Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8823767 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8823767

Odpowiedzi 37317

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Apprentice  od 30 retoryki ale czy trzeba miec jakaś gildie? nie widze nigdzie odpowiedzi.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dodger
Szczerze powiedziawszy to nie wiem, jeśli chce się dołączyć to trzeba nie mieć gildii, questa może da się zrobić z jakąś inną.

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co dają te czarne eliksiry ? Bo jak je piję to umieram :/

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nieznany? emm... ja gdzies zdobylem takie dwa (chyba z demona Luciana) i dawały mi niewidzialność. Chyba że chodzi o inne.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maststs
1. O ile dobrze pamietam, to Constantino po przyniesieniu mu trucizny
2.Ma ją Lutero, kosztuje chyba 5000 sztuk złota

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko co mam powiedziec Ur-thrallowi zeby mnie wpuscil do kopalni zelaza? próbowałem wszystkich opcji dialogowych
od razu mowie 2 Rozdzial, 45 retoryki i zabiłem tego demona z bagien

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr zadanie z parlanem robiles majac gildie ? jak tak to jaka?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Apprentice gdzie ja mam tyle zdobyc przeczytalem praktycznie wszystkie dostepne mi książki i pulpity

Maststs

Maststs

Użytkownicy
posty164
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dewalmy miksturki inteligencji - receptura u Cronosa

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Maststs to daje retoryke od kiedy?

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Dewalmy Mi się nie udało dostać do tego dialogu choć miałem tyle retoryki - zdaje się, że coś z kolejnością questów (być może quest od szamana na zabicie demona z bagien trzeba oddać przed zobaczeniem Ur-Thralla?). Zmiana jednej zmiennej w GVE (bodajże CANENTERORCMINE) naprawia sprawę i można o to zagadać.

@Maststs przed świątynią śniącego trzeba zrobić kopalnię orków. Jak dostać dialog o kopalnię orków - patrz odpowiedź wyżej, w sumie nie wiem.

@ruunaldo przepis dla Norolasa jest w kamiennej fortecy.

fubumarkt

fubumarkt

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem w klasztorze dokładniej ze sprzątaniem sal nowicjuszy. Kiedy "zwerbowałem" już 3 nowicjuszy i Babo nie mogę zakończyć questa ;x jakieś pomysły o co może chodzić?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dewalmy
No nie wiem, ja miałem 70 prawie jak tam poszedłem. Naucz się języka demonów i zrób zadanie 3 opiekuna, to jakieś 10 retoryki. Bez problemu tam wszedłem.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę coś zrobić w lodowej krainie orków jak zepsułem zadanie "nieskończona moc" (przez co chyba też zepsułem wyprawę magów ognia xd), czy po prostu teraz dla mnie to tylko expowisko bez zadań?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok zeby odpalic quest z Lemarem trzeba 15 retoryki.
Ktos wie jak bedac nowicjuszem ciemnosci, okrasc biblioteke? Za kazdym razem jak przeszukuje ksiazki to hyglas i ten drugi mag ognia kapuja sie ze robie kradziez (a przeciez sie skradam). Mam 90 zreki.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr ale jak bierzesz to zadanie z lemarem to masz jakas gildie? BO ogólnie co się stanie jak lemar nie żyje? Wiadomo że gildie powinno się wybrać po zakończeniu wątku morderców, co nie? Poza tym greg dal mi już jakiś opętany pierscien przez co nie mogę spac. Jak to rozwiazac?

Post połączony: 2017-07-05, 08:47
kazal mi isc do klasztoru żeby się pomodlić albo ze Ci magowie maja się pomodlić no ale co zrobić jak nie widze z nikim dialogu dot tego.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie mam zadnej gildi.

Dodger

Dodger

Użytkownicy
posty78
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
loool czyli musze zaczac grac od nowa bo mam przegrane 90h... a jednego zadania nie zrobile m;// kurde.. no dobra, czas na nowo zaczac przygode

Post połączony: 2017-07-05, 09:28
@tldr zgaduje że zaczales watek kupców (wino dla goraxa) tak?

fubumarkt

fubumarkt

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem w klasztorze dokładniej ze sprzątaniem sal nowicjuszy. Kiedy "zwerbowałem" już 3 nowicjuszy i Babo nie mogę zakończyć questa ;x jakieś pomysły o co może chodzić?

pomoże ktoś?

0 użytkowników
Do góry