Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8861822 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8861822

Odpowiedzi 37317

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Mam problem otoż, po dopłynięciu do dworu Irdorath, cała lokacja jest pusta, statek też, jedynie po oddaleniu od statku respią się orkowie na statku i w okolicach

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciekxxx @Jao Nie trzeba się uczyć ulepszania słabszych - a przynajmniej nie wszystkich słabszych, jestem umiarkowanie pewien że przeskoczylem średnią zbroję najemnika. A co do kiedy ulepszać - zależy jak długo w takiej zbroi będziesz chodzić (i jak ciężko u Ciebie z zasobami). Ciężka najemnika na prawie cały drugi rozdział, lekka zabójcy smoków na trzeci wypełniony returningowymi atrakcjami, więc te dwie na pewno się opłacało.

Dziękuję :). Mam jeszcze jedno pytanie- czy opłaca mi się zabijać Lehmara dla gildii zabójców już w 1. rozdziale, czy da się jeszcze coś z niego wycisnąć w kolejnych rozdziałach? ;). No i nie wiem, czy nie szkoda stracić tych itemów, które ma na sprzedaż? Miksturkę many ofc odkupię, nie wiem jak z resztą, czy się przydadzą?

Silentius

Silentius

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moglby mi ktos napisac czy warto grac magiem wody ?
Może jakis opis tej klasy albo coś ?

Nieznany?

Nieznany?

Użytkownicy
posty58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak używać pochodni bo za nic nie mogę tego wykminic. Prawdopodobnie bug ,ale wolę spytać .
Ps:Nie ,nie trolluje .

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Silentius byłoby prościej jakbyś zadał pytanie, na które można odpowiedzieć. "Czy warto". Świat się od tego nie stanie lepszy. Nie zarobisz na tym. Chyba nie warto?

@Nieznany? jeśli próbujesz uruchamiać jak zwykle, to tak nie działa, musisz użyć skrótu klawiszowego z AST, coś na numpadzie, sprawdź w controlsach

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ech, może mi ktoś pomóc w kwestii lokalizacji kamieni starożytnych pod dwuręki? Chcąc zostać strażnikiem świątynnym trzeba mieć 50 siły i 30 w dwuręki (toż to istny rasizm). Gram na hardzie pod zręczność, łuki, bronie jednoręczne i mam wbity 19 lvl, spróbuje wymęczyć ten 20 i zmarnować niepotrzebnie 15 pn na jakieś cholerne dwuręczne bronie, które mi się nigdy nie przydadzą.
Znalazłem tę tabliczkę + 2 do dwuręki między doliną ze słonecznym kręgiem, a płaskowyżem czarnego trolla (w tej jaskini) i mam pierścień od Roda +5 do dwuręcznej. Daje to łącznie 12 dwuręki, z lvl przyjdzie 15 czyli będzie 27. Jakieś pomysły, pomoc w lokalizacji tablic, albo trofeum bossa aby zdobyć jeszcze te 3 pkt (tylko w khorinis bo 1 rozdział)?

Tak przy okazji, czy twórcy moda przewidzieli fakt, że gracze będą grać pod zrękę i zrobili jakąś alternatywną wersję miecza w VII rozdziale na opiekunów wymagającą zręczności?

RiseOne

RiseOne

Użytkownicy
posty19
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2 sprawy.
1. Gdzie znajdę/jak mogę zdobyć resin (żywicę)?
2. Kto uczy zwiększania Staminy? Chciałbym się włócznią pobawić, ale troszku słabo ze staminą.

Silentius

Silentius

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zywice mozna znalezc w wielu miejscach np.w magazynie w porcie.
Zwiekszania staminy uczy Wulfgar w koszarach.

Post połączony: 2017-06-28, 09:10
@Delth Być może źle sformułowałem pytanie chodziło mi o to jak prezentuje  się mag wody na tle innych klas magicznych takich jak nekromanta, guru, mag ognia.
Chodzi mi o to czy jest zbalansowany i  nie ma żadnych bugów typu inteligencja nie skaluje sie z siłą czarów.
Mam nadzieję ,że tym razem wyraziłem się dokładnie. 😁

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Silentius
Mag wody jest uważany za jedną z najgorszych (o ile nie najgorszą ) klasą magiczną. Nie wiem jak jest na najnowszej wersji, ale ludzie zawsze narzekali że dużo unikalnych dla niego rzeczy nie działa.

Nekromanta > mag ognia = guru > mag wody.

Silentius

Silentius

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam pytanko: Czy opłaca mi się zabijać Lehmara dla gildii zabójców już w 1. rozdziale, czy da się jeszcze coś z niego wycisnąć w kolejnych rozdziałach? ;). No i nie wiem, czy nie szkoda stracić tych itemów, które ma na sprzedaż? Miksturkę many ofc odkupię, nie wiem jak z resztą, czy się przydadzą?

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Podbijam pytanko: Czy opłaca mi się zabijać Lehmara dla gildii zabójców już w 1. rozdziale, czy da się jeszcze coś z niego wycisnąć w kolejnych rozdziałach? ;). No i nie wiem, czy nie szkoda stracić tych itemów, które ma na sprzedaż? Miksturkę many ofc odkupię, nie wiem jak z resztą, czy się przydadzą?

To z Lehmurem da się handlować? ;O ^>^

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba chodzi o Canthara. Jeśli tak - to najlepiej go zabić.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nubuku Jak w 1 rozdziale wejdziesz przez dach do klasztoru, albo ukradniesz klucz Pedrowi i majac 30 retoryki to Parlan do Ciebie podbija i sie pyta co tu robisz. Jak masz retoryke to mozesz sie wybronic przed smiercia i masz misje odkupic cos od Lehmara. Wtedy mozesz z nim handlowac

EDIT. Ile jest tych kamiennych tablic na dwureki w khorinis w 1 rozdziale?

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobrze napisalem, chodzi mi o Lehmara. Nie wiem, jak na innych, ale na 066.2 ma parę itemow na sell po poruszeniu opcji dialogowej o tym, że zdarza mu sie zdobyć niezłe fanty jak ludzie chca go splacic czy cos takiego. Moge wrzucić screena jak ktos nie jest przekonany ;)

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
o.O Cholera, nie grałem od wersji 61 chyba, to w sumie możliwe...

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dziwne, ja grałem na 0066.2 i nie miałem czegoś takiego O_o.

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba dobrze poprowadzić dialog, wieczorem wrzucę screena ;)

JustBRX

JustBRX

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z własnym obozem, nie mogę zagadać żadnego z górników o pomoc przy wydobyciu jakieś rady ? Dodam iż mam 3 roździał oraz już viper był raz w koplani to odmówił kopania bo ma tą swoją paczkę, a z snipsem żadnej opcji dialogowej to samo u grimsa ;/

+ Z hagenem mam już ustaloną cenę za dostawy

HELP HELP :(

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://zapodaj.net/781faff2b3127.png.html

Proszę bardzo ;). PS: w II. rozdziale ubywa mu tylko itemów (skóra trolla i ta bryłka), więc polecam wykupić co chcecie w I. rozdziale i następnie ubić ;). Zdjęcie pewnie będzie kilka dni, bo to darmowy hosting bez rejestracji.

0 użytkowników
Do góry