Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8936981 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8936981

Odpowiedzi 37317

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie masz buga, zrobiłeś zadanie Cargo Ore?

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie masz buga, zrobiłeś zadanie Cargo Ore?
własnie o to chodzi ze go nie dostałem..mimo ze gadałem z nim wiele razy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czyli po prostu wybrałeś złą opcje w dialogu i sam sobie spierdoliłeś, czasem trzeba czytac a nie tylko klikać na oślep :F

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wale na oslep...po angielsku gram wiec moglem sie rypnac...i kolejny plus dla tworcow moda... melting magic ore, bardzo wazna umiejetnosc... zaznacz zla opcje w dialogu i zablokuj sobie do niej dostep... no i oczywiscie niech uczy jej tylko 1 czlowiek na calej wyspie. a chuj w dupe... uinstal idzie

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zawsze można w GVE poszperać, takie coś chyba da rade akurat w razie jakbyś jeszcze chciał próbować to możesz mi save podać na priv to bym zobaczył co i jak (jutro :D )

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dzieki ale nie, tak mnie to sfrustrowało ze wyjebalem ta gre...

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś różnica między posiadaniem 30% wydobywania rudy a 50%? Logicznie rzecz biorąc powinna być, ale między 0-25 różnicy prawie w ogóle nie było, dlatego się zastanawiam czy to po prostu zależy od poziomu "zaawansowana" wydobywania.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Apprentice
Jest różnica w tym ile bryłek będziesz mógł wydobyć za jednym uderzeniem i im więcej procent masz tym mniejsza szansa na to że nie dostaniesz zadnej bryłki.

Ja z kolei chciałbym się spytać o silę.
W jaki sposób można osiągnąc te 600 punktów na koniec skoro teraz eliksiry siły dają tylko 1?
Są potem jakieś mikstury których będziemy mieć dużo i będą dużo dodawac?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xendix Jak będziesz miał napisane pref. przy sile to będziesz dostawał +2 za jedną miksturę siły, z legendarnych potworów lecą mutageny którymi ulepsza się eliksiry, z tabliczek, z mięsnych ciast(ok. 24 w piątym akcie), z wytworzonej biżuterii (65 w piątym akcie), 20 z pasa orków, +1 za każde 10 wykutych mieczy.   

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@xendix

Kapliczki Innosa też dają 10 do siły za każde 10 poziomów
Gulasze z żółwia również po wypiciu odpowiedniej ilości dają +1

:D

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Da się jakoś zabić tych "niesmiertelnych straznikow" ktorzy sie pojawiaja po aktywacji portalu na pustynie adanosa?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak zabić bossa maga w mieście umarłych, już tracę cierpliwość, co trochę sobie HP odnawia na dodatek ma jakiś atak który zabiera mi ponad półtora tysiąca HP? Ten bossa nie da się pokonać bez zbugowania go gdzieś ? jest jakiś na niego sposób no już siedzie nad nim od 9 rano :/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xendix Tak, po zdobyciu korony i berła Adanosa.

szoldrus

szoldrus

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka mam problem otoz gram sobie spokojnie w Returninga 2.0 na wersji 0.66.Skonczylem misje ze spotkaniem w karczmie ktore zleca Gerbrandt.Po powrocie do zleceniodawcy powiedzial mi zebym przeszedl sie w mocy po gornym miescie aby spotkac sie z 'Strangerem'. Polozylem sie spac i obudzilem o 23:40 poszedlem w pobilze domu sedziego a tam stal Gillan wraz z Wambo. Gdy no nich podszedlem przestali ze soba rozmawiac i zwyczajnie odszedli. Co zrobic aby ze mna pogadal? Pomocy!

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@szoldrus
Idź do budynku gdzie spią palladyni i ustaw się w kącie.
Jak usłyszysz odgłosy walki to szybko pobiegnij do wambo i gillana.
Możesz tez zakrasc sie i schowac na lewo od nich przy domu sedziego.
To zadanie czesto sie buguje i musisz probowac pare razy zanim sie uda.

Ja mam pytanie odnosnie tych scian z tarczami na nich.
Są one w kryptach:jednej za "martwa harpia" i tam gdzie jest smocza zguba w podstawowym gothicu.
Jak się dostac za te miejsca ktore one blokuja?

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Która opcja jest najbardziej opłacalna- podpierdolić Canthara czy Sarę? :). No i pytanko numero drugo- proszę kogoś o(d)bytego z modyfikacją, o poradę: w co ładować? :D. Chodzi mi o 1/2h i łuk/kusza. Plusy, minusy, możliwiości przebijania pancerza, różne amunicje i ich zalety, szybkość ataku, dmg, zasięg, itp. Tak inteligięcko jakby ktoś mógł omówić. I które staty zwiększają dmg łuku vs kuszy. Dzięki ;)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Trafił mi się bug mianowicie Azgalor trafia mnie kulami ognia przez skały przez co nie mogę trafiać go kuszą ?  Aktualnie nie jestem wstanie zbić mu na 5k HP bo gdy podejdę zabija mnie w kilka sekund, na dodatek respi zjawy co już jest przesadą ?? Jest jakiś sposób by go gdzieś zablokować by nie walił tymi kulami ognia ??

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
nie wale na oslep...po angielsku gram wiec moglem sie rypnac...i kolejny plus dla tworcow moda... melting magic ore, bardzo wazna umiejetnosc... zaznacz zla opcje w dialogu i zablokuj sobie do niej dostep... no i oczywiscie niech uczy jej tylko 1 czlowiek na calej wyspie. a chuj w dupe... uinstal idzie
Zgadzam się z tym. Sporo jest takich niedorzeczności. Za to musiała zostać wprowadzona wytrzymałość :)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Tabliczki na umiejętności i staty mają wpływ progi?
2. puste szkatułki mogę sprzedawać?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Maciekxxx
Sarę.

I daj spokój żeby ktoś ci tłumaczył jak się gra w Gothica.

@Hearthstone
To z przechodzeniem kul przez ściany to bug podobno.

I btw. Azgalor to jedyny boss ( na 0062 )  którego przeszedłem na kodach, na trudnym ta walka to jakiś żart.

0 użytkowników
Do góry