Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8890625 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8890625

Odpowiedzi 37317

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0oo  Jest to 3 z rzędu zadanie od tego szamana :) pierwsze na znalezienie książki, drugie na ołtarze i trzecie na demona  z bagna , jesli nie masz żadnej opcji dialogowej to dziwne , trafił ci się jakiś bug

Ktoś już walczył z tym strażnikiem sfery z zatopionej wieży Xardasa na 066.2 ? Jak na razie nie mam pomysłu, możliwe że teraz trzeba z nim walczyć w pomieszczeniu ze sferą

Ja zrobiłem to z książką i to z panami smoków. Nie dostałem tego na ołtarze. Na pewno nie ma jakiś dodatkowych wymagań? Może chodzi o to, że już mam wbitą reputacje?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ja na przykłąd też Tego szamana orków dostałem misje tylko na książkę żeby lepiej mógł zrozumieć ludzi czy coś tam, a następnej misji od niego nei dostałem. Tymbardziej o żadnym demonie z bagien...

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
A macie wyuczony język orków ? Notatka jest w starej wieży Xardasa

Ile jest tomów starożytnej opowieści 5 czy 6 ? i do jakiego zadania są potrzebne ?

:D

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam, nawet ten szaman był zdziwiony, że potrafię mówić w ich języku. Potrzeba zrobić do tego misje dla kowala i dla tego uratowanego orka?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam, nawet ten szaman był zdziwiony, że potrafię mówić w ich języku. Potrzeba zrobić do tego misje dla kowala i dla tego uratowanego orka?

Nie wiem ja wykonałem wszystko poza zapasami paladynów i trudnym wyborem :) Zadania masz w solucji ? A gadałeś z tym orkiem co stoi przed wejściem do Ur thralla Farokiem , zakończyłeś zadanie z książką i z tymi ołtarzami bo zadania od szamana się dostaje jedno po wykonaniu poprzedniego póki co porób wszystkie zadania jakie ci zostały u orków i potem sprawdź?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nie wiem ja wykonałem wszystko poza zapasami paladynów i trudnym wyborem :) Zadania masz w solucji ? A gadałeś z tym orkiem co stoi przed wejściem do Ur thralla Farokiem
Tak, bez tego nie dostał bym się do ur-thralla. Ja nie mam zrobionych tylko miecza dla wodza, spalenia zapasów i tego następnego. Ja zamiast zadania z ołtarzami dostałem zadanie z prawdziwymi panami smoków

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Nie wiem ja wykonałem wszystko poza zapasami paladynów i trudnym wyborem :) Zadania masz w solucji ? A gadałeś z tym orkiem co stoi przed wejściem do Ur thralla Farokiem
Tak, bez tego nie dostał bym się do ur-thralla. Ja nie mam zrobionych tylko miecza dla wodza, spalenia zapasów i tego następnego

Nie wiem to masz jakiegoś buga  :hmmm:

Post połączony: 2017-05-19, 19:48
Jest w obozie bractwa albo gdzieś w GD łatwo dostępna bryłka czarnej rudy ?? 1 mi brakuje do wykonania zadania z najleszą kuszą dla tego orka myśliwego z miasta orków ??

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś jeszcze miał taki problem z miastem orków i wie jak to rozwiązać?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak wy zdobyliście bron dla Gonzaleza w 2 rozdziale skoro Parcival daje questa dopiero w 3 ? xD jest inny sposób ? a jeśli tak to jaki ?

I jak te bełty robić mam te metalowe końcówki i ciągle, że mi brak przedmiotu wyskakuje

no bełt to nie tylko metalowa końcówka, ale jeszcze kawałek drewna  :F

Oczywiście dlatego pytałem gdzie ją zrobić ? xD

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jeśli dobrze zrozumiałem z tego, co napisałeś do tej pory, to nie dostaniesz zadania z demonem, bo wbiłeś już reputację, ale to ci niepotrzebne - wystarczy tego demona ubić. Spróbuj jeszcze pogadać z Garondem o paladynie, wtedy powinieneś mieć kwestię dialogową u Ur-Thralla.

O to są już pytania któryś raz z rzędu, a niejaki kempix ładnie całość opisał w dziale "SOLUCJA + PORADY".

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli dobrze zrozumiałem z tego, co napisałeś do tej pory, to nie dostaniesz zadania z demonem, bo wbiłeś już reputację, ale to ci niepotrzebne - wystarczy tego demona ubić. Spróbuj jeszcze pogadać z Garondem o paladynie, wtedy powinieneś mieć kwestię dialogową u Ur-Thralla.

O to są już pytania któryś raz z rzędu, a niejaki kempix ładnie całość opisał w dziale "SOLUCJA + PORADY".

Ja już się trochę pogubiłem, bo widziałem już kilka rozwiązań do kilku wersji (w jednej po prostu trzeba wbić repe, w innej ten wątek podobno był zablokowany, w jeszcze innej to zadanie z demonem którego nie mogę dostać). Czyli muszę zabić tego demona bez zadania, zrobić wszystkie misje dla orków (łącznie ze spaleniem zapasów paladynów, to następne i czarną rudą dla kowala?) i dopiero po tym odblokuję dalszą część wątków?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się Cieniostwór o którym mófi Raffa z obozu myśliwych ?>

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W kotline lestera, pomijając kolejne pytanie - potrzebujesz srebrnego miecza

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W kotline lestera, pomijając kolejne pytanie - potrzebujesz srebrnego miecza
Albo grać magiem.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na bank nie gra magiem :D

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić, żeby konsekrować pancerz rycerza?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ulepszyć na x4 i będzie opcja dialogowa u Harada

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
W dziale z poradami jest napisane że za zabicie demona na bagnie dostaje się szatę szamana ? ale ja nic takiego nie dostałem , tylko orkową miksturę? Kto daję tę szatę chyba że to tylko dla maga

Jest w 4 rozdziale jakiś lepszy pancerz od cieżkiej zbroi najemnika x5 pod siłę ?? Lepszej zbroi łowcy smoków na razie nie zrobie po potrzeba łusek smoka

rumiun1994

rumiun1994

Użytkownicy
posty62
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
chyba popsulem qesta z rekomendacja gerbranda dla galahada... jest na ta karteczke kod?? bo tego goscia w martwej harpi co sie mialem z nim spotkac po polnocy nie ma.. czytalem ze to trzeba odrazu tam isc a ja to zaczolem w 1 rozdziale a jestem teraz w 3 xd

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ulepszyć na x4 i będzie opcja dialogowa u Harada

Rozmawiałem już z Mardukiem, ale nie mam opcji konsekracji przy pomniku. Jakie są wymagania na konsekracje? (mówił coś o zbroi z rudy, ale nie wiem, gdzie ją dostać) I czy to prawda, że tej zbroi nie da się zdjąć?

0 użytkowników
Do góry