no zabiłem tego demona na bagnie (nwm mam wyczyścić całą lokacje z zobbi i szkieletów czy co ) zrobiłem wątek assasynów bo tak pisało w faq na stronie ruskiej pisze tam własnie że trzeba zrobić zadanie dla hosh nur ale on mi go nie daje ;d
Po pierwsze, należy wypełnić quest Hush-Nara „ Mroczne Rytuały ” i zabij demona Morag Bara obóz bagno. Następnie trzeba przenieść się quest „ The Missing ”, a rozmawiać Talbinom Yerganom z Garondom, a następnie przejść do Ur-Thralla i poprosić o dostęp do orków górniczych. Trzeba mieć umiejętności retoryki 50 lub powyżej prawidłowych odpowiedzi: „Muszę zobaczyć więźniów”, „Jeden z nich znajduje się informacja o paladynów”.
Następnie przechodzimy questy historia w kopalni i na polecenie Al-Dagar „ Lower kopalni ” zabić demona iRW opakowania szkielet Itu Seda. Idziemy do Ur-Thralla, którzy mówią, że człowiek i wielki wojownik daje klucz do świątyni sen.
tak mi tłumaczy ten faq na stronie rusków nie wiem dokladnie z kim tu trzeba pogadać i po o czym
a rozmawiać Talbinom Yerganom z Garondom, garondom to chyba Garond ale ten Yerganom to nwm
garond chyba odpada bo nie mam z nim opcji dialogowej
a talbinom to chyba talbin zaraz sprawdze (tak jak sie spodziewałem co mysliwi może wiedzieć o demonie i szefie orków xd )
helppppp;d