do północy i śpie do północy. I tu jest problem... Śpie do 22,23 to jak do nich podchodze to ten Szef Morderców zakłada szaty In Extremo ( widomo czemu, bo In Extremo jest gildią morderców ) a ten strażnik zapala pochodnie ( zapomniałem imienia ) po prostu gdzieś idą, strażnik na swoje miejsce, a Szef pewnie też. A gdy śpie do 21, lub do 0 to ich nie ma. Pomoże ktoś?!

Idli

Idli

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lordhanibal bylo wyżej musisz sie do nich podkrasc zeby cie nie widzieli i schować się za studnia wtedy skrypt sie załączy.

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lordhanibal Jak już oddasz listy rekomendacji, to weź powiedz potem ile Gallahad daje HP za każdą oddaną książkę, bo 1 HP to jakaś kpina

Lordhanibal

Lordhanibal

Użytkownicy
posty103
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@lis420 U mnie za jeden list daje 0 hp. Wiem bo oddałem prawie wszystkie. Został mi jeden.

Post połączony: 2017-07-15, 13:58
@lis420 A jeśli chodzi ci o inne zadanie, to nie wiem jakie bo dopiero zaczołem z Returning 2.0, ale jeśli coś takiego będzie powiem

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Lordhanibal Chodzi mi, że jak oddasz wszystkie listy i skończysz questa, to Gallahad będzie mógł od Ciebie skupować specjalne ksiązki, i za każdą daje Tobie ileś tam hp. A że na hardzie o HP jest trudno to dlatego dziwi mnie że każda książka daje tylko 1 hp.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Placek698  A tak to ja wiem :) ale bardziej mi sie rozchodzi o "nocnego lowce" tego Cieniostwora bossa z kotliny gdzie byl Lares. Na wersji 065 mialem bron 200+ dmg i kompletnie nic mu to nie robilo, a bym siersciucha ubil ale jak ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Lordhanibal Chodzi mi, że jak oddasz wszystkie listy i skończysz questa, to Gallahad będzie mógł od Ciebie skupować specjalne ksiązki, i za każdą daje Tobie ileś tam hp. A że na hardzie o HP jest trudno to dlatego dziwi mnie że każda książka daje tylko 1 hp.

Na Hardzie równie łatwo nabić HP jak na niższych poziomach, mikstury zwiększające HP nie wymagają szczawiu więc można zrobić ich naprawdę dużo , na początku warto też kupować HP (5PN za 50HP) . JA na koniec moda miałem grubo ponad 5k życia :)

:D

0 użytkowników
Do góry