Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8890622 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8890622

Odpowiedzi 37317

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Apprentice Na przyklad z golemow, chyba daja jakis male premie czasowe do statow, no i do tworzenia run.

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie za pomoc. Mam jeszcze takie pytanko, można jakoś wyłączyć zdobywanie renomy dla orków, zobaczyłem że nie mogę wykonać zadania dla Percivala aby dostać broń dla Ginzaleza bez zmniejszania reputacji u orków. Postanowiłem się wybrać na pustynię bo nie chcę zaczynać IV aktu, a na kpoalnię i świątynię śniącego jestem jeszcze za cienki. Może jest inna broń dla Gonzaleza niż ta którą daje Percival ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Problemix Musisz wbić ok. 100 reputacji u orków i pogadać z te strażnikiem przy wejściu prowadzącym do Ur-Thralla aby zakończyć zadanie, innej opcji niema.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak zakończyć zadanie smocze jaja bez oddawania Benetowi jaj ??? Jaja chciałem wykorzystać do embarla Firgasto??

Oddałem jedno jajo Bennetowi on dał mi mapę ale to tylko zaktualizowało zadanie nie zakończyło??

:D

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Albo robisz zadanie dal Benneta, albo zatrzymujesz jaja, po rozpoczęciu aktu 6 i tak większość zadań zostaje unieważnionych.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Albo robisz zadanie dal Benneta, albo zatrzymujesz jaja, po rozpoczęciu aktu 6 i tak większość zadań zostaje unieważnionych.

Czyli zadanko mi zniknie w 6 rozdziale dobrze wiedzieć :)

Czy skupuje ktoś miecze tych asasynów, jak chciałem dać Xardasowi to ten gada że może ktoś inny kupi??

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Creol. Czy to zadanie zniknie to nie mam 100% pewności, ale rozpoczęcie 6 rozdziału blokuje większość  zadań.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Creol. Czy to zadanie zniknie to nie mam 100% pewności, ale rozpoczęcie 6 rozdziału blokuje większość  zadań.

No nic zdecydowanie wolę zachować Jaja smoków :D

Kajik

Kajik

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją od Ur-Karrasa difficult choice(trudny wybór), nie wiem jak mam wykonać tą misję jeżeli ktoś byłby taki dobry i mi wyjaśnił, z góry dziękuję.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam problem z misją od Ur-Karrasa difficult choice(trudny wybór), nie wiem jak mam wykonać tą misję jeżeli ktoś byłby taki dobry i mi wyjaśnił, z góry dziękuję.

Musisz zabić wszystkich paladynów z obozu Alberta ( ten obok obozu Netbeka) Radziłbym ci tego zadania nie robić ktoś pisał ze Albert jest potrzebny w 7 rozdziale

Post połączony: 2017-05-26, 11:53
Ile jest tomów książek starożytne opowieści mam tom 2,3,4 i 5 ?

Gidze znaleść tom 1 i jeśli jest to tom 6 ?

Do czego służy ancient scroll ( znalazłem go na cmentarzu z kryptą Inubisa) ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Te tomy są potrzebne jak grasz magiem ognia.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
aha więc nie mogę ich przeczytać szkoda
A ancient scroll do czego jest pisze że to jakiś klucz ale do czego?

Co do tych broni asasynów creol nie skupuje ode mnie wszystkich mieczy asasynów mam koło 70 maysaf mieczy i tych ode mnie nie skupił ( sprzedać tych mieczy nie ma sensu bo nic są nie warte nawet 1 sztuki złota)

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Creol skupuje tylko rytualne miecze, które zdobywało się u asasynów, myślałem że o te ci chodziło.

Kajik

Kajik

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

nie rozumiesz dalej,pierwsze zrob wszystkie zadania od orkow,jezeli zrobiles wszystkie i masz wpis o zaginionych paladych to powinienies dostac klucz do kopalni orkow,dopiero po zabiciu demona w tej kopalni oraz straznika sfery da Ci klucz do swiatyni sniacego.
niestety w wersji 2.0 kolejnosc jest taka - Kopalnia Orkow,Swiatynia Sniacego i dopiero Dolina Cieni.Nie wiem ile razy bedzie to jeszcze powtarzane,jestem godzine po wykonaniu wlasnie Doliny Cieni i nie widzialem innej kolejnosci dostania sie do niej.

Już rozumiem, nie widziałem że na nowszych wersjach jest zmieniona kolejność. Wykonałem ostatnie zadanie od Ur-Krassa zostało tylko z orkową bronią ale to muszę mieć dostęp do kopalni, zrobiłem też jak w solucji jest napisane, wpis o zaginionych mam. Ale daje nie mam dialogu o kopalni u Thralla ani tez nie dostałem od niego wcześniej klucza, nie wiem co dalej mam robić.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Creol skupuje tylko rytualne miecze, które zdobywało się u asasynów, myślałem że o te ci chodziło.

Rytualne miecze miałem tylko 4 i je dałem Creolowi, ale mi chodzi o ten zwykłe miecze asasynów? Da się je gdzieś sprzedać by coś na nich zarobić, co prawda mam już ponad 70k golda ale im więcej tym lepiej zwłaszcza że zaraz wchodzę w 5 rozdział :)

Kogo można zabrac na statek ? Domyślam że w returnie 2.0 można zabrać więcej osób niż w podstawowym NK ?

Post połączony: 2017-05-26, 12:57

nie rozumiesz dalej,pierwsze zrob wszystkie zadania od orkow,jezeli zrobiles wszystkie i masz wpis o zaginionych paladych to powinienies dostac klucz do kopalni orkow,dopiero po zabiciu demona w tej kopalni oraz straznika sfery da Ci klucz do swiatyni sniacego.
niestety w wersji 2.0 kolejnosc jest taka - Kopalnia Orkow,Swiatynia Sniacego i dopiero Dolina Cieni.Nie wiem ile razy bedzie to jeszcze powtarzane,jestem godzine po wykonaniu wlasnie Doliny Cieni i nie widzialem innej kolejnosci dostania sie do niej.

Już rozumiem, nie widziałem że na nowszych wersjach jest zmieniona kolejność. Wykonałem ostatnie zadanie od Ur-Krassa zostało tylko z orkową bronią ale to muszę mieć dostęp do kopalni, zrobiłem też jak w solucji jest napisane, wpis o zaginionych mam. Ale daje nie mam dialogu o kopalni u Thralla ani tez nie dostałem od niego wcześniej klucza, nie wiem co dalej mam robić.

Żeby dostać klucz do kopalni od Ur thrala to najpierw musisz zabić demona na bagnach (obóz bractwa w g1) w zadaniu z rytuałem dla szamana w mieście orków

Post połączony: 2017-05-26, 13:10

Czy jak już wykonam wszystkie zadania dla gildii złodziei to można ich wybić dla Andre ?? Wykonalem zadanie ze smoczymi skarbami zostałe mi wykonać zadanie z mieczem mistrza

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedzi, czyli wychodzi na to że jako woj raczej niepotrzebnie się tego uczyłem.

I bez sensu jest to, że teraz mikstury wytrzymałości z Jagód Trolla wymagają Szczawiu :/.

@Hearthstone
Nie wiem w sumie czy dodano wiele osób (przynajmniej sobie nie przypominam), można chyba po prostu wziąć wszystkich znajomych Beziego + kowala + kapitana.

Kajik

Kajik

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Żeby dostać klucz do kopalni od Ur thrala to najpierw musisz zabić demona na bagnach (obóz bractwa w g1) w zadaniu z rytuałem dla szamana w mieście orków

Wykonałem tego questa już.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A gadałeś z Garondem o zaginionych? Powinien Cię wysłać do orków

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc otoz ostatnio grajac zaczepil mnie straznik i kazal mi zaplacic 6000 sztuk zlota niby za zabicie zolnieza pomocy!

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie znaleść Scattego  w 5 rozdziale , znalazłem fiska, snafa, thorusa, Miguela i billa , a Scatty  gdzieś wyparował??

0 użytkowników
Do góry