Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8891210 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8891210

Odpowiedzi 37317

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Z żądeł krwiopijców można robić mikstury leczenia jeżeli kupisz na to przepis. Mikstury na wytrzymałość uczy Saggita. Kompoty kucharzyny służą tylko do podbicia HP.
@marv0oo Zabiłeś demona na bagnach ?

No dobrze ale co z recepturami z Rebalance na mikstury z dzikich i polnych jagód oraz z ciemnych grzybów na manę ? A co do Sagitty chodzi mi o mikstury które zwiększają wytrzymałośc na stałe a nie przywracają.

A i po co te skrzydła ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska To już nie mikstury, a kompoty. (których uczy kucharz u Garonda)
Saggita uczy cię mikstury wytrzymałości, dopiero jak nauczysz się tej na odnawianie. Skrzydła skupuje Constantino jak jesteś jego czeladnikiem. (jeśli dobrze pamiętam)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A gdzie zdobyć ten Ciężki Pancerz Najemnika ? Gorn mi go nie dał gdybym wiedział kupiłbym w Khorinis chociaż bardzo drogi 8 tyś.

A z ciemnych grzybów też tylko te zupy można robić co dają po 1 many ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tak i tak, Gorn dawał Średni zawsze jbc.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Co trzeba do wytworzenia bełtów ? Na kowadle jedynie końcówki można robić a resztę ? no i gdzie wyprodukować brakujący element ?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@paulpolska Z żądeł krwiopijców można robić mikstury leczenia jeżeli kupisz na to przepis. Mikstury na wytrzymałość uczy Saggita. Kompoty kucharzyny służą tylko do podbicia HP.
@marv0oo Zabiłeś demona na bagnach ? Jeżeli nie to przejrzy temat Solucja i Porady.

Zrobiłem dla tego szamana orków misje z książką i ze smokami i dalej nie chce ze mną rozmawiać. Coś jeszcze trzeba, żeby dał misję ze świętymi miejscami, a potem z demonem?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co trzeba do wytworzenia bełtów ? Na kowadle jedynie końcówki można robić a resztę ? no i gdzie wyprodukować brakujący element ?

na stole do wytwarzania strzał/bełtów , jeden jest u Bospera, drugi w Obozie Myśliwych

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

na stole do wytwarzania strzał/bełtów , jeden jest u Bospera, drugi w Obozie Myśliwych

No ale brakuje mi czegoś tak wyskakuje bo w chacie Cavalorna znalazłem ten stół. Czy regeneracji HP i many uczy Gonzales ? Jeżeli tak to dopiero w trzecim rozdziale rozumiem ?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Regeneracji Hp uczy Gonzales, ale dopiero w lesie asasynów, many chyba nie można się nauczyć jeżeli nie jesteś magiem. (jestem w piątym akcie i nie miałem jeszcze opcji)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Regeneracja Many - tylko dla Magów
Regeneracja Wytrzymałości - tylko dla Wojowników
Regeneracja HP - dla wszystkich

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

No ale brakuje mi czegoś tak wyskakuje bo w chacie Cavalorna znalazłem ten stół. Czy regeneracji HP i many uczy Gonzales ? Jeżeli tak to dopiero w trzecim rozdziale rozumiem ?

Regenracja many jest dostępna też dla wojownika, uczy Galahad jeśli wybrałeś nauke magii jako nagrodę, właśnie sprawdziłem tylko nie wiem czy uczy od początku czy 2 rozdziału ale u mnie jest taka opcja :) U mnie jest to 10PN i 15 k złota

Ubiłem wreszcie Demona na bagnie :D żmudna walka

:D

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Granie wojownikiem i branie jako nagrody nauki magii to strata, chyba że się gra na normalu w dół, wtedy to bez różnicy bo można grać na jednym przejściu wszystkim, ale dobrze wiedzieć i tak :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Granie wojownikiem i branie jako nagrody nauki magii to strata, chyba że się gra na normalu w dół, wtedy to bez różnicy bo można grać na jednym przejściu wszystkim, ale dobrze wiedzieć i tak :)

Dla mnie to najlepszy wybór, złota mam od groma, eliksir siły to tylko kilka punktów siły co i tak raczej znacząco moich obrażeń nie zwiększy, a regeneracja many jest bardzo przydatna u mnie , gdyż często się teleportuję między lokacjami a na mikstury many szkoda złota wydawać , z PN też aktualnie mam 125 i nie wiem na co wydać

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Asmal w jakiejś konkretnej godzinie stoi w górnym mieście za budynkiem z Wambo ? I czy będąc już strażnikiem zaatakuje mnie, bo coś mi świta, że chyba tak było w zwykłym Returningu

22:30

Nie ma go o 22;30, ani o 23;30, ani o 0;30 i tak dalej ..
Jest jakiś inny sposób dołączenia do gildii zabójców będąc już strażnikiem miejskim ?

Ktoś mi pomoże ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Regenracja many jest dostępna też dla wojownika, uczy Galahad jeśli wybrałeś nauke magii jako nagrodę, właśnie sprawdziłem tylko nie wiem czy uczy od początku czy 2 rozdziału ale u mnie jest taka opcja :) U mnie jest to 10PN i 15 k złota

Ubiłem wreszcie Demona na bagnie :D żmudna walka

Jak dostać zadanie na ubicie tego demona? Zrobiłem dwie misje dal tego szamana i dalej nie mam opcji dialogowych? Muszę zrobić wszystkie zadania dla tego uratowanego orka czy co?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@marv0oo  Jest to 3 z rzędu zadanie od tego szamana :) pierwsze na znalezienie książki, drugie na ołtarze i trzecie na demona  z bagna , jesli nie masz żadnej opcji dialogowej to dziwne , trafił ci się jakiś bug

Ktoś już walczył z tym strażnikiem sfery z zatopionej wieży Xardasa na 066.2 ? Jak na razie nie mam pomysłu, możliwe że teraz trzeba z nim walczyć w pomieszczeniu ze sferą

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Asmal w jakiejś konkretnej godzinie stoi w górnym mieście za budynkiem z Wambo ? I czy będąc już strażnikiem zaatakuje mnie, bo coś mi świta, że chyba tak było w zwykłym Returningu

22:30

Nie ma go o 22;30, ani o 23;30, ani o 0;30 i tak dalej ..
Jest jakiś inny sposób dołączenia do gildii zabójców będąc już strażnikiem miejskim ?

Ktoś mi pomoże ?
Jeżeli wcale nie przyszedł, to prawdopodobnie się spóźniłes, bo trzeba przyjść pierwszej nocy. Jako strażnik miejski ponoc jest jakieś zadanie od Andre.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak wy zdobyliście bron dla Gonzaleza w 2 rozdziale skoro Parcival daje questa dopiero w 3 ? xD jest inny sposób ? a jeśli tak to jaki ?

I jak te bełty robić mam te metalowe końcówki i ciągle, że mi brak przedmiotu wyskakuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak wy zdobyliście bron dla Gonzaleza w 2 rozdziale skoro Parcival daje questa dopiero w 3 ? xD jest inny sposób ? a jeśli tak to jaki ?

I jak te bełty robić mam te metalowe końcówki i ciągle, że mi brak przedmiotu wyskakuje

Teoretycznie zadanie to można zrobić w rozdziale 2 bo Persival daje tego Questa , zaraz po zakończeniu zadania kopacze i ruda :)

Do jakiego zadania są książki Starożytne opowieści mam 4 tomy i nie mogę żadnego przeczytać , tak samo ancient scroll który znalazłem na cmentarzu gdzie jest krypta Inubisa ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

no bełt to nie tylko metalowa końcówka, ale jeszcze kawałek drewna  :F

0 użytkowników
Do góry