Wgl kto gra na 0.65 + wersji polecam przed irdorath isc do teleportu obok komnaty z krukiem na pustyni adanosa poniewaz za zabicie tam ostatniego bosa dostaje sie fajne itemki zalezy od tego pod co jestes sila magia zrecznosc itp ja pod sile i 1h dostalem zbroje krwi czy jakos tak na 500 sily no normalnie opek zbrojka i bron obuchowa 1h 400 dmg. Sama lokacja jeat ciezka przede wszystkim dwa ostatnie bosy przynajmniej na 0.66 patchu normalnie masakra xd
(ostatniego bosa mozna zbugowac o stolik ) i z przedostatniego bosa lecą dwie kozak bronie (walka dwoma mieczami )
W 5 rozdziale mam 500+ defa no moby 0 dmg + ta zbrojka kozak wyglada i daje jakas specjalna umke czy cos takiego nwm dokladnie o co chodzi polski translate nie jest zbyt fajny xd
Post połączony: 2017-06-09, 21:03
Mam pytanie co do teleportu w dolinie adanosa tam gdzie sie kruka zabija. Obok jest teleport gdzie przenosi nas do takiej dziwnej krainy gdzie jest smama lawa i starozytne potwory. Co mam tam zrobic? Bo utknalem w miejscu gdzie musze jakas rune znalesc...
To co wyzej napisalem na rpgrussia jest solucja na ostatniej stronie jest opis questa coś tam z bratem quest sie nazywa, no ciezka lokacja szkielety po 8k hp, po drugie dwa bosy naraz cie bija ktore maja po 50 k hp (nazywają sie słońce i księżyc czy jakos tak) potem bijesz 3 bosy osobno po 40k hp przy 10k sie zawsze cofaja i leci nastepny i po ubiciu wszystkim do 10k hp bija cie 3 naraz , a potem 2 bosy osobno ktore maja po 75 i 50 k hp co bija miliard z hitow xd. Ogolnie chyba. 8 do 10 bosow jest na lokacji i to niezbyt latwych na golemie dostawalem kurwicy bo ustawili go na płaskowyżu a jak odszedłeś za daleko to sie leczy do full hp a golem jak golem odpycha cie a na 0.66 na normalnym save nie mozna robic podczas walki wiec przejebane a na last bosach to myslalem ze umre w realu xd
Post połączony: 2017-06-09, 21:08
Wyteleportuj się? 
Z tego miejsca nie da sie dac tp musi zrobic cala misje do konca lib save cofnac
link do solucja
przetłumacz na polski i ctr+f i wpisz brata i powinno ci znaleźć questa ;d
Post połączony: 2017-06-09, 21:26
Post połączony: 2017-06-09, 16:48
Nno zabilem tegos demona w wiezy w kopalni w lesie assasynowvw zamku kamiennego smoka i nwm po przeczytaniu tej ksiazki w jaskini trzeba z kims pogadac czy cos zeby ta czaszka dropla?
z tego co pamiętam to mi dropnęła czaszka zanim przeczytałem, więc jest to stały loot nie ma znaczenia kiedy przeczytasz. Demon z którego mi padła to ten w wieży pośród wody w górniczej dolinie ( co jest strefa cienia tam). Jak Tobie nie padła to wogóle miałeś wzmiankę o tym quaście gdzieś w logach, może wogóle z Xardasem na początku nie pogadałeś, a jest u Ciebi etaki mag ognia koło wieży Xardasa w GD przed mostem ? Z Miltenem pogadałeś?
No mam maga koło wieży ubiłem chyba wszystkie demony imienne i nie mam czaszki xd (chyba że mi dropła i nie wiem gdzieś w eq sie ukryła ;d ale szukałem i jej nie ma , jak przeprowadzić ten rytuał w jaskini bólu może mi to jakoś zaliczy czy coś;/ ) a jak nie to jeb... tego questa jak pare innych które popsułem lub sa zbugowane ;d bez tego questa i tak da rade ukończyć returna