@Pawlak673 Za miejscówką Hosh-Paka są takie skałki, na których powinni być orkowi kusznicy. Zabij wszystkich
Na rpgrussia napisali, że ten błąd z Ur-Trallem dotyczy tak wgl. wersji 66.1, a ja go mam na 0065...
Problem tkwi w 3 zadaniu od Hush-Nara. Dałem mu tą książkę, pomodliłem się przy 4 kapliczkach orków i nie mam już z nim żadnej opcji dialogowej, a powinno być zadanie właśnie o tego demona... Nawet zacząłem nową grę aby jak najszybciej zrobić główne misje i poznać kod na tego demona z bagien. Ponowne przywołanie go nic nie daje...
Tak przy okazji, czemu nie mam z Ur-Trallem, żadnego dialogu o kopalnie orków. Z tego co czytałem na rpgrussia powinienem w queście "missing" mieć możliwość zejścia do orkowej kopalni po rozmowie z nim i posiadaniu 50 retoryki. Mam 75.
PS. Jakby ktoś z czytających to był przed miastem orków, to nie zabijajcie pod żadnym pozorem tego demona z bagien i nie oddawajcie questa Farrokowi "Orkowy Najemnik" przed wykonaniem misji z tym demonem bo wszystko się zepsuje i zamkniecie sobie wątek Doliny Cieni, Świątyni Śniącego i będzie trzeba bawić się kodami.