Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8363658 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8363658

Odpowiedzi 37317

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra teraz to juz przesada, wyczyściłem tą swiatynie masyiafu i jak przeszedłem przez portal to sie az załamałem... 2 guardiany po 5k hp gdzie ja im nic nie robie a jeszcze w tym pieprzonym lesie nie działa marvin... to chyba zakonczyłem gre na tym etapie gdyz nie jestem w stanie tego przejsc :/ nie wie moze ktos jak jest tam na 0066.2 bo gram na 0066.1 i nie do zrobienia...

Jesli masz peta to przywolaj go zrob save potem load i tak z 7 moze 8 razy i z luku zaatakuj jednego z 7 cieniostworami on sie nawet nie ruszy one bija mu po 5 ale w miare szybko padnie .przy ostatnim bosie wybij pierw demony da sie potem zagadaj do bosa jak nie masz peta to znajdz savw przed lasem kup go i zrob las od nowa jak znasz zadania to jest 1h roboty

JAK ZAPROSIC CARLA DO OBOZU MAM ZADANIE A NIE NAM OPCJI DIALOGOWEJ .
GDZIE ZNAJDE BRON 1h nwm z 350 ataku . od opiekunow jest jakas? Wiem ze za przejscie questa w. Portale tym co jest obok komnaty z krukiem jest chyba miecz 300 atk . mam szpon beliara ale on ma 240 atk a ten atak magiczny to tak srednio dziala.

Edit i czemu nie dropi mi czaszka demona przeczytalem pulpit w jaskini bolu czy to dopiero na irdorath dropi ?

mi dropnęła w zatopionej wieży Xardasa, jak ubijesz tego szkieleta co tam jest to pojawia się demon i on ma czaszkę, ten sam szkielet co strzeze ciemnej sfery

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktos moze mi czy zrobilem cos nie tak Z Loa'ą?
Dalem jej te 3 rzeczy za kazdym razem odmawiajac nagrody. Juz w latarni dostaje tylko 250expa(iks de de) i ewentualnie 1 retoryki. Jakbym nie poprowadzil tej rozmowy, nic wiecej sie nie dzieje. Jest tylko jedna kombinacja z ktorej moge dostac wlasnie retoryke i nic wiecej. Tyle latania za 250 expa i 1 pkt retoryki? :)

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nno zabilem tegos demona w wiezy w kopalni w lesie assasynowvw zamku kamiennego smoka i nwm po przeczytaniu tej ksiazki w jaskini trzeba z kims pogadac czy cos zeby ta czaszka dropla?

Nowyfan

Nowyfan

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest ognisty golem z zadania na 4 opiekuna ?

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktos moze mi czy zrobilem cos nie tak Z Loa'ą?
Dalem jej te 3 rzeczy za kazdym razem odmawiajac nagrody. Juz w latarni dostaje tylko 250expa(iks de de) i ewentualnie 1 retoryki. Jakbym nie poprowadzil tej rozmowy, nic wiecej sie nie dzieje. Jest tylko jedna kombinacja z ktorej moge dostac wlasnie retoryke i nic wiecej. Tyle latania za 250 expa i 1 pkt retoryki? :)

Jak puknełeś Nadję w czerwonej latarni to teraz Loa Ci nie da popukać ;)

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ruunaldo Nie puknalem. Bromor zaproponowal mi tylko, ze moge sie z nia przespac w zamian za ta mise i sie zgodzilem, ale nie "odebralem nagrody" ;/

Nowyfan

Nowyfan

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak wypełnić zadanie 4 opiekuna bo tych strażników  zabiłem i nic  jak się wydostać z tego świata ?

Post połączony: 2017-06-09, 13:27

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ruunaldo Nie puknalem. Bromor zaproponowal mi tylko, ze moge sie z nia przespac w zamian za ta mise i sie zgodzilem, ale nie "odebralem nagrody" ;/
też miałem to samo, i już sam nie wiem czy odebrałem czy nie nagrodę ale na 99% jestem przekonany że nie odebrałem

Post połączony: 2017-06-09, 16:44
jak wypełnić zadanie 4 opiekuna bo tych strażników  zabiłem i nic  jak się wydostać z tego świata ?

Post połączony: 2017-06-09, 13:27

jeżeli chodzi Ci o stferę ognia to musisz ubić wilka, cieniosrwora i szkieleta , a później pojawia się taki golem ognisty, wszystkie nazywają się duchami ognia więc trzeba ubić wszystkie do samiuśkiego końca, a tak przy okazji porada zamiast skakać przemieńcie się w szerszenia (u nauczenia u Netbeka) i można latac nad lawą do woli.

Post połączony: 2017-06-09, 16:48
Nno zabilem tegos demona w wiezy w kopalni w lesie assasynowvw zamku kamiennego smoka i nwm po przeczytaniu tej ksiazki w jaskini trzeba z kims pogadac czy cos zeby ta czaszka dropla?
z tego co pamiętam to mi dropnęła czaszka zanim przeczytałem, więc jest to stały loot  nie ma znaczenia kiedy przeczytasz. Demon z którego mi padła to ten w wieży pośród wody w górniczej dolinie ( co jest strefa cienia tam). Jak Tobie nie padła to wogóle miałeś wzmiankę o tym quaście gdzieś w logach, może wogóle z Xardasem na początku nie pogadałeś, a jest u Ciebi etaki mag ognia koło wieży Xardasa w GD przed mostem ? Z Miltenem pogadałeś?

Athashin

Athashin

Użytkownicy
posty16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z dostaniem się do Gomeza. Nie wiem dokładnie, którego klucza nie posiadam, ale znalazłem ten na wieży przy bramie oraz pobiłem Parcivala i wziąłem jego klucz. Wyczyściłem ze wszystkiego magazyn za Tandorem. Nie mogę otworzyć drugich drzwi do Gomeza (wchodzę do pokoju i "potrzebuję klucza" do drzwi na ten mały korytarzyk). Wydawało mi się że jest w magazynie na półce ale 3 razy sprawdzałem i nie ma. Ktoś coś?

PS. 3 rozdział, Ignaz nie żyje. Jest opcja nauki wytwarzania magicznych bełtów czy po ptokach?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Lepszy jest szpon beliara z duszy senyaka, czy z 400 tych dusz? No i pytanie czy dusza senyaka sie do czegos jeszczd przyda? Gram najemnikiem :).

tolek2323

tolek2323

Użytkownicy
posty32
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, zna ktoś może kod na przywołanie przywódcy ludzi z Doliny Cieni? Nie wiem co się stało, ale nie ma go w jaskini w obozie ludzi. Wczytywałem poprzednie zapisy gry i nic...

EDIT: znaleziony dzięki translatorowi na rosyjskiej stronie. Jakby ktoś kiedyś szukał: insert vlk_6020_harum

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do teleportu w dolinie adanosa tam gdzie sie kruka zabija. Obok jest teleport gdzie przenosi nas do takiej dziwnej krainy gdzie jest smama lawa i starozytne potwory. Co mam tam zrobic? Bo utknalem w miejscu gdzie musze jakas rune znalesc...

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wyteleportuj się? :F

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wgl kto gra na 0.65 + wersji polecam przed irdorath isc do teleportu obok komnaty z krukiem na pustyni adanosa poniewaz za zabicie tam ostatniego bosa dostaje sie fajne itemki zalezy od tego pod co jestes sila magia zrecznosc itp ja pod sile i 1h dostalem zbroje krwi czy jakos tak na 500 sily no normalnie opek zbrojka i bron obuchowa 1h 400 dmg. Sama lokacja jeat ciezka przede wszystkim dwa ostatnie bosy przynajmniej na 0.66 patchu normalnie masakra xd
(ostatniego bosa mozna zbugowac o stolik ) i z przedostatniego bosa lecą dwie kozak bronie (walka dwoma mieczami )
W 5 rozdziale mam 500+ defa no moby 0 dmg + ta zbrojka kozak wyglada i daje jakas specjalna umke czy cos takiego nwm dokladnie o co chodzi polski translate nie jest zbyt fajny xd

Post połączony: 2017-06-09, 21:03
Mam pytanie co do teleportu w dolinie adanosa tam gdzie sie kruka zabija. Obok jest teleport gdzie przenosi nas do takiej dziwnej krainy gdzie jest smama lawa i starozytne potwory. Co mam tam zrobic? Bo utknalem w miejscu gdzie musze jakas rune znalesc...

To co wyzej napisalem na rpgrussia jest solucja na ostatniej stronie jest opis questa coś tam z bratem quest sie nazywa, no ciezka lokacja szkielety po 8k hp, po drugie dwa bosy naraz cie bija ktore maja po 50 k hp (nazywają sie słońce i księżyc czy jakos tak)  potem bijesz 3 bosy osobno po 40k hp przy 10k sie zawsze cofaja i leci nastepny i po ubiciu wszystkim do 10k hp bija cie 3 naraz , a potem 2 bosy osobno ktore maja po 75 i 50 k hp co bija miliard z hitow xd. Ogolnie chyba. 8 do 10 bosow jest na lokacji i to niezbyt latwych na golemie dostawalem kurwicy bo ustawili go na płaskowyżu a jak odszedłeś za daleko to sie leczy do full hp a golem jak golem odpycha cie a na 0.66 na normalnym save nie mozna robic podczas walki wiec przejebane a na last bosach to myslalem ze umre w realu xd

Post połączony: 2017-06-09, 21:08
Z tego miejsca nie da sie dac tp musi zrobic cala misje do konca lib save cofnac

link do solucja

przetłumacz na polski i ctr+f i wpisz brata i powinno ci znaleźć questa ;d

Post połączony: 2017-06-09, 21:26

z tego co pamiętam to mi dropnęła czaszka zanim przeczytałem, więc jest to stały loot  nie ma znaczenia kiedy przeczytasz. Demon z którego mi padła to ten w wieży pośród wody w górniczej dolinie ( co jest strefa cienia tam). Jak Tobie nie padła to wogóle miałeś wzmiankę o tym quaście gdzieś w logach, może wogóle z Xardasem na początku nie pogadałeś, a jest u Ciebi etaki mag ognia koło wieży Xardasa w GD przed mostem ? Z Miltenem pogadałeś?

No mam maga koło wieży ubiłem chyba wszystkie demony imienne i nie mam czaszki xd (chyba że mi dropła i nie wiem gdzieś w eq sie ukryła ;d ale szukałem i jej nie ma , jak przeprowadzić ten rytuał w jaskini bólu może mi to jakoś zaliczy czy coś;/ ) a jak nie to jeb... tego questa jak pare innych które popsułem lub sa zbugowane ;d bez tego questa i tak da rade ukończyć returna

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak załatwić tego golema co broni Necromontion? v.0065

EDIT.
Dobra, nie ważne. Tym światłem paladyna dało radę.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MIał ktoś problem z oddaniem zbroi i miecza dla Wenzela ?Wziąłem je z jaskini pod wodospadem ale nie mam z nim opcji dialogowej aby mu je oddać? trzeba czekać na jakieś zadanie czy co ?

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kwiat kaktusa można znaleść tylko na pustyni ?

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kwiat kaktusa można znaleść tylko na pustyni ?
tak, ale jeden ma neoras mag ognia alchemik z klasztoru, po rozmowie z contantino oczywiście.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak w ogóle tego peta swojego mieć ? zawsze zapomnę o to spytać. I gdzie jest ta woda adanosa ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Wgl kto gra na 0.65 + wersji polecam przed irdorath isc do teleportu obok komnaty z krukiem na pustyni adanosa poniewaz za zabicie tam ostatniego bosa dostaje sie fajne itemki zalezy od tego pod co jestes sila magia zrecznosc itp ja pod sile i 1h dostalem zbroje krwi czy jakos tak na 500 sily no normalnie opek zbrojka i bron obuchowa 1h 400 dmg. Sama lokacja jeat ciezka przede wszystkim dwa ostatnie bosy przynajmniej na 0.66 patchu normalnie masakra xd
(ostatniego bosa mozna zbugowac o stolik ) i z przedostatniego bosa lecą dwie kozak bronie (walka dwoma mieczami )
W 5 rozdziale mam 500+ defa no moby 0 dmg + ta zbrojka kozak wyglada i daje jakas specjalna umke czy cos takiego nwm dokladnie o co chodzi polski translate nie jest zbyt fajny xd

Post połączony: 2017-06-09, 21:03

To co wyzej napisalem na rpgrussia jest solucja na ostatniej stronie jest opis questa coś tam z bratem quest sie nazywa, no ciezka lokacja szkielety po 8k hp, po drugie dwa bosy naraz cie bija ktore maja po 50 k hp (nazywają sie słońce i księżyc czy jakos tak)  potem bijesz 3 bosy osobno po 40k hp przy 10k sie zawsze cofaja i leci nastepny i po ubiciu wszystkim do 10k hp bija cie 3 naraz , a potem 2 bosy osobno ktore maja po 75 i 50 k hp co bija miliard z hitow xd. Ogolnie chyba. 8 do 10 bosow jest na lokacji i to niezbyt latwych na golemie dostawalem kurwicy bo ustawili go na płaskowyżu a jak odszedłeś za daleko to sie leczy do full hp a golem jak golem odpycha cie a na 0.66 na normalnym save nie mozna robic podczas walki wiec przejebane a na last bosach to myslalem ze umre w realu xd

Post połączony: 2017-06-09, 21:08
Z tego miejsca nie da sie dac tp musi zrobic cala misje do konca lib save cofnac

link do solucja

przetłumacz na polski i ctr+f i wpisz brata i powinno ci znaleźć questa ;d

Post połączony: 2017-06-09, 21:26

No mam maga koło wieży ubiłem chyba wszystkie demony imienne i nie mam czaszki xd (chyba że mi dropła i nie wiem gdzieś w eq sie ukryła ;d ale szukałem i jej nie ma , jak przeprowadzić ten rytuał w jaskini bólu może mi to jakoś zaliczy czy coś;/ ) a jak nie to jeb... tego questa jak pare innych które popsułem lub sa zbugowane ;d bez tego questa i tak da rade ukończyć returna

Powiem CI tak, ostatni boss ten Ill'Sil to jest nie do rozwalenia, nie mam szans, nie wiem nawet jak do niego podejść. Uleczanie w jakikolwiek sposób odpada... Powiesz mi jak sobie z nim poradziłeś? Nie jest dla mnie realne nawet byćna + z uleczeniem jak się staram bo podchodzi i 3 ciosy, padam.Jak zablokowałeś go o stół?

0 użytkowników
Do góry