Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8858089 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8858089

Odpowiedzi 37317

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fayors dzięki już sobie z nim poradziłem...mimo iż orki go olewały a sam go bijąc zabijałem się przez te "odbijane obrażenia" w końcu jakoś się zbugował mi nad głową i zaciukłem go kuszą ;DD

A teraz bym poprosił o lokacje gdzie znajdę czarną rudę bo potrzebuje do zadanka z bronią dla urthralla :D

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Do tworzenia łuków potrzeba coś takiego jak resin. Ktoś wie co to jest?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

transwizja

transwizja

Użytkownicy
posty27
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Witka, mam nadzieje ze wszyscy zdrowi :D. Mam pytanko chodzi mi o karme u Inosi i Beliara bo bug jest w pewnym sensie. jak wykupie sobie 100 karmy albo wiecej u danego boga i chce profit z najwyzszej polki ( za 100 karmy) to mi Bezi mowi ze jeszcze nie czas, albo ze jeszcze nie teraz.. Jaki byl na to patent > mam wersje 065. Z gory dziekuje za pomoc

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko czy można sie wyuczyć gdzieś kradzieży kiesz w lesie asasynów? ponieważ jej nie mam a jest potrzebna z tego co widzialem

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
żywica
Też sobie to tak prztłumaczyłem :) Jednak jak to wygląda w ekwipunku? Możesz zrobić screena tego przedmiotu?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Dewalmy

Dewalmy

Użytkownicy
posty81
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
żywica
Też sobie to tak prztłumaczyłem :) Jednak jak to wygląda w ekwipunku? Możesz zrobić screena tego przedmiotu?
to jest smoła (pitch) mag ma to samo 2 tlumaczenia 1 itemu

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś się orientuje dlaczego nagle w trakcie robienia zadania z swiatynia adanosa coś się samo z siebie psuje i pijąc miksturę życia (numlock 1 na klawiaturze) pije od razu miksturę wytrzymałości?
Bardzo irytujące i wiem, że później "samo" nie naprawi się. Da się coś z tym zrobić, czy to kolejna kula u nogi :/

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanko!

Gdzie znajdę miecz dla harta tego człowieka z miasta orków ? I kto mi przetłumaczy te plany wojenne dla alberta, u urshaka nie mam żadnego dialogu ( jeszcze jestem przed zabiciem hosh paka)

Oraz

Dlaczego nie mogę odblokować doliny cieni, ani kopalni orków ? Skoro wykonałem już wszystkie questy dla orków za wyjątkiem zabicia oddziału palladynów i z tym mieczem dla harta????

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@JustBRX Miecz Harta znajduje się w magazynie paladynów w zamku, co do planów orków to jeszcze spróbuj pogadać z Garondem lub przeczytaj sam jeśli znasz język orków, dolina cieni odblokowana jest po zrobieniu kopalni orków i świątyni śniącego . Jeśli grasz na wersji 065 to brak dialogów u Ur Thralla jest spowodowany bugiem.

Mercy_1400

Mercy_1400

Użytkownicy
posty12
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witka, mam nadzieje ze wszyscy zdrowi :D. Mam pytanko chodzi mi o karme u Inosi i Beliara bo bug jest w pewnym sensie. jak wykupie sobie 100 karmy albo wiecej u danego boga i chce profit z najwyzszej polki ( za 100 karmy) to mi Bezi mowi ze jeszcze nie czas, albo ze jeszcze nie teraz.. Jaki byl na to patent > mam wersje 065. Z gory dziekuje za pomoc
Który masz poziom? Bo bonusy można brać co 10 leveli i chyba od 10-tego levelu właśnie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Psalm 19

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie zadania kamienie runiczne (skończyłem) je aktywowałem jeden kamien a innych nie mogę nw o co chodzi wyjaśni ktoś

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Leagowacy Do aktywacji każdego kamienia runicznego  potrzebna jest starożytna runiczna tabliczka (ancient rune tiles), ich lokalizacje powinny być wypisane w Poradach i Solucjach.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 11 lvl, poziom hard, 108 karmy u innosa, wziąłem gift od Beliara, czemu nie mogę od innosa? Wyskakuje komunikat że nie jestem gotowy.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Masz do wykorzystania jeden dar bogów na 10 poziomów.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To zjebałem, bo Innos daje większego boosta do int :d Robię znowu nekro.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tldr Ja na twoim miejscu zainteresował bym się maną, bo w 066 do robienia eliksirów ducha potrzebny jest szczaw królewski, i przywołańce są z automatu zabijane przez bosów.

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robię zadanie dla Gomeza byłem u Vatrasa po błogosławieństwo dla niego pomodliłem się u Beliara nie mogę tylko wykonać modlitwy u Innosa brak jakich kolwiek dialogów...

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam ktoś mapę do lokalizacji starożytnej runicznej tabliczka (ancient rune tiles),

0 użytkowników
Do góry