Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843930 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843930

Odpowiedzi 37317

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaką książkę dać temu orkowi w kopalni w zamian za pamiętnik? Podobno tą od retoryki, ale oddałem ją fernando i wysłałem do więzienia. Jak to rozwiązać?
ja tez ja oddałem fernando.. ale pozniej znalazlem ja znowu w jego domu w skrzyni.. wiec sprawdz tam .. wersja 0066.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1)Dlaczego Hosh Nur nie chce mi dac 3 questa na modlite przy tych orkowych kapliczkach a przez to nie moge dostać questa na pokonanie demona w starym obozie bractwa i dalej przez to nie moge prosić ur thara zeby dał mi questa na oczyszczenie kopalni orków i nareszcie przez to nie moge wejsc do Doliny cieni bo musze pierw wyczyscic kopalnie ;d . gram na najnowszej wersji gry aktualnie mam 3 rozdział i chciałem ogarnąć sobie bron z 1h z doliny lub naładować szpon
2)gdzi jest  sfery skały
3)a także mam pytanie czy są bronie pod siłe w walce dwoma mieczami ?
4)ostatnie pytanie czy szpon naładowany duszami (podobno 500 czy jakos tak) jest lepszy od naładowania duszą senyka i czy jak zdobede te 500 dusz to będę mogł naładować szpon i poprostu jak demon senyka mnie zaatakuje to go zabic i sobie nosić szpon ? (bo coś czytałem że szpon można ulepszyć dusza senyka na +5 a duszami na +6 na ruskim forum ale nie ogarniam tego do końca bo słabo tłumaczy strone ;d )
5) jeśli użyłem mora ultaru i nauczyłem sie wyciągać dusze to będę mogł zdobyć tą dusze senyka do szpona bo widziałem na filmach że trzeba kliknąc uzyj mora ultaru a ja nie mam już jej w ekwipunku (jak miałem ją w ekwipunku zapomniałem pogadac z senykem że mam mora ultaru o ile wgl trzeba było z nim gadać , teraz po użyciu mora ultaru nie mam z żadnego dialogu .

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Zabilem demona w kopalni orkow. Wyczyscilem cala kopalnie i mam kamien ogniskujacy jakis... co mam teraz zrobic? Gdzie go umiescic? Jak tez mam pomoc niewolnikom sie wydostac z tej kopalni bo nie mam opcji doalogowej z wenzelem ani nic...

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Wykonaj wszystkie zadania poboczne dla niewolników. Kluczowy jest dziennik Crowe'a i książka dla tego gościa, który leni się przy zaspanym orkowym strażniku.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykonaj wszystkie zadania poboczne dla niewolników. Kluczowy jest dziennik Crowe'a i książka dla tego gościa, który leni się przy zaspanym orkowym strażniku.

Wiesz może, co zrobić, żeby odciągnąć orka od kowala na poziomie z szefem kopalni orków?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@marv0oo Skradając się użyj zwoju snu.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po co jest ta magiczna kuźnia w zadaniu opiekuna w domenie ognia? Jak ubiję ducha ognia to zadanie jest wykonane i nic nie moge zrobić w tej kuźni o co chodzi ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Problemix Jak grasz na poziomie trudnym/legendarnym to robisz w niej części do najlepszej kuszy w grze.

crusher624

crusher624

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem missing novices. Gonzales nie chce mi pomóc, bo mi nie ufa. Więc chyba muszę zdobyć dla niego bron z questa tactical advantage. I tu jest problem, bo wytłukłem wszystkie orki kolo Hosh Paka i na tych skałkach tych arbalasterów i wszystkie w okolicy dla pewności, ale Percival nie ma mi nic do powiedzenie. Nie wiem czy któryś spadł pod tekstury czy co? Jakieś rady jak ruszyć dalej wątek nowicjuszy?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@crusher624
Jak Percival nic nie ma do powiedzenia, to oznacza to że NIE wybiłeś wszystkich. To zadanie jest o tyle głupie, że ci orkowie się rozbiegają na wszystkie strony i trudno je potem znaleź . Spróbuj odejść od tego miejsca i się przespać, jak wrócisz to może się zresetują. Jak nie, to trzeba łazić dookoła i ich szukać.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem missing novices. Gonzales nie chce mi pomóc, bo mi nie ufa. Więc chyba muszę zdobyć dla niego bron z questa tactical advantage. I tu jest problem, bo wytłukłem wszystkie orki kolo Hosh Paka i na tych skałkach tych arbalasterów i wszystkie w okolicy dla pewności, ale Percival nie ma mi nic do powiedzenie. Nie wiem czy któryś spadł pod tekstury czy co? Jakieś rady jak ruszyć dalej wątek nowicjuszy?
U mnie pomógł sen, wtedy chyba 1 lub 2 orków pojawiło się znowu na swoich miejscach.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obejdź jeszcze tą skałę wokoło na dole powinny być orki i taka jaskinia ze zwłokami gościa, ja też gdy ubiłem wszystkich arbalerzystów ze skałek to nie miałem rozmwy z Percivalem dopuki ni eubiłem tych wokół na dole.

Post połączony: 2017-06-03, 15:09
a i nie będziesz mieć komunikatu że wszystkich ubiłeś co trzeba. Niestety musisz testować z Percivalem.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie.
Jestem w mieście orków po zdobyciu ponad 100 punktów reputacji i przy rozmowie z Ur-Thrallem nie mam opcji dialogowej odnośnie Misji "Zemsta Ur-Thralla" Może wie ktoś w czym tkwi problem? Wersja 0066.2 poziom Legendarny

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@UberHype Najpierw wykonaj zadanie z  demonem na bagnie ,potem świątynią śniącego, i dopiero wtedy dostaniesz zadanie "Zemsta Ur-Thralla".

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Morty a mógłbyś Mi napisać od kogo dostanę te zadanie?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@UberHype Od Hush-Nara po przyniesieniu mu "kunsztu obrony południowców" i zrobieniu zadania z kapliczkami orków. Osobiście polecam stronę: http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.msg269575#msg269575

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1)Dlaczego Hosh Nur nie chce mi dac 3 questa na modlite przy tych orkowych kapliczkach a przez to nie moge dostać questa na pokonanie demona w starym obozie bractwa i dalej przez to nie moge prosić ur thara zeby dał mi questa na oczyszczenie kopalni orków i nareszcie przez to nie moge wejsc do Doliny cieni bo musze pierw wyczyscic kopalnie ;d . gram na najnowszej wersji gry aktualnie mam 3 rozdział i chciałem ogarnąć sobie bron z 1h z doliny lub naładować szpon
2)gdzi jest  sfery skały
4)ostatnie pytanie czy szpon naładowany duszami (podobno 500 czy jakos tak) jest lepszy od naładowania duszą senyka i czy jak zdobede te 500 dusz to będę mogł naładować szpon i poprostu jak demon senyka mnie zaatakuje to go zabic i sobie nosić szpon ? (bo coś czytałem że szpon można ulepszyć dusza senyka na +5 a duszami na +6 na ruskim forum ale nie ogarniam tego do końca bo słabo tłumaczy strone ;d )
5) jeśli użyłem mora ultaru i nauczyłem sie wyciągać dusze to będę mogł zdobyć tą dusze senyka do szpona bo widziałem na filmach że trzeba kliknąc uzyj mora ultaru a ja nie mam już jej w ekwipunku (jak miałem ją w ekwipunku zapomniałem pogadac z senykem że mam mora ultaru o ile wgl trzeba było z nim gadać , teraz po użyciu mora ultaru nie mam z żadnego dialogu .

wie ktoś o co chodzi z tym Hosh nur oddałem mu ksiege i zrobiłem zadanie co trzeba było iść do xardasa a nie dał mi misji na kapliczki orków a chce szybko wykonać ten wątek plsss;d

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty a mógłbyś Mi napisać od kogo dostanę te zadanie?

Jak nie zebrałeś zadania od szamana orków na zabicie demona na bagnie to będziesz miał tego samego buga co ja i zadania już nie dostaniesz. Musisz sam iść do starego obozu na bagnie i zabić demona (będzie o tyle trudniej, że nie będziesz miał orków do pomocy). Musisz mieć zadanie z zaginionym paladynem i prowadzić je aż będziesz miał opcje dialogową z ur-thrallem. Jak zabijesz demona na bagnie i dobrze poprowadzonym dialogiem Ur-thrall pozwoli Ci wejść do kopalni orków. Po kopalni pozwoli Ci wejść do świątyni śniącego, a po niej do doliny cieni gdzie masz zadanie z zemstą ur-thralla.

P.S. Jak zrobiłeś misję z wejściem do ur-thralla nie dostaniesz już misji z kapliczkami

Post połączony: 2017-06-03, 15:45
2)gdzi jest  sfery skały

wie ktoś o co chodzi z tym Hosh nur oddałem mu ksiege i zrobiłem zadanie co trzeba było iść do xardasa a nie dał mi misji na kapliczki orków a chce szybko wykonać ten wątek plsss;d

Jak zrobiłeś misję "najemnik orków" i dostałeś się do ur-thralla to Hosh nur nie daje Ci misji na kapliczki i zabicie demona na bagnie. Kapliczki olewasz i zabijasz demona bez zadania. Jest o tyle trudniej, że nie będziesz miał orków na bagnie do pomocy. Po zabiciu demona idziesz do ur-thrala i dalej ciągniesz wątki orków.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no zabiłem tego demona na bagnie (nwm mam wyczyścić całą lokacje z zobbi i szkieletów czy co ) zrobiłem wątek assasynów bo tak pisało w faq na stronie ruskiej pisze tam własnie że trzeba zrobić zadanie dla hosh nur ale on mi go nie daje ;d 

Po pierwsze, należy wypełnić quest Hush-Nara „ Mroczne Rytuały ” i zabij demona Morag Bara obóz bagno. Następnie trzeba przenieść się quest „ The Missing ”, a rozmawiać Talbinom Yerganom z Garondom, a następnie przejść do Ur-Thralla i poprosić o dostęp do orków górniczych. Trzeba mieć umiejętności retoryki 50 lub powyżej prawidłowych odpowiedzi: „Muszę zobaczyć więźniów”, „Jeden z nich znajduje się informacja o paladynów”.

Następnie przechodzimy questy historia w kopalni i na polecenie Al-Dagar „ Lower kopalni ” zabić demona iRW opakowania szkielet Itu Seda. Idziemy do Ur-Thralla, którzy mówią, że człowiek i wielki wojownik daje klucz do świątyni sen.

tak mi tłumaczy ten faq na stronie rusków nie wiem dokladnie z kim tu trzeba pogadać i po o czym
 a rozmawiać Talbinom Yerganom z Garondom, garondom to chyba Garond ale ten Yerganom to nwm

garond chyba odpada bo nie mam z nim opcji dialogowej
a talbinom to chyba talbin zaraz sprawdze (tak jak sie spodziewałem co mysliwi może wiedzieć o demonie i szefie orków xd )

helppppp;d

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obejdź jeszcze tą skałę wokoło na dole powinny być orki i taka jaskinia ze zwłokami gościa, ja też gdy ubiłem wszystkich arbalerzystów ze skałek to nie miałem rozmwy z Percivalem dopuki ni eubiłem tych wokół na dole.

Post połączony: 2017-06-03, 15:09
a i nie będziesz mieć komunikatu że wszystkich ubiłeś co trzeba. Niestety musisz testować z Percivalem.
tam na tych skalkach jest jaskinia tez i w srodku elite orc.. moze ominoles ja??

0 użytkowników
Do góry