Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820166 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820166

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Problemix Spokojnie z akrobatyką dasz radę, latający dywan wymaga 4 kręgu magii do używania.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Problemix Spokojnie z akrobatyką dasz radę, latający dywan wymaga 4 kręgu magii do używania.

jestem magiem a to jest 7 akt więc mam 6 ktag, skąd wziąć dywan ? Jakiś atrybut zwiększa zasiuęg skoku akrobatyki ? bo jak nie to bez dywanu nie da rady

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do tych 2 strażników na pustyni Adanosa przy tej świątyni. Jakieś porady dla maga? Wiem, że muszą być blisko siebie ale jeden ma 5k a drugi 20k hp i nawet jak go bije przy zwłokach drugiego to średnio to Idzie bo mu się hp respi.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem w lesie assasynów. Oczyściłem kopalnie złota Tiamanta, pogadałem z Osairu, oddałem Haniarowi list od tego martwego assasyna z kopalni złota i info od posłańca Osairu, z tym, że ten posłaniec zamiast modlić się przy kaplicy Beliara stał w jaskini. Po tym jak z nim pogadałem to posłaniec poszedł do Tiamanta i cały czas tam stoi, więc nie mogę iść z nim i z niewolnikami do kopalni. Mam coś jeszcze zrobić, żeby wrócił do jaskini osairu z niewolnikami?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do tych 2 strażników na pustyni Adanosa przy tej świątyni. Jakieś porady dla maga? Wiem, że muszą być blisko siebie ale jeden ma 5k a drugi 20k hp i nawet jak go bije przy zwłokach drugiego to średnio to Idzie bo mu się hp respi.
pisałem troszkę wyżej jak ich przejść, obadaj w moich postach.

Post połączony: 2017-06-11, 21:52
Przeskoczyłem tą rozpadlinę w zadaniu nieskoniczona moc, akrobatyką nigdy by mi się to nie udało więc albo coś zmienili w wersji 66.1 albo niektórzy nie próbowali a dają porady.

Post połączony: 2017-06-11, 21:53
Na przyszłość proszę uprzejmie jak ktoś czegoś nie sprawdzał to nie pisać bo tylko człowiek się wkurza próbując.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy po oddaniu wiadomości Ur-Karrasa Garondowi ten ork posłaniec już się nie spawnuje?

A jeśli się spawnuje, to gdzie, bo koło trupa Dana już go nie ma? :)

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moglby mi ktos powiedziec co z zadniem zabojstwa Lothara?(dark web) Szukalem w solucji i nie widze. Jestem juz na etapie, gdzie dostalem ten zwoj od Benneta, co dalej? Z Xardasem zadnych opcji dialogowych

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moglby mi ktos powiedziec co z zadniem zabojstwa Lothara?(dark web) Szukalem w solucji i nie widze. Jestem juz na etapie, gdzie dostalem ten zwoj od Benneta, co dalej? Z Xardasem zadnych opcji dialogowych

Pod mostkiem przed bramą do miasta od strony farmy lobarta jest pierścień Lothara. Z tym i ze zwojem idziesz do Vatrasa

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mocny ten czarodziej z zadania dark werb xd

Post połączony: 2017-06-12, 11:55
z książki shadow of death składnik "tear pepper" chodzi o ziarna czerwonego pieprzu ? xd

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajde Walerana? Nie ma go ani w Harpii, ani u Kardiffa czy Coragona(cos kojarze, ze powinien byc w ktorejs tawernie).

Wie ktos jakie staty ma uriziel dla wersji 0066 r2?

Kiedy pet powinien pojawic sie do kupienia u orkowego kupca?(jestem swiezo po zdobyciu 100pkt reputacji w orkowym miescie, nie mam jeszcze mozliwosci rozmawiania na temat otwarcia swiatni)

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Vatras nie uczy już regeneracji w 0066?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek
U orkowego kupca gdy znasz język.

@Jamanta
Nie. 

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Apprentice Znam jezyk ale nie ma u niego nic zwiazanego z petem :(

Ktos moze powiedziec co z tym Waleranem?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@reybeek
Bo to runa którą ma na sprzedaż.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
uczą mistrzowie gildii np Xardas nekromantów, w zakładce ze zwiększaniem many chyba od 2 lub 3 aktu, rozumiem że o regenerację many chodzi ?

Post połączony: 2017-06-12, 17:25
Czy opiekunowie lub ktoś inny może nauczyć 6 kręgu magii z innej gildii niż się jest ? np czy nekromanta może poznac jakoś runy 6 kręgu ognia? Bo z tego co sprawdzalem opiekunowie atakują nas przy wyjściu z dworu Irdorah, a nie można teleportowac się do opiekunów z dworu a dopiero tam jest 6 akt więc dostep do 6 kręgu. Pytam bo widziałem gdzieś na rosyjskich forach że opiekunowie uczą 6 krąg, pytam się więc jak to możliwe?

Majson465

Majson465

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jakoś wejść do ratusza przed wyborem gildii? chciałem odebrać nagrodę od Galahada ale ciągle siedzi w ratuszu, kiedyś wychodzi czy będę musiał wybrać gildię i dopiero odebrać nagrodę?

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Chodzi mi też o zdrowie i wytrzymałość...Ale dzięki za odpowiedzi :)

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
uczą mistrzowie gildii np Xardas nekromantów, w zakładce ze zwiększaniem many chyba od 2 lub 3 aktu, rozumiem że o regenerację many chodzi ?

Post połączony: 2017-06-12, 17:25
Czy opiekunowie lub ktoś inny może nauczyć 6 kręgu magii z innej gildii niż się jest ? np czy nekromanta może poznac jakoś runy 6 kręgu ognia? Bo z tego co sprawdzalem opiekunowie atakują nas przy wyjściu z dworu Irdorah, a nie można teleportowac się do opiekunów z dworu a dopiero tam jest 6 akt więc dostep do 6 kręgu. Pytam bo widziałem gdzieś na rosyjskich forach że opiekunowie uczą 6 krąg, pytam się więc jak to możliwe?

Przeciez od zawsze w gothicu było tak, że 6 krąg można było poznać juz w 5 rozdziale.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
E tam gadacie o poziomach trudnosci . normalny czy trudny na 0.66 duzej roznicy nie ma na normalnym tez nie mozna robic save podczas walki moze troche wiecej expa ale za to na trudnym masz questa na dobra kusze a na normalnym juz nie ma tego questa zreszta bosy maja miliard hp i gra na normalnym tez nie jest latwa np w irdorath na normalnym mam jaszczuroczleki po 10-12k hp z 550 defa i tak wole nie walczyc z dwoma naraz bo no prawie sie nie da ich pokonac (bez save podczas walki ) walka z krukiem tez 2 godziny z nim walczylem wiec jesli patrzec na poziom trudnosci to przeskok jest ogromny miedzy normalnym a legendarnym a nie trudnym

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ładnie chcę ubić Opiekunów ale po wejściu przez teleport pusta sala, są niewidzialni, o co chodzi ?

0 użytkowników
Do góry