Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8897369 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8897369

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1) Czy da się jakoś nauczyć niewrażliwość na odrzucenie ? Kiedyś na materiale Simena widziałem że ataki golemów go nie odrzucają ? To jest jakaś umiejętności ?

2) Jest możliwość na poziomie Hard wyuczyć się tych mikstur co przywracają natychmiastowo 50% hp, póki co u Constantina są tylko czasówki

3) Czy sagitta tworzy nam eliksir ze słonecznego aloesu jednorazowo? Dałem jej jeden aloes zrobiła mi miksturę i nie ma już u niej kolejnej opcji dialogowej o miksturze z aloesu mimo że mam jeszcze 2 w ekwipunku ?
Co do pierwszego, to nie wiem, czy nie ma na to jakiegoś eliksiru, ale mogłem pomylić gry. Sagitta tworzy miksturę wiele razy, przynajmniej u mnie na hardzie tak jest.

U mnie tylko raz uwarzyła miksturę z aloesu  :ayfkm: Pewnie znowu jakiś bug

Post połączony: 2017-05-22, 17:12
Co daje oddawanie Beliarowi tych dusz bo już ich trochę mam ??

:D

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Oddasz to sie dowiesz? :F

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
tych niesmiertelnych straznikow moge zabic jak mam berlo i lzy adanosa czy cos jeszcze ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Oddasz to sie dowiesz? :F

oddałem i piszę że dostałeś kilka pozycji ale nie wiem czego?

Gdzie jest ta notatka w świątyni śniącego ta do zadanie duchy przeszłości, znalazłem tabliczkę a notatka powinna być gdzieś w pomieszczeniu do którego zjeźdzamy kolumną ale tam nic nie ma chyba że chodzi o inne pomieszczenie ??

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy eliksiru czystej energii życiowej? Mam problem ze świątynią śniącego, nie mam żadnych mikstur które by szybko odnawiały hp ,u handlarzy już powykupowałem wszystkie mikstury na ten rozdział? Nie mam się czym leczyć w walce z tymi szamanami w śś :/ Mogę się nauczyć runy gojenie u Galahada ale wymaga 100 many użycie co jest przegięciem

Edit: Woda Adanosa i zwoje leczące też zużylem już

Jest jakiś sposób na tych szamanów w świątyni śniącego trafiają mnie nawet przez ścianę , na dodatek mają jakieś zaklęcie które mnie odrzuca gdy podejdę ?
ja znalazlem recepture na insta full hp w lesie assasynow.. na samym jej koncu po wlace z bosem masz skrzynie i w niej jest.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to do końca dobry dział, ale mam jedno pytanie. Na filmie Simon Said na yt widziałem, że u niego jednoręczna wersja szponu beliara wygląda trochę jak ostrze mrozu z warcrafta, ale dwuręczna wersja którą ma Kruk wygląda jak zardzewiały miecz ze skyrim (zarówno u Simona jak i u mnie). Więc jak to jest z tą teksturą szponu? Tylko 1h wygląda jak miecz Arthasa, a 2h jak obdartus z TESV, czy po zdobyciu broń dwuręczna też dostaje taką fajną teksturę? (Szpon przerobiony na  frostmourne cholernie mi się spodobał)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Kto uczy eliksiru czystej energii życiowej? Mam problem ze świątynią śniącego, nie mam żadnych mikstur które by szybko odnawiały hp ,u handlarzy już powykupowałem wszystkie mikstury na ten rozdział? Nie mam się czym leczyć w walce z tymi szamanami w śś :/ Mogę się nauczyć runy gojenie u Galahada ale wymaga 100 many użycie co jest przegięciem

Edit: Woda Adanosa i zwoje leczące też zużylem już

Jest jakiś sposób na tych szamanów w świątyni śniącego trafiają mnie nawet przez ścianę , na dodatek mają jakieś zaklęcie które mnie odrzuca gdy podejdę ?

ja znalazlem recepture na insta full hp w lesie assasynow.. na samym jej koncu po wlace z bosem masz skrzynie i w niej jest.

A czy odnawia hp od razu czy stopniowo bo to jest dla mnie najważniejsza kwestia ??

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Pytanie odnisnie alchemii... kiedy i kto nauczy mnie robic te mutageny?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

eliksiry mutagenne możesz robić od razu wymagany tylko mutagen i odpowiedni eliksir np: Mutagen siły + mikstura siły :) Jak masz te dwie rzeczy idziesz do stołu alchemicznego wybierasz eliksiry mutagenne
Same mutageny wypadają z bossów

Post połączony: 2017-05-22, 19:03
Nie wiem czy to do końca dobry dział, ale mam jedno pytanie. Na filmie Simon Said na yt widziałem, że u niego jednoręczna wersja szponu beliara wygląda trochę jak ostrze mrozu z warcrafta, ale dwuręczna wersja którą ma Kruk wygląda jak zardzewiały miecz ze skyrim (zarówno u Simona jak i u mnie). Więc jak to jest z tą teksturą szponu? Tylko 1h wygląda jak miecz Arthasa, a 2h jak obdartus z TESV, czy po zdobyciu broń dwuręczna też dostaje taką fajną teksturę? (Szpon przerobiony na  frostmourne cholernie mi się spodobał)

Nie no Szpon 2h wygląda świetnie tu masz link do zdjecia:

http://ifotos.pl/z/aqrnsex

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

eliksiry mutagenne możesz robić od razu wymagany tylko mutagen i odpowiedni eliksir np: Mutagen siły + mikstura siły :) Jak masz te dwie rzeczy idziesz do stołu alchemicznego wybierasz eliksiry mutagenne
Same mutageny wypadają z bossów

Post połączony: 2017-05-22, 19:03

Nie no Szpon 2h wygląda świetnie tu masz link do zdjecia:

http://ifotos.pl/z/aqrnsex

O to mi chodziło! Wielkie dzięki, bo już myślałem, ze to będzie wyglądało jak ten szrot kruka xD Jeszcze małe pytanie: Szpon wygląda tak dopiero po maksymalnym ulepszeniu/ulepszeniu duszą senyaka czy od razu jak będę mógł go ubrać?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
...

4) Możesz się wyuczyć eliksiru wytrzymałości ale ten wymaga szczawiu więc nie polecam robić, wytrzymałość możesz zwiększyć znajdując mikstury i kamienne tablice innego sposobu nie ma , przynajmniej nie znalazłem a jestem już w 4 rozdziale

... No własnie nie mogę się wyuczyć ...

Ale póki co to żadnego eliksiru nie znalazłem a kamienne tablice może jedną bo też coś nie mogę sięgnąć pamięcią. To dupa trochę bo ulepszyłem pancerz łowcy smoków do x3 i nie mogę założyć bo wymaga 500 staminy a ja mam 430. Rozumiem, że z posągu Beliara to również jedyna dodatkowa opcja ? Bo kiedyś tam o 100 zwiększyłem za wysoką karmę, ale to tylko raz na jakiś czas działa. Muszą być inne sposoby bo zbroje wymagają jej co raz więcej.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1) Czy da się jakoś nauczyć niewrażliwość na odrzucenie ? Kiedyś na materiale Simena widziałem że ataki golemów go nie odrzucają ? To jest jakaś umiejętności ?

2) Jest możliwość na poziomie Hard wyuczyć się tych mikstur co przywracają natychmiastowo 50% hp, póki co u Constantina są tylko czasówki

3) Czy sagitta tworzy nam eliksir ze słonecznego aloesu jednorazowo? Dałem jej jeden aloes zrobiła mi miksturę i nie ma już u niej kolejnej opcji dialogowej o miksturze z aloesu mimo że mam jeszcze 2 w ekwipunku ?
U mnie również po pierwszym stworzonym eliksirze nie mam opcji o kolejnym. Poziom legendarny.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy moonstone przydaje się do czegoś innego, niż wykucie runicznego srebrnego miecza? I czy ten miecz jest skuteczny tylko na duchy czy coś jeszcze? (Ma napisane skuteczny przeciw bezcielesnym duchom i istotą...)

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powie mi ktos jak ruszyc z zadaniem dark web... chodzi o zabojstwo lothara... znalazłem pierscien pod brama miasta.. teraz musze znales cos co nalezy do tego złego maga chyba.. mam jeszcze rozmowe z hodgesem ale nie mam dowodów zeby mu udowodnic ze kłamie.
kto uczy przetapiac magiczna rude?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Czy moonstone przydaje się do czegoś innego, niż wykucie runicznego srebrnego miecza? I czy ten miecz jest skuteczny tylko na duchy czy coś jeszcze? (Ma napisane skuteczny przeciw bezcielesnym duchom i istotą...)

Tak jak masz w opisie miecza jest skuteczny tylko na duchy i zjawy w walce z nieumarłymi jest bezużyteczny

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pakowanie wytrzymałości:
-tabliczki
-zabijanie Trolli
-robienie potów jest opłacalne bo szczawiu  jest od cholery, poty ulepszaj mutagenami z legendarnych potwornych
-można dostać bonus za karmę raz na 10 poziomów
-ogólnie polecam dobić wytrzymałość tak do 400-450 za PN-y potem już jakoś samo wejdzie

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
powie mi ktos jak ruszyc z zadaniem dark web... chodzi o zabojstwo lothara... znalazłem pierscien pod brama miasta.. teraz musze znales cos co nalezy do tego złego maga chyba.. mam jeszcze rozmowe z hodgesem ale nie mam dowodów zeby mu udowodnic ze kłamie.
kto uczy przetapiac magiczna rude?

Pierścień który znalazłeś zanosisz Vatrasowi, potem idziesz i gadasz z Benetem a potem z Hotgesem :) W rozmowie z hodgesem musisz mieć 50 retoryki :)

Przetapiać rudę uczy wąż jak już wykonasz dla niego zadanie z rudą

Post połączony: 2017-05-22, 19:28
Pakowanie wytrzymałości:
-robienie potów jest opłacalne bo szczawiu  jest od cholery, poty ulepszaj mutagenami z legendarnych potwornych

Nie polecałbym marnować szczawi na eliksiry wytrzymałości jest ich ponad 90 ale np smoczych korzeni jest bodajże 73 :) Do tego eliksir wytrzymałości daje zaledwie 1 punkt czyli bardzo mało

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone W akcie piątym można nabić sobie 24 pkt siły z samych ciast, 20 z pasa od orków, 80 pkt z 2 pierścieni i amuletu, 60 z darów bogów, i nadal mieć 17 szczawi w zapasie, eliksir można ulepszać mutagenami wtedy daje więcej, pomijam tabliczki, bycie czeladnikiem u Harada i kucie mieczy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone W akcie piątym można nabić sobie 24 pkt siły z samych ciast, 20 z pasa od orków, 80 pkt z 2 pierścieni i amuletu, 60 z darów bogów, i nadal mieć 17 szczawi w zapasie, eliksir można ulepszać mutagenami wtedy daje więcej.

Wiem ale eliksiry pod mutageny udało mi się parę znaleść w świecie gry :) Pozostałe szczawie wolę wpakować w eliksiry zręczności albo ewentualnie w HP , wytrzymałości aktualnie mam 800 a nie włożyłem w to ani 1 szczawiu, wydałem trochę pn ale i tak mam ich ponad 100 i nie wiem na co wydać bo wszystkie ważne umiejętnosci już mam

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Mikstury pod HP nie wymagają szczawiu.

0 użytkowników
Do góry