O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8886737
Odpowiedzi 37317
rumiun1994
Nie zapisałem gry zginąłem i znowu muszę się męczyć z tym strażnikiem co ciekawe teraz mi się nie udaje użyć Marvina , gdy go włącze wyskakuje mi menu główne i po wczytaniu ostatniego save Bezi mi siada na tyłku i nic, na dodatek nie mogę zapisać jak mam wyjętą kuszę ? Jak mam go niby namierzyć i włączyć MarvinaPost połączony: 2017-05-20, 12:23Cytat: rumiun1994 w 2017-05-20, 12:22Cytat: Morty w 2017-05-20, 12:11@rumiun1994 Jeśliś pewien że to bug? Może po prostu czegoś nie zrobiłeś.stoje przy namiotku zbieraczy ziela(misja z zagininymi nowicjuszami), zrobilem dla nich te qesty z tym duchem w jaskini i miesem scierwojaow, po czym powinnien pojawic sie nowy straznik, chyba trokar sie nazywa, ale oczywiscie go nie ma, czekalem 2 dni i nic. Czytalem na forum ze ta wersja 0065 jest cała pobugowana i ze nie da sie do 2 lokacji wejsc prez bugi.. pewnie 1 z nich jest las asasynow.A pogadałeś ze strażnikiem świątynnym tym co daje runy ?? jest obok bala Cadara,
Cytat: Morty w 2017-05-20, 12:11@rumiun1994 Jeśliś pewien że to bug? Może po prostu czegoś nie zrobiłeś.stoje przy namiotku zbieraczy ziela(misja z zagininymi nowicjuszami), zrobilem dla nich te qesty z tym duchem w jaskini i miesem scierwojaow, po czym powinnien pojawic sie nowy straznik, chyba trokar sie nazywa, ale oczywiscie go nie ma, czekalem 2 dni i nic. Czytalem na forum ze ta wersja 0065 jest cała pobugowana i ze nie da sie do 2 lokacji wejsc prez bugi.. pewnie 1 z nich jest las asasynow.
@rumiun1994 Jeśliś pewien że to bug? Może po prostu czegoś nie zrobiłeś.
Cytat: Morty w 2017-05-20, 12:25@Hearthstone Wyłącz marvina? Klikasz pause break i wpisujesz 42.Nie chodzi mi o to , pisałeś by namierzyć strażniki sfery wejść w edit focus ale nie mogę go namierzyć bo kiedy to zrobie to po uruchomienia Marvina wywala mi menu główne i dopiero po wczytaniu zapisu Marvin jest aktywny, a zeby go namierzyć musiałbym blisko podejść i zapisać co jest niemożliwe Cyba sobie odpuszczę tego moda do czasu póki go nie naprawią bo jak na razie co patch to masa nowych bugów
@Hearthstone Wyłącz marvina? Klikasz pause break i wpisujesz 42.
Hearthstone
Maciekxxx
Jestem. na początku gry, ale to info mnie trochę zniechęca do grania w 066.2. Czy inni użytkownicy to potwierdzają, że mniej błędów-->lepszy gameplay w 066.1? Pozdrawiam.
Voxter123sz
Simon Said Moderator
kurzel131
Loop
Morty
lukee
Niemy
A będzie mi się to opłacało gdy jestem najemnikiem? regeneracja hp many i staminy?ps opłaca się robić hybryde siła +250 agi bo chyba tyle trzeba na questy z gildi złodziejidodatkowo kusze powyżej 60% łuki na 30% 1h 30% 2h 60% gram na łatwym
RoTher
gdzie kupić zdobyć czar black mist ???
Zadanie z wielkim golemem.Czytałem pulpit, gadałem z pyrciem i xardasem teraz do starej wieży xardasa mam iść?
Tak ale to później bo musiałem znaleźć jego zapiski.jak jest tabliczkami w returningu ta sama lokalizacja co w nk?Post połączony: 2017-05-20, 18:42Znalazłem kopalnie żelaza i tu pytanie czy złoża się wyczerpują na poziomie łatwym? bo już 300 bryłek wydobyłem.