Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8886737 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8886737

Odpowiedzi 37317

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie zapisałem gry zginąłem i znowu muszę się męczyć z tym strażnikiem co ciekawe teraz mi się nie udaje użyć Marvina , gdy go włącze wyskakuje mi menu główne i po wczytaniu ostatniego save Bezi mi siada na tyłku i nic, na dodatek nie mogę zapisać jak mam wyjętą kuszę ? Jak mam go niby namierzyć i włączyć Marvina

Post połączony: 2017-05-20, 12:23
@rumiun1994 Jeśliś pewien że to bug? Może po prostu czegoś nie zrobiłeś.
stoje przy namiotku zbieraczy ziela(misja z zagininymi nowicjuszami), zrobilem dla nich te qesty z tym duchem w jaskini i miesem scierwojaow, po czym powinnien pojawic sie nowy straznik, chyba trokar sie nazywa, ale oczywiscie go nie ma, czekalem 2 dni i nic. Czytalem na forum ze ta wersja 0065 jest cała pobugowana i ze nie da sie do 2 lokacji wejsc prez bugi.. pewnie 1 z nich jest las asasynow.

A pogadałeś ze strażnikiem świątynnym tym co daje runy ?? jest obok bala Cadara,
dobra moj blad... tak to jest jak sie czyta solucje na ruskim forum + translator i ma sie angelska wersje i nie do konca rozumie wszystkie dialogi + mialem uraz i zle przeswiadczenie z bugiem mlota adanosa...jak mlot sie nie pojawil to pewnie npc tez nie... dzieki za pomoc

Post połączony: 2017-05-20, 12:35
@Hearthstone Wyłącz marvina? Klikasz pause break i wpisujesz 42.

Nie chodzi mi o to , pisałeś by namierzyć strażniki sfery wejść w edit focus ale nie mogę go namierzyć bo kiedy to zrobie to po uruchomienia Marvina wywala mi menu główne i dopiero po wczytaniu zapisu Marvin jest aktywny, a zeby go namierzyć musiałbym blisko podejść i zapisać co jest niemożliwe  :/ Cyba sobie odpuszczę tego moda do czasu póki go nie naprawią bo jak na razie co patch to masa nowych bugów  :fuckyeah:
uzyj mikstury niewidzialnosci aby podejsc

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Mikstury niewidzialności mam 2 a strażników sfer jest 4 to i tak będę miał później problem z tym

Dobra robię ponowną instalację returna, wracam do wersji 066.1 tam przynajmniej było mniej bugów :) albo sobie zainstaluję obie wersje returna na osobnych dyskach , będę mógł się przerzucać z jednej wersji na drugą w razie problemów :)

:D

Maciekxxx

Maciekxxx

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem. na początku gry, ale to info mnie trochę zniechęca do grania w 066.2. Czy inni użytkownicy to potwierdzają, że mniej błędów-->lepszy gameplay w 066.1? Pozdrawiam.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jestem. na początku gry, ale to info mnie trochę zniechęca do grania w 066.2. Czy inni użytkownicy to potwierdzają, że mniej błędów-->lepszy gameplay w 066.1? Pozdrawiam.

Polecam 066.1 :) Własnie ubiłem  strażnika sfery na 066.1 gdzie na 066.2 było to niemożliwe bez kodów :) Aktualnie mam zainstalowane obie wersje ale 066.1 znacznie mniej zabugowana

Voxter123sz

Voxter123sz

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie może jak wypróbować magiczny proszek gallahada ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Armata u piratów.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak regenerować manę bez nauki regeneracji? bo sen nie pomaga.

Jak sie dostac do komnaty za talomonem? próbowałem skrętu, mixtury acceleracji; hmm gdzie jszt zwój zamiany w chrząszcza?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Roślinami/miksturami a czym?

Zwojem przemiany w chrząszcza. U Ignaza

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kurzel131 Jak założysz czaszkę smoka to dostajesz trochę regeneracji many.

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kurzel131 Jak zostaniesz magiem sen powoli regeneruje mane, ale polecam sie nauczyc regeneracji - mozna juz w 2gim rozdziale. Mozna sie dostac np. za pomoca "black mist" - dostaje sie z Luciana

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A będzie mi się to opłacało gdy jestem najemnikiem? regeneracja hp many i staminy?

ps opłaca się robić hybryde siła +250 agi bo chyba tyle trzeba na questy z gildi złodzieji

dodatkowo kusze powyżej 60% łuki na 30% 1h 30% 2h 60%  gram na łatwym

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A będzie mi się to opłacało gdy jestem najemnikiem? regeneracja hp many i staminy?

ps opłaca się robić hybryde siła +250 agi bo chyba tyle trzeba na questy z gildi złodzieji

dodatkowo kusze powyżej 60% łuki na 30% 1h 30% 2h 60%  gram na łatwym
Regenerację wytrzymałości i hp na pewno Ci się opłaca.

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gdzie kupić zdobyć czar black mist ???

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie kupić zdobyć czar black mist ???
To nie czar, tylko eliksir. Dwa dostajesz za zrobienie zadania dla pierwszego opiekuna.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam kolejnego buga mianowicie Vakur shack nie chce mi dac kilofa za 10 bryłek złota w zadaniu Elka wogóle nawet nie ma żadnej opcji dialogowej o tym kilofie ? Jaki jest kod na ten kilof ?? Ostatnio to jakoś masowo napotykam jakieś bugi :/ Wygląda na to że znów musze się cofnąć godzine do tyłu by nie przyjąć tego zadania :(

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zadanie z wielkim golemem.
Czytałem pulpit, gadałem z pyrciem i xardasem teraz do starej wieży xardasa mam iść?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Zadanie z wielkim golemem.
Czytałem pulpit, gadałem z pyrciem i xardasem teraz do starej wieży xardasa mam iść?

No przecież Xardas dał ci klucz do skrzyni w zatopionej wieży Xardasa, wiec oczywiste że masz tam iść

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak ale to później bo musiałem znaleźć jego zapiski.

jak jest tabliczkami w returningu ta sama lokalizacja co w nk?

Post połączony: 2017-05-20, 18:42
Znalazłem kopalnie żelaza i tu pytanie czy złoża się wyczerpują na poziomie łatwym? bo już 300 bryłek wydobyłem.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tak ale to później bo musiałem znaleźć jego zapiski.

jak jest tabliczkami w returningu ta sama lokalizacja co w nk?

Post połączony: 2017-05-20, 18:42
Znalazłem kopalnie żelaza i tu pytanie czy złoża się wyczerpują na poziomie łatwym? bo już 300 bryłek wydobyłem.
Nie wyczerpują się nawet na trudnym, a co do tabliczek, to różnie. Niektóre tak, a niektóre nie.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest ed? ten co ugotuje zupę dla rybaka

0 użytkowników
Do góry