O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8890622
Odpowiedzi 37317
lukee
Problemix
Morty
Hearthstone
@Hearthstone Albo robisz zadanie dal Benneta, albo zatrzymujesz jaja, po rozpoczęciu aktu 6 i tak większość zadań zostaje unieważnionych.
@Hearthstone Creol. Czy to zadanie zniknie to nie mam 100% pewności, ale rozpoczęcie 6 rozdziału blokuje większość zadań.
Kajik
Mam problem z misją od Ur-Karrasa difficult choice(trudny wybór), nie wiem jak mam wykonać tą misję jeżeli ktoś byłby taki dobry i mi wyjaśnił, z góry dziękuję.
Cytujnie rozumiesz dalej,pierwsze zrob wszystkie zadania od orkow,jezeli zrobiles wszystkie i masz wpis o zaginionych paladych to powinienies dostac klucz do kopalni orkow,dopiero po zabiciu demona w tej kopalni oraz straznika sfery da Ci klucz do swiatyni sniacego.Cytujniestety w wersji 2.0 kolejnosc jest taka - Kopalnia Orkow,Swiatynia Sniacego i dopiero Dolina Cieni.Nie wiem ile razy bedzie to jeszcze powtarzane,jestem godzine po wykonaniu wlasnie Doliny Cieni i nie widzialem innej kolejnosci dostania sie do niej.Już rozumiem, nie widziałem że na nowszych wersjach jest zmieniona kolejność. Wykonałem ostatnie zadanie od Ur-Krassa zostało tylko z orkową bronią ale to muszę mieć dostęp do kopalni, zrobiłem też jak w solucji jest napisane, wpis o zaginionych mam. Ale daje nie mam dialogu o kopalni u Thralla ani tez nie dostałem od niego wcześniej klucza, nie wiem co dalej mam robić.
nie rozumiesz dalej,pierwsze zrob wszystkie zadania od orkow,jezeli zrobiles wszystkie i masz wpis o zaginionych paladych to powinienies dostac klucz do kopalni orkow,dopiero po zabiciu demona w tej kopalni oraz straznika sfery da Ci klucz do swiatyni sniacego.
niestety w wersji 2.0 kolejnosc jest taka - Kopalnia Orkow,Swiatynia Sniacego i dopiero Dolina Cieni.Nie wiem ile razy bedzie to jeszcze powtarzane,jestem godzine po wykonaniu wlasnie Doliny Cieni i nie widzialem innej kolejnosci dostania sie do niej.
@Hearthstone Creol skupuje tylko rytualne miecze, które zdobywało się u asasynów, myślałem że o te ci chodziło.
Cytat: arminvanbuuren w 2017-05-21, 23:01Cytujnie rozumiesz dalej,pierwsze zrob wszystkie zadania od orkow,jezeli zrobiles wszystkie i masz wpis o zaginionych paladych to powinienies dostac klucz do kopalni orkow,dopiero po zabiciu demona w tej kopalni oraz straznika sfery da Ci klucz do swiatyni sniacego.Cytujniestety w wersji 2.0 kolejnosc jest taka - Kopalnia Orkow,Swiatynia Sniacego i dopiero Dolina Cieni.Nie wiem ile razy bedzie to jeszcze powtarzane,jestem godzine po wykonaniu wlasnie Doliny Cieni i nie widzialem innej kolejnosci dostania sie do niej.Już rozumiem, nie widziałem że na nowszych wersjach jest zmieniona kolejność. Wykonałem ostatnie zadanie od Ur-Krassa zostało tylko z orkową bronią ale to muszę mieć dostęp do kopalni, zrobiłem też jak w solucji jest napisane, wpis o zaginionych mam. Ale daje nie mam dialogu o kopalni u Thralla ani tez nie dostałem od niego wcześniej klucza, nie wiem co dalej mam robić.Żeby dostać klucz do kopalni od Ur thrala to najpierw musisz zabić demona na bagnach (obóz bractwa w g1) w zadaniu z rytuałem dla szamana w mieście orkówPost połączony: 2017-05-26, 13:10Czy jak już wykonam wszystkie zadania dla gildii złodziei to można ich wybić dla Andre ?? Wykonalem zadanie ze smoczymi skarbami zostałe mi wykonać zadanie z mieczem mistrza
Apprentice
Żeby dostać klucz do kopalni od Ur thrala to najpierw musisz zabić demona na bagnach (obóz bractwa w g1) w zadaniu z rytuałem dla szamana w mieście orków
Loop
szoldrus