Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8886203 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8886203

Odpowiedzi 37317

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Siema mam 2 pytania
1.Chciałem iść w broń 1h i tarcze jak to wygląda w praktykę?
2jaka jest najlepsza broń 1h w 1i2 rozdziale?
Tarcza to syf :D zresztą bronie jednoręczne też. Noo.. może poza szponem zrobionym na 1H.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś zna kod na naszyjnik dla Loe? Zepsułem wątek jubilerstwa u Matteo, więc teraz tylko kody mi zostały, ktoś może na edit focus sprawdzić?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ktoś kiedyś pisał, że nie trzeba się uczyć jubilerstwa, Matteo sam wykona naszyjnik. Pewien jednak nie jestem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao Ale @Fayors nie przyniósł Mateowi narzędzia do produkcji biżuterii, a bez tego ani rusz. Kod to chyba : ITMI_BLACKPEARLNECKLE 

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty

TAAAK!!! MIAŁEŚ RACJE ZNALAZŁEM BRON (dodatkowe obrazenia demonikonom)  180 DMG  pod 180 siły 1h :D :D :D Wygląda zajebiście ... ALE TO WSZYSTKO! I na chuj mi ta broń teraz? Jak ta broń leży w samej świątyni pod koniec rozgrywki? Na co mi to ? Jak każdego bossa musiałem kurwa ręcznie pokonać bez zapisywania gry, w dodatku tego trolla biłem po 10hp 2 razy bo za 1 razie wyskoczyło mi out of memory gdy miał  5k hp.. a drugiego musiałem dwa tysiące razy uderzyć 2000 * 10 = 20000 (bo tyle miał hp) Masakra...

Post połączony: 2017-07-10, 16:06
ta broń jest mi już zbędna. Każdy demonikon boss musiał być martwy... bo inaczej nie dostałbym sie do swiatyni .. no ale cóż..

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Dodger W zatopionej wieży Xardasa w GD jest miecz jednoręczny, bardzo dobry. Zdecydowanie łatwiej tam dojść niż do piramidy na pustyni...

You didn't grow.
You didn't improve.

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fayors  jak grasz na poziomie Normalnym to nie ma konsoli xd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Leagowacy Raczej jest, Fayors coś o tym wie. (kaszle) Ekhm, śpiwory. xD

You didn't grow.
You didn't improve.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak grać pod 1h wojem + siła??

1h bardzo fajnie się gra i mimo iż za dużo broni nie ma to niemal dorównują na początku gry tym dwuręcznym

polecam wam bronie 1h

El basterdo (po naostrzeni) 139 dmg

Cross fated (piramida khorinis- są tam 2 ożywieńców demonów wojowników - pisze skrótami myślowymi nie śmiać się ;x) po naostrzeniu 159 dmg

jest jeszcze Drake pod 1h ale ma 150 dmg ale wymaga zręczność 150 dkłd.

potem.. co potem? Robimy zadanie z rudą (snipes, viper- czyyli wąż) uczymy się NAWET  w 1 rozdziale u beneta wyk broni 1h z rudy o ile jestesmy najemnikiem. PS chyba można w 1 aktcie ale pewny nie jestem na pewno mozna w 2

no i ostrzymy Longsword z rudy razem 189 dmg. Całkiem spoko... 

No i ta broń pod sile 1h w swiatyni adanosa (dodatk. obr demonikonom) . Fajny obuch.  180 dmg (brak mozliwosci ostrzenia) wymaga 180 siły. szkoda tylko że ten obuch jest po pokonaniu wszystkich bossów demonik...

Moim celem było przejscie pustyni adanosa w 2 akcie :)  ijestem juz przed krukiem. Musze wgrac paczke no grass full bo tam jest tyle tych drzewek malutkich w drodze do kruka gdzie sa ozywiency ze masakra,.... przez te drzewka wlasnie lagowalo mi na pustyni momentami jak sie patrzylo w strone piramidy i juz wiem co bylo przyczyną.

Post połączony: 2017-07-10, 16:11
oczywiscie gram na Trudnym poziomie

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Leagowacy Konsola jest dostępna an wszystkich poziomach trudności.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam 110% walki 1h ale wątpie zeby to cos dawało.  Masakra... boss trolli w wątku adanosa.. wszystko trzeba było bugować w zwarciu nie ma się najmniejszych szans.. na prawdę ta modyfikacja nauczyła mnie tak bugować potwory.. że masakra. Watek pustynii adanosa był/jest zajebisty

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zastanawiam się jak sobie poradzić z Moe, który broni wejścia do karczmy Kardiffa, na poziomie trudnym. Olać karczmy chyba nie mogę, bo musze wbić reputacje w dzielnicy portowej, a ze spelli to go zabiję, a nie chcę zabijać. Zbijam go z fireballa do 20% hp, i nie zadaję mu w ogóle obrazeń, a on ma mnie na 1.5 crita.
1. Olać Moe i  Cardiffa (potrzebne do obywatelstwa Khorinis) i wbijać levele gdzie indziej?
2. Czy usypianie/czarowanie zbyt trudnych przeciwników to nie jest troche oszukiwanie?
3. Gdzie znajdę atrament(ink) oraz żywicę(resin)?
4. Od ilu retoryki Lehmar daje 1000 golda?

Sory za tyle pytań, pierwszy raz z modowaniem gothica, a w vanille grałem z 10 lat temu.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty faktycznie szkoda że ta broń (dodatkowe dmg demonikonom) otrzymuje się po pokonaniu wszystkich demoników..

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@lis420
1. Zacznij od okolic wieży Xardasa, potem porób questy w mieście.
3. Resin to nie żywica, chodzi o coś co nazywa się pitch(?), atrament ukradnij z domu Zurisa, lub kup.
4. 10+

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty

TAAAK!!! MIAŁEŚ RACJE ZNALAZŁEM BRON (dodatkowe obrazenia demonikonom)  180 DMG  pod 180 siły 1h :D :D :D Wygląda zajebiście ... ALE TO WSZYSTKO! I na chuj mi ta broń teraz? Jak ta broń leży w samej świątyni pod koniec rozgrywki? Na co mi to ? Jak każdego bossa musiałem kurwa ręcznie pokonać bez zapisywania gry, w dodatku tego trolla biłem po 10hp 2 razy bo za 1 razie wyskoczyło mi out of memory gdy miał  5k hp.. a drugiego musiałem dwa tysiące razy uderzyć 2000 * 10 = 20000 (bo tyle miał hp) Masakra...

Post połączony: 2017-07-10, 16:06
ta broń jest mi już zbędna. Każdy demonikon boss musiał być martwy... bo inaczej nie dostałbym sie do swiatyni .. no ale cóż..

za tego trolla to smiechlem :lol2: :lol2:

resin to smola

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty  to czm jak wpisuje b marvin b na poziomie normalny to nie ma konsoli ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Leagowacy Bo nie wpisujesz b mravin b, to chyba oczywiste, pause break -> marvin -> esc.

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty  Jak włączyć pause break ? xdd nie ogarniam tego xd

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli ? który klawisz xd ?

Post połączony: 2017-07-10, 16:39
A Dobra znalazłem xd

Post połączony: 2017-07-10, 16:56
Mam pytanie chciałem zobaczyć coś na marvinie i wywala mi gre jak daje f8 ? czm ?

0 użytkowników
Do góry