Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8391733 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8391733

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Prokhorovoka Mapa jest w Solucjach i Poradach pod nazwą "Dolina Adanosa".(tak na przyszłość :) )
http://images84.fotosik.pl/252/622ef5968e4af117.png

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zmęczyłem w końcu returninga i co teraz :) ? słyszałem że G3 i G4 są tragiczne. Jakieś pomysły? można jakoś je zmodować aby nie były tragiczne?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Problemix G3 jest po prostu inny, mocno się różni od G1 czy g2, bardzo polecam ci pierwszego Risena.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Natrafilem na pewien problem, mianowicie nie moge zabic ZADNEGO straznika sfery. Po zbiciu dokladnie polowy jego hp, zaczyna sie respic nieskonczona ilosc szkieletow, na raz. Doslownie caly ekran mam zasyfiony. Po uzyciu deszczu ognia i opuszczeniu lokacji, nie moge do niej na powrot wejsc, gra sie crashuje. Obszedlem to do tej pory tak, ze po prostu zabieralem sfere i uciekalem. Jednak aby zaliczyc questa z orkowa kopalnia(dolny poziom) musze zabic tego straznika. Bez tego mam zablokowana doline cieni i swiatynie sniacego. Ktos wie czemu tak sie dzieje? To bug, czy celowe dzialanie? Jezeli celowe, to co mam zrobic, zeby mozna bylo go zabic?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@reybeek Zmień wersje gry z 066.2 na 0066.1 .

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
O co chodzi z tym Statkem zwanym jednooką Elsą co potrzebne jest?

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek Zmień wersje gry z 066.2 na 0066.1 .

Tzn wybic tych straznikow na 0066.1 i wrocic do 0066.2?

A druga sprawa, od 15 minut szukam tej wersji... Moglbys podlinkowac? :(
Na ruskiej stronie jest tylko ta najnowsza do pobrania.

Dobra, na wersji 66.1 to nie dziala :)

pawi534

pawi534

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pawi534 jak do większości pytań "jaki jest kod na ..." odpowiedź znajduje się w PIERWSZYM POŚCIE TEMATU DEDYKOWANEGO KODOM NA WSZYSTKIE RZECZY NA OFICJALNYM FORUM MODA. ffs. http://rpgrussia.com/index.php?topic=8731.0 "Tale ancient volume"
[/quote]

Przepraszam ale nie mogę znaleźć tam tego kodu albo nie ma albo nie umiem szukać

I da się wyłączyć jakoś Marvina ?

tolek2323

tolek2323

Użytkownicy
posty32
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zabicie Ur-Thralla przyzwanymi demonami w 5 rozdziale będzie skutkowało jakimiś bugami w 7?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@pawi534 pause break -> marvin -> esc kod ITWR_OLDBOOK1 ( od 1  do 6)
@tolek2323  Ur Thrall  jest  nieśmiertelny do czasu otrzymania odpowiedniego zadania.

Leagowacy

Leagowacy

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie Returninga 2.0 .Chcę się nauczyć otwierania zamków u Thorbena nie mogę .To ide do cassi a ona mówi ze za zabicie atiily musze zapałacić 1000 golda . Zapłaciłem a Ramirez nie chce mnie uczyć otwierania zamków . Czemu ? xdd

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
Mam problem z wątkiem gildia zabójców. Zrobiłem zadanie od gerbranda z tym spotkaniem w tawernie. Wykonałem zadanie z achivementem.  Po kilkunastiu dniach (robiąc inne zadania) stwierdizłem że może spoitkam się drugi raz z tym kolesiem i dołącze do gildi zabójców. Niestety wstaje po północy i idę do górnego miasta w miejsce gdzie powinien byc ten Gillian i Wambo (tak jak było w Ret 1.0) lecz niestety nikogo tam nie ma. Wambo stoi na warcie (tak jak zawsze) i nic.
ma ktoś na to jakiś pomysł? Moje domysły są takie;

- być może trza było pogadać z nim o tym zaraz po quescie ( z gerbrantem) ?
- Tego samego dnia dałem wambo kase żeby nie pilnował tego miejsca i kolidują się skrypty?
- moze nie ta godzina albo jakieś inne miejsce?

Nie wiem, ale będę wdzięczny za pomoc.

Athashin

Athashin

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Ashgardin Masz to w pierwszej lepszej solucji i było już na forum 200 razy. Do spotkania musi dojść TEGO SAMEGO DNIA. Jeżeli się spóźnisz to po zadaniu.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pawi534 konsole wyłączysz Pause Break -> 52 -> ESC
Jak się uda dostaniesz powiadomienie w lewym górnym rogu "WHAT WAS THE QUESTION?"

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
athashin ale chodzi mi o to że po spotkaniu (w martwej harpii) ta karczma potem po wykonaniu zadania jest opcja u gerbranda kto to jest ten asmal czy jak mu tam. A ja tej opcji nie wybrałem zaraz po ukończeniu zadania tylko po paru dniach. Ma to jakieś znaczenie? Wiadomo żę jak wybiore tą opcje (kim był ten człowiek) to tego samego dnia wieczorem muszę to wykonać bo inaczej przepadnie. Nie o to mi chodziło.

tolek2323

tolek2323

Użytkownicy
posty32
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tolek2323  Ur Thrall  jest  nieśmiertelny do czasu otrzymania odpowiedniego zadania.

Moje przyzwane demony nie zgadzają się :D

No nic, zostawię go jeszcze na chwile przy życiu.

Athashin

Athashin

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Ashgardin Nie miałem nigdy tego problemu, więc nie wiem, ale jak sam widzisz bardzo prawdopodobne, że jednak ma znaczenie.

W zadaniu "Asystent" od Lutero nie mogę znaleźć Valeriana, który powinien być w Martwej Harpii. Ktoś coś?

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
^Zapisz grę, wejdź na RPGrussia do tematu z komendami (ktoś tutaj udostępniał niedawno w dziale). Kolejno wściśnij "pause break" wpisz "marvin", wciśnij "esc". Włączasz konsolę i wpisujesz "goto vob *instancja Valeriana*". Jeśli jest gdzieś na mapie to się do niego przeniesiesz. Wczytaj grę, ponieważ gra potem w okienku statystyk zaznacza, że używałeś marvina

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam zadanie Eyed Elsa. Jak wykonać to zadanie bo ja z tego angielskiego Auto Translate nic nie zrozumiałem.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Ashgardin Nie miałem nigdy tego problemu, więc nie wiem, ale jak sam widzisz bardzo prawdopodobne, że jednak ma znaczenie.

W zadaniu "Asystent" od Lutero nie mogę znaleźć Valeriana, który powinien być w Martwej Harpii. Ktoś coś?

Valerian jest w gornym miescie :) Wydaje mi sie, ze to asystent Fernanda. Niestety, nie wiem czemu ale nie moge "sprzedac" Fernanda strazy, nie wzialem tego questa ;/ Moje kolejne przypuszczenie jest takie, ze jak sprzedamy Fernanda, to Valerian bedzie wolnym strzelcem i bedziemy mogli go zatrudnic :)

Mam pytanie odnośnie Returninga 2.0 .Chcę się nauczyć otwierania zamków u Thorbena nie mogę .To ide do cassi a ona mówi ze za zabicie atiily musze zapałacić 1000 golda . Zapłaciłem a Ramirez nie chce mnie uczyć otwierania zamków . Czemu ? xdd

Na Ramirezie uzywasz zaklecia niepamieci(oblivion) i ten Cie uczy. A Cassi nie trzeba placic, wystarczy miec retoryke :)

0 użytkowników
Do góry