Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849677 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849677

Odpowiedzi 37317

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy są lepsze kostury dla maga tzn więcej mają inta niż ten orkowy 120 ? bo nie wyobrażam sobie robienie areny magiem, jakiś bezsens.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no zabiłem tego demona na bagnie (nwm mam wyczyścić całą lokacje z zobbi i szkieletów czy co ) zrobiłem wątek assasynów bo tak pisało w faq na stronie ruskiej pisze tam własnie że trzeba zrobić zadanie dla hosh nur ale on mi go nie daje ;d 

Po pierwsze, należy wypełnić quest Hush-Nara „ Mroczne Rytuały ” i zabij demona Morag Bara obóz bagno. Następnie trzeba przenieść się quest „ The Missing ”, a rozmawiać Talbinom Yerganom z Garondom, a następnie przejść do Ur-Thralla i poprosić o dostęp do orków górniczych. Trzeba mieć umiejętności retoryki 50 lub powyżej prawidłowych odpowiedzi: „Muszę zobaczyć więźniów”, „Jeden z nich znajduje się informacja o paladynów”.

Następnie przechodzimy questy historia w kopalni i na polecenie Al-Dagar „ Lower kopalni ” zabić demona iRW opakowania szkielet Itu Seda. Idziemy do Ur-Thralla, którzy mówią, że człowiek i wielki wojownik daje klucz do świątyni sen.

tak mi tłumaczy ten faq na stronie rusków nie wiem dokladnie z kim tu trzeba pogadać i po o czym
 a rozmawiać Talbinom Yerganom z Garondom, garondom to chyba Garond ale ten Yerganom to nwm

garond chyba odpada bo nie mam z nim opcji dialogowej
a talbinom to chyba talbin zaraz sprawdze (tak jak sie spodziewałem co mysliwi może wiedzieć o demonie i szefie orków xd )

helppppp;d

Jak zabiłeś demona na bagnie to musisz ciągnąć q z zaginionym paladynem. Gadasz zdaje się z Garondem, Albertem pod rozwalonym klasztorem na bagnie, z Garondem, Talbinem, Jergenem, Garondem i Ur-Thrallem

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdze wieczorem z albertem gadalem juz i powiedzialem garondowi zrobilem dla niego zadania i go zabilem do questa u jednego z orkow  wiec jak bede musial. Nim gadac jeszcze raz to bede musial cofnac save akurat zrobilem zapis specjalny przed jego zabiciem ;d dzieki za pomoc jeszcze chce sie upewnic sfera skaly jest w kopalni orkow ta ? I jak jestt z tym szponem za dusze z mobow a za duse senyka pisze z telefonu wiec sorki za bledy

A tak wgl mogliby ogarnac patcha aby ten ork i tak dawal tego questa jakby kto zrobil questa na zabicie alberta:d

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Paladyn może używać szponu beliara? Miałem 400 dusz i 165 karmy beiliara i przy próbie wymiany nadal nic. Jakie są wymogi?

crusher624

crusher624

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
[U mnie pomógł sen, wtedy chyba 1 lub 2 orków pojawiło się znowu na swoich miejscach.
Sen nie pomógł, ale deszcz ognia zabił 2 orki gdzieś pod teksturami i działa.

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
mam problem, bo pobiłem Ignaza i ten mówi "ale ja nie chce z tobą rozmawiać" po czym sie rzuca i mnie bije. Nie idzie tego inaczej rozwiązać oprócz czaru zapomnienie (chyba) ponieważ jeśli go sie pobije to ten nie idzie nakapowac do lorda andre i tu jest problem bo nie wiem skad czar niepamięc wziąć? Ma  ktoś jakis pomysł? Dodam ze w miescie zaden handlarz tego nie sprzedaje.

Post połączony: 2017-06-03, 17:46
zależy mi zeby wykonac zadanie eksperyment ale on nie dopuszcza mnie do dialogów. Jakieś pomysły? Kody nie wchodza w gre.

Post połączony: 2017-06-03, 17:49
gram na wersj 66.1 R2

Post połączony: 2017-06-03, 17:50
Czy miał ktoś problem z zakupem odzieży od hani?  bo ja nie mogłem kupic od niej nic (nie było dialogu) ale za to miałem kupiony pancerz od tego co walczy za magazynem i mi zaliczyło. Miał ktoś coś podobnego?

Eecstasy

Eecstasy

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem w jarkendarze, przy wykonywaniu zadania z Ashtarem (pokazuje tabliczne Ashtarowi) wracam do magów wody i Saturas mi znika.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem w jarkendarze, przy wykonywaniu zadania z Ashtarem (pokazuje tabliczne Ashtarowi) wracam do magów wody i Saturas mi znika.
możliwe że jest koło smoka

Post połączony: 2017-06-03, 19:28
Jak widać chyba nikt oprócz mnie nie gra magiem, skoro nikt nie wie czy są jakieś lepsze kostury i to nie orkowe.

Post połączony: 2017-06-03, 19:44
Znalezłem, na rosyjskim forum, chociaż może tutaj uzyskam informację jak zdobyć którąś z tych co wymienię
Dragon Staff:
     Fire damage 275
     Need mana 450
     Addition to intelligence 175
     Two-handed | Magical | The legendary

Shower Extinguisher:
     Magic Damage 300
     You need 600 mana
     Addition to intelligence 200

Ar'Krah:
     Requires 1200 mana
     Magic Damage 400
     Addition to intelligence 250

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego się przydaje to goblinie ulu-mulu?

Post połączony: 2017-06-03, 20:58
Co trzeba, żeby Grimes chciał iść ze mną do wieży?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Gdzie jest 7 opiekun i w którym rozdziale? Ten po tym który stał przed klasztorem magów? On dawał misje z ustawieniem artefaktów na tych ołtarzach w dolinie budowniczych

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sprawdz czy saturas nie jest nie stoi kolo teleportu co idzie sie do zlotego smoka... wejdz w 1 teleport i tam w srodku jest drogi zaraz to kolo niego powinnien stac.

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
Gdzie moge znaleźć czar oblibion (zapomnienie) nie wliczając npc Ignaza bo jest na mnie wściekły. Zaden npc w miescie nie posiada tej runy. @Simen  może ty pomożesz?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie moge znaleźć czar oblibion (zapomnienie) nie wliczając npc Ignaza bo jest na mnie wściekły. Zaden npc w miescie nie posiada tej runy. @Simen  może ty pomożesz?
sprawdz u lutero... tego kupca w gornym miescie, i uzyj na ignazie xd

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
sprawdzałem. Nie ma u lutero.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do czego się przydaje to goblinie ulu-mulu?

Post połączony: 2017-06-03, 20:58
Co trzeba, żeby Grimes chciał iść ze mną do wieży?

goblinie ulu mulu chodzi ci o te kolo wieży xardasa  co jest w skrzyni obok goblina co go wypędzasz
Spoiler
Idziesz na Pustynie Adanosa na środku jest w pizde goblinów od czarnego trolla na lewno taki kamienny okrąg i gadasz wtedy z bosem goblinow tam dostajesz questa przynieść mu totem goblina czy jakos tak

ja nie wiedziałem że jest taki quest i go zajebałem i nie dowiem sie teraz co jest w tej skrzyni;d

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to pozostalo ci eksplorowac swiat i szukac u kupcow moze znajdziesz w koncu...

Post połączony: 2017-06-03, 22:17
co musze zrobic aby moc wejsc do kopalni orkow... zrobilem juz 80 reputacji...gadałem z ich szefem ale on mowi ze mi nie ufa... jak patrzylem to powinnienem teraz dostac qesta z tymi posagami orkow i ze musze sie modlic do nich.. ale ten ork szaman nie daje mi go, dal mi tylko qesta z ta ksiazka i lord dragon. a i tego orka z khorinis nie udalo mi sie uratowac .;/ moze to przez to?? widzialem ze on dawal z 3 albo 4 qesty.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to pozostalo ci eksplorowac swiat i szukac u kupcow moze znajdziesz w koncu...

Post połączony: 2017-06-03, 22:17
co musze zrobic aby moc wejsc do kopalni orkow... zrobilem juz 80 reputacji...gadałem z ich szefem ale on mowi ze mi nie ufa... jak patrzylem to powinnienem teraz dostac qesta z tymi posagami orkow i ze musze sie modlic do nich.. ale ten ork szaman nie daje mi go, dal mi tylko qesta z ta ksiazka i lord dragon. a i tego orka z khorinis nie udalo mi sie uratowac .;/ moze to przez to?? widzialem ze on dawal z 3 albo 4 qesty.

Masz tego samego buga co ja. Nie dostaniesz zadania na posągi i demona. Musisz iść i sam zabić demona w starym obozie bractwa na bagnie i potem pogadać z ur-thrallem

Ashgardin

Ashgardin

Użytkownicy
posty16
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
dobra, znalazłem. Stwierdzilem ze poszukam jakichś skrzyń i znalazłem. W domu Zurisa (skrzynia darona) :) dużo fajnych spelli. Polecam.

crusher624

crusher624

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejny problem z Masyafem :D Haniar wyzywa Tiamanta na pojedynek i przegrywa chociaż powinien wygrać chyba? Wczytywałem z 10 razy i ciągle to samo, Tiamant go obija, a ten nawet ani razu nie oddaje. Jak to ruszyć dalej?

Edit: Dobra mam. Haniara wskrzesiłem, a Tiamanta zabiłem i wygląda, że chyba w porządku jest. Boże, ale ten mod jest zbugowany.

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie mogę nigdzie znaleść czaru światła paladynów (święty płomień) , potrzebuję go do pokonania golema xd

0 użytkowników
Do góry