Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8890947 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8890947

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

@Hearthstone
To z przechodzeniem kul przez ściany to bug podobno.

I btw. Azgalor to jedyny boss ( na 0062 )  którego przeszedłem na kodach, na trudnym ta walka to jakiś żart.

Problem w tym że nie da się użyć kodów w jego pobliżu bo za każdym razem wywala mnie do menu głównego gdy włączam przy nim Marvina ? Mógłbyś napisać jak to zrobiłeś ?
Co do buga to wiem , co ciekawe na wersji 0066.1 też jest ten bug przez co zabicie go jest kuriozalne :/

:D

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Z tego pamiętam, to dodałem sobie po prostu 10000 siły a potem odjąłem, nie musisz tego robić przy nim.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone
Z tego pamiętam, to dodałem sobie po prostu 10000 siły a potem odjąłem, nie musisz tego robić przy nim.

Jak dodać sobie siły a potem ująć ??

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Hearthstone

Jak dodać sobie siły a potem ująć ??
wchodzisz do marvina,Edit abilities,Atribute,4 = x(ile tam chcesz)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Wiem tyle że maksymalnie mogę tylko 1000 siły ustawić bo pisze że to limit ale to na Azgalora nie wystarczy bije go i tak po 800 a ma 75k HP, gdyby jeszcze damage i HP dało ustawić

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Dobra zabiłem Azgalora :) Ustawiłem sobie ochronę przed ogniem 10000 i smok nic mi praktycznie nie robił :) Liczę że te smoki w GD będą normalne nie zbugowane ??

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Coś kiedyś wydziałem o broniach zadające dodatkowe obrażenia czarami (typu miecz jakiś i X% szansy na tchnienie śmierci) występuje ono tutaj obecnie?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Gdzie jest ksiega rozrachunkowa Lehmara? Bo gdy go pobilem nie mial jej przy sobie
2.Jak nauczyc sie otwierania zamkow? Zabilem Atille i Jesper nie chce mnie niczego uczyc a Thorben mowi ze nie moze mi zaufac choc pomoglem Griccie. Pomocy!

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@szoldrus
1)Księga jest w domu Lemara,musisz nacisnąc przycisk na kominku i odsloni sie ukryta skrzynia
2)Thorben nauczy cie tylko jak przyniesiesz mu ksiege lehmara ktora jest w zamknietej skrzyni....WTF(idiotyzm..)/Chyba ze grasz na najnowszej wersji to tam lehmar ma bodajze ksiazke przy sobie i kradziez kieszonkowa daje mozliwosc jej zdobycia

Ponawiam pytanie:
Ja mam pytanie odnosnie tych scian z tarczami na nich.
Są one w kryptach:jednej za "martwa harpia" i tam gdzie jest smocza zguba w podstawowym gothicu.
Jak się dostac za te miejsca ktore one blokuja?

@Loop
Wyedytowałem post pozniej,zapomnialem ze gram na starszej wersji

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@szoldrus
1)Księga jest w domu Lemara,musisz nacisnąc przycisk na kominku i odsloni sie ukryta skrzynia
2)Thorben nauczy cie tylko jak przyniesiesz mu ksiege lehmara ktora jest w zamknietej skrzyni....WTF(idiotyzm..)

Księga rachunkowa jest u Lehmara, trzeba kradzieży kieszonkowej. Użyj zwoju zapomnienia na Ramirezie.

Post połączony: 2017-05-23, 16:03
Dobra zabiłem Azgalora :) Ustawiłem sobie ochronę przed ogniem 10000 i smok nic mi praktycznie nie robił :) Liczę że te smoki w GD będą normalne nie zbugowane ??

Kurwa ale ogarnij sie ze słowem bug  :trollface: ON NIE JEST ZBUGOWANY. Uwaga! KAŻDY POTWÓR COKOLWIEK KTORY NIE PADA NA 3 HITY - TO NIE BUG :F

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Thorbern podobno uczy jak się ma 10 karmy u innosa.

Jest lepszy 2h w 1 akcie jak ten topór od dzidka co stoi obok lee?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Delth

Delth

Użytkownicy
posty195
Propsy48
  • Użytkownicy
@xendix @szoldrus Thorben oferował mi nauczenie otwierania zamków a nie oddałem księgi nikomu. Nie wiem od czego to zależy (karma innosa może? różnica karmy innos-beliar?), ale tak się stało. A księga rozrachunkowa wydaje mi się, że jak zwykle na jego osobie, możliwa jedynie do zdobycia kradzieżą kieszonkową, w ukrytej skrzyni był IOU Lutero które zdobywamy dla zadania Gallahada

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Księga jest tylko do wykradnięcia od Lehmara, a Thorben uczy otwierania zamków, kiedy ma się 10 karmy u Innosa. Wystarczy?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@szoldrus
2)Thorben nauczy cie tylko jak przyniesiesz mu ksiege lehmara ktora jest w zamknietej skrzyni....WTF(idiotyzm..)

Księga rachunkowa jest u Lehmara, trzeba kradzieży kieszonkowej. Użyj zwoju zapomnienia na Ramirezie.

Post połączony: 2017-05-23, 16:03

Kurwa ale ogarnij sie ze słowem bug  :trollface: ON NIE JEST ZBUGOWANY. Uwaga! KAŻDY POTWÓR COKOLWIEK KTORY NIE PADA NA 3 HITY - TO NIE BUG :F

Jest zbugowany, jego ataki przenikają przez skały, dałem ci link do błędów najnowszej wersji w dziale dyskusji o modyfikacji :) Poczytaj bo widać jesteś niedoinformowany :) Sądząc po twoich ostatnich postach uważasz że returning 2.0 jest modem idealnym bez błędów ale niestety  modyfikacja idealna nie istnieje, każda ma jakieś błędy większe lub mniejsze i returning nie jest tu wyjątkiem :)

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kurde chyab zaczne od nowa tego gothica.. tylko jaka sciagnac wersje.. jaka jest najbardziej stabilna

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejny bug na 66.1, kradziez bez AST nie podbija punktow kradziezy w statystykach, okradlem juz sporo NPC i exp sie poszedl j*bac bo ciagle dostawalem po 10 doswiadczenia

0 użytkowników
Do góry