Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8822975 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8822975

Odpowiedzi 37317

Silentius

Silentius

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skad mam wziac seledyn potrzebuje do runy

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję za odpowiedź :). Do czego w takim razie przydaje się wysokie kowalstwo? No i czy to się liczy do przekuwania zbroi jakoś, jak to jest i gdzie się mogę tego nauczyć? Dopiero kończę 1. rozdział.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję za odpowiedź :). Do czego w takim razie przydaje się wysokie kowalstwo? No i czy to się liczy do przekuwania zbroi jakoś, jak to jest i gdzie się mogę tego nauczyć? Dopiero kończę 1. rozdział.

Odpowiedni poziom kowalstwa jest wymagany do kucia coraz lepszych broni, tak jak w alchemii. PRZYKLADDOWO, np na Rubinowe Ostrze trzeba 30 kowalstwa, a na El Bastardo 40. W ten sposob. Nie wiem, czy jest wymagane do przekuwania zbroi.

Silentius

Silentius

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy warto grać magiem wody ?
Chodzi mi o magię i ogólnie czy warto.

Post połączony: 2017-06-27, 07:47
Jak zmniejszyć ilośc roslin dodanych przez tworcow wersja 0066.1 nie mam zainstalowanego dx11 pomoże ktoś ?

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Odpowiedni poziom kowalstwa jest wymagany do kucia coraz lepszych broni, tak jak w alchemii. PRZYKLADDOWO, np na Rubinowe Ostrze trzeba 30 kowalstwa, a na El Bastardo 40. W ten sposob. Nie wiem, czy jest wymagane do przekuwania zbroi.

Dzięki za odp :). No to pytanie leci do reszty- jak z tym przekuwaniem zbroi i jak się tego nauczyć? Pozdro :)

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Maciekxxx przekuwanie zbroi również ma wymagania kowalstwa, lepsze zbroje więcej. A uczy tego kowal przynależny twojej bojowej frakcji po dostaniu danej zbroi (przekuwanie każdej zbroi to osobny skill).

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Mam problem otoż, po dopłynięciu do dworu Irdorath, cała lokacja jest pusta, statek też, jedynie po oddaleniu od statku respią się orkowie na statku i w okolicach

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Silentius

Silentius

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy warto grać magiem wody ?
Chodzi mi o magię i ogólnie czy warto.
Jak zmniejszyć ilośc roslin dodanych przez tworcow wersja 0066.1 nie mam zainstalowanego dx11 pomoże ktoś ?

Post połączony: 2017-06-27, 13:08
Przez tworcow returninga oczywiscie😁

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś wypisać jakie bonusy dostaje się za jaką ścieżkę opiekunów jako wojownik?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie gdzie mogę znaleźć lodowe kryształy? Potrzebuje ich do wykucia runicznego miecza srebrnego

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Na pewno nie w lodowej krainie, w której uparcie ich szukasz :D
Myślę, że źle przetłumaczyłeś, bo nie przypominam sobie nic takiego jak "lodowe kryształy", a ów miecz wykułem, kiedy grałem w Returna. Absolutnie nie jestem tego pewny, bo nie sprawdzałem składników, ot, po prostu wybrałem opcję i wykułem, ale może to zwykła skała krytaliczna?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

crusher624

crusher624

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejny problem. Mam róg od smoka AshTaru i runy, ale nie mogę przyzwać Senyaka. Jak używam rogu to nic się nie dzieje tylko wraca do ekwipunku. Gdzie lub jak przyzwać tego demona?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Oprócz klawisza odpowiedzialnego za interakcję użyj jeszcze W/strzałki w górę.

You didn't grow.
You didn't improve.

crusher624

crusher624

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao dzięki. Od razu następny problem, czasami nie odnajduję się w tej grze :P Przyzywam go, rozmawiam, używam Mora Oulart i jak zabijam go powinienem dostać duszę, a nie dostaję tylko jakieś miksturki i serce demona.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Znaczy, że zabijasz go tym krzyżem żywiołów. Ashtar mówi wyraźnie, że żeby mieć duszę, musisz wygrać... konwencjonalnie.

You didn't grow.
You didn't improve.

crusher624

crusher624

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie nie. Używam Mora Oulart i tłukę go zwykłą bronią dwuręczną.

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciekxxx przekuwanie zbroi również ma wymagania kowalstwa, lepsze zbroje więcej. A uczy tego kowal przynależny twojej bojowej frakcji po dostaniu danej zbroi (przekuwanie każdej zbroi to osobny skill).

aha, czyli rozumiem, że skoro poprzednie tak czy siak z czasem się zdejmie, to opłaca się uczyć przekuwania tylko najlepszej zbroi danej frakcji, prawda? :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No właśnie nie. Używam Mora Oulart i tłukę go zwykłą bronią dwuręczną.
Hm, to nie wiem. Jak używasz opcji dialogowej z Mora Ulartu i potem ubijasz go normalnie, to nie mam pomysłu, jakiegoś buga masz.

aha, czyli rozumiem, że skoro poprzednie tak czy siak z czasem się zdejmie, to opłaca się uczyć przekuwania tylko najlepszej zbroi danej frakcji, prawda? :)
Ulepszaj wszystkie. Materiały bardzo łatwo zdobyć, a do nauki ulepszania lepszych musisz najpierw nauczyć się ulepszania słabszych.

You didn't grow.
You didn't improve.

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję, wysoka piona :)

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@Maciekxxx @Jao Nie trzeba się uczyć ulepszania słabszych - a przynajmniej nie wszystkich słabszych, jestem umiarkowanie pewien że przeskoczylem średnią zbroję najemnika. A co do kiedy ulepszać - zależy jak długo w takiej zbroi będziesz chodzić (i jak ciężko u Ciebie z zasobami). Ciężka najemnika na prawie cały drugi rozdział, lekka zabójcy smoków na trzeci wypełniony returningowymi atrakcjami, więc te dwie na pewno się opłacało.

0 użytkowników
Do góry