Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8839048 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8839048

Odpowiedzi 37317

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@JustBRX ten quest ma duże wymagania dotyczące kolejności - managera już załatwiłeś, rozmawiałeś z nim po tym jak dotarł o zostawieniu hajsów, żarcia i sprowadzaniu nowych ludzi?  Snipes i Grimes opcje dialogowe będą mieć dopiero po oględzinach Vipera - po z nimi rozmawiałeś?

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Mam problem otoż, po dopłynięciu do dworu Irdorath, cała lokacja jest pusta, statek też, jedynie po oddaleniu od statku respią się orkowie na statku i w okolicach

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Delth przecież pisze jak byk. Managerem jest Valeran. Viper był na oględzinach po czym jak odmówiłmi pomocy ( a w solucji wyczytałem że można go mieć) stwierdziłem że trzeba dalej jakoś ruszyć wątek i pobiegłem do hagena ten coś tam gadał i odrazu poszedł teskt o złoto za wydobytą rudę po czym quest związany z kopalnią został ukończony i wydaje mi się że to może być ten problem :(

+ W obozie już aktualnie mam niklasa, farima, sagitę, kucharkę, i ochroniarza z tawerny kardifa

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Kiedy jasper będzie miał na sprzedaż drugi pancerz?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak wyleczyć postać z strachu(albo to co innego)?
To co powoduja mumie,zombie itd.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Pure alcohol/woda swiecona/zwoj leczenia zarazy czy jakos tak

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Jeżeli nie lodowe kryształy, to o co chodzi? Nie wykuję tego miecza, nie wiedząc jakich składników potrzebuje :/. Czy może chodzi o zwykłe kryształy?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Fayors
Jak chodzi ci o moonstone'y, to są tylko 2 i tylko na Pustyni Adanosa. To one są potrzebne do wykucia srebrnych mieczy runicznych.

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak ktoś pomoże z tym obozem czy tylko ja miałem taki problem ? Bo w sumie z tego co widzialem to @Fayors miał taki sam problem ;x

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy ten ork Far-nag który jest obok biblioteki w kanonie jest wazny dla fabuly albo ma jakies zadanie poboczne?
Czy mozna go po prostu zabic?

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xendix jeśli ci chodzi o jarkendar to wszystko do wyrżnięcia ;D

@Edit:

Orientuje się ktoś gdzie są te wszystkie orkowe kapliczki ?
Niby są 4 z czego 3 znalazłem:
- Obok Urshaka
- U orków wysoko w górach gdzie musimy dostarczyć list ur karrasa
- obok palisady, niedaleko mostu prowadzącego na cmentarzystko orków

Jakby ktoś podał lokacje 4 byłbym wdzięczny,
Pozdrawiam

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@JustBRX
W obozie Netbeka, trzeba wejść po drabinie na górę :).

bazix

bazix

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć czy ktos moze mi podpowiedziec gdzie dokladnie jest receptura eliksiru dla Baala Tyona w misji gdzie chcę zostać Guru? ukradłem goraxowi klucz i wszedlem do tego magazynu i jest tam jaks receptura ale to nie ta, czy ktos wie?

I dodatkowo czy żeby zostać Guru tez trzeba zrobić zadanie z Młotem? Czy to tylko na SŚ?

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś może pomysł jak uciukać demona na bagnach ? Zrobiłem nawet questy pod to ale orkowie są wycianani w sekunde przez demona i mało pomagają ;( ?????

Maul13

Maul13

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wziąść klucz do skrzyni u góry w najwyższej wieży w zamku w GD? ( ancient forged chest czy jakoś tak ) oraz klucz do pokoju Garonda bodajże ( ten który ma balkon )

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie zadania ostrzałki dla brajana na solucji pisze ze ma ją ramirez a jak ide do niego to mogę go okraść i jest jeszcze dialog jak mogę uregulować nasze stosunki i odpowiedź jest nie wiem co zrobić ?

Post połączony: 2017-06-30, 19:56
Mam pytanie odnośnie zadania ostrzałki dla brajana na solucji pisze ze ma ją ramirez a jak ide do niego to mogę go okraść i jest jeszcze dialog jak mogę uregulować nasze stosunki i odpowiedź jest nie wiem co zrobić ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Leagowacy Zwój zapomnienia od Ignaza.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1. Po ile punktów nauki dostaje się na level na poszczególnych poziomach trudności?
2. Czy stworzony własnoręcznie łuk zapewnia jakieś bonusy do dmg tak jak w przypadku własnoręcznie wykutych mieczyków?
3. Jak stworzyć łuk? Jakich materiałów należy użyć itp.
4. Grał ktoś jako czeladnik u Bospera? Jaki najlepszy łuk można zrobić i kiedy? Ile dostajemy złota za poszczególne łuki?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciuś
Łatwy - 25 (?)
N - 20
T - 15
L - 10

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@JustBRX  Musisz trzymać go w 1 miejscu, tam gdzie sobie lata, odciągniesz go za daleko, zregeneruje się
@bazix W skarbcu

0 użytkowników
Do góry