Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8848446 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8848446

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Spróbuj pospamować klawiszem T jak jesteś w grze. W ten sposób naprawia resetuje się AST (cokolwiek to oznacza). Ja w ten sposób naprawiam znikającą akrobatykę.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska  Jedyne co ci pozostaje to jak najszybsze zrobienie zadania Węża. Jak będziesz szedł do górniczej doliny przez opuszczonaą kopalnie to tam jest srebrny miecz jednoręczny chyba lepszy od tego co teraz masz. Umiesz ostrzyć broń? Na jakim poziomie masz walkę 1h?

Umiem ostrzyć ale nie wiem czym xD a poziom walki 65% i tabliczki w zapasie bo nie wiem czy nie mają wpływu na nauke

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wziąć udział w turnieju pięściarskim w karczmie orlana ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone Spróbuj pospamować klawiszem T jak jesteś w grze. W ten sposób naprawia resetuje się AST (cokolwiek to oznacza). Ja w ten sposób naprawiam znikającą akrobatykę.

Zadziałało  :D Wielkie dzięki

Post połączony: 2017-05-16, 20:43
@paulpolska  Jedyne co ci pozostaje to jak najszybsze zrobienie zadania Węża. Jak będziesz szedł do górniczej doliny przez opuszczonaą kopalnie to tam jest srebrny miecz jednoręczny chyba lepszy od tego co teraz masz. Umiesz ostrzyć broń? Na jakim poziomie masz walkę 1h?

Umiem ostrzyć ale nie wiem czym xD a poziom walki 65% i tabliczki w zapasie bo nie wiem czy nie mają wpływu na nauke

W zadaniu od Briana dostajesz osełkę do ostrzenia mieczy, możesz ją też kupić od Ramireza :) Osełka przypomina sztabkę , żeby naostrzyć broń już ją założyć a potem kliknąć na osełkę ( nie wszystkie bronie można naostrzyć )

Post połączony: 2017-05-16, 20:44
Jak wziąć udział w turnieju pięściarskim w karczmie orlana ?

Nie pamiętam imienia ale pogadaj z nowymi którzy się pojawili w karczmie jeden z nich organizuje walki :)

:D

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Zobaczę u Ramireza bo akurat Brian żadnego zadania mi nie dał i nie ma nawet żadnych opcji poza handlem. Dużo w ogóle daję takie ostrzenie ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Zobaczę u Ramireza bo akurat Brian żadnego zadania mi nie dał i nie ma nawet żadnych opcji poza handlem. Dużo w ogóle daję takie ostrzenie ?

Dawał zadanie w pierwszym rozdziale właśnie zadanie na osełkę

Mam zadanie od Ur karassa z eliminacją paladynów obok leśnego obozu Nedbeka ? Wykonałem dla Alberta zadania z Drakarem orków i planami wojennymi, jest jeszcze do czegoś potrzebny czy już można go wyeliminować  ??

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
No to widocznie coś się zbugowało przecież powtarzam Ci, że mi tego zadania nie dał i już raczej nie da bo nie mam opcji dialogowej. Nie tylko to mam zbugowane bo tak samo handel pałaszami mi nie działa ani misja z handlarzem bronią

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
No to widocznie coś się zbugowało przecież powtarzam Ci, że mi tego zadania nie dał i już raczej nie da bo nie mam opcji dialogowej. Nie tylko to mam zbugowane bo tak samo handel pałaszami mi nie działa ani misja z handlarzem bronią

No to kup osełkę od Ramireza :)

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nadal, żeby Brian nauczył go ostrzyć to MUSI mu wpierw oddać osełke, zadanie musisz mieć "TOUCHSTONE Brian" się nazywa, poszukaj. Jak Ci na osełke szkoda golda to i tak w pomieszczeniu gdzie on ciągle stoi to po lewej na półce leży ;) Daje sporo bo zwiększa obrażenia broni o 10% (nie doczytałem że ma to wyuczone :D) dziwne, że nie masz osełki. jak grasz na 0066.2 to na numpadzie klikasz 9 do ostrzenia

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie znalezć 5 bryłek czarnej rudy dla orkowego kowala w mieście?
2. Trzeba robić całą arenę w mieście orków na 100/100 repy? Bo jakoś mi się nie widzi zrobić całej samym ulu-mulu
3. Jakie są jeszcze zadania na reputacje? Oddałem dwóm orkom rogi muritana, mam teraz zabić dezerterów i donieść wiadomość do klanu w górach.

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przecież do ostrzenia potrzeba wykuć ostrze jeszcze do wody trzeba JE włożyć i wtedy ostrzy się i tak za każdym razem.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nadal, żeby Brian nauczył go ostrzyć to MUSI mu wpierw oddać osełke, zadanie musisz mieć "TOUCHSTONE Brian" się nazywa, poszukaj. Jak Ci na osełke szkoda golda to i tak w pomieszczeniu gdzie on ciągle stoi to po lewej na półce leży ;) Daje sporo bo zwiększa obrażenia broni o 10% (nie doczytałem że ma to wyuczone :D) dziwne, że nie masz osełki. jak grasz na 0066.2 to na numpadzie klikasz 9 do ostrzenia

Nieprawda bo naukę ostrzenia miałem od razu xD mimo, że tego zadania nie mam jak mówię. Nauczyłem się tego od razu jak tylko miałem to dostępne. Kupiłem osełkę u Ramireza

@up

Również nie prawda nic nie musiałem takiego robić a już bronie naostrzyłem ;]

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2. Ulu mulu walczysz tylko w  pierwszej walce

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nie zabiją mnie jak zmienię broń na normalną?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Przecież do ostrzenia potrzeba wykuć ostrze jeszcze do wody trzeba JE włożyć i wtedy ostrzy się i tak za każdym razem.
:F

Post połączony: 2017-05-16, 21:32

Nie zabiją mnie jak zmienię broń na normalną?

W 1 walce? Zabiją. W następnych? Nie. A wystarczy czytać dialogi ;/

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1. Gdzie znalezć 5 bryłek czarnej rudy dla orkowego kowala w mieście?
2. Trzeba robić całą arenę w mieście orków na 100/100 repy? Bo jakoś mi się nie widzi zrobić całej samym ulu-mulu
3. Jakie są jeszcze zadania na reputacje? Oddałem dwóm orkom rogi muritana, mam teraz zabić dezerterów i donieść wiadomość do klanu w górach.

3 Tutaj polecam zanieść wiadomość Garondowi nie orkom z klanu w górach, gdyż można zdobyć świetne nagrody (eliksir siła, życia, tabliczka zręczności) a konsekwencji praktycznie nie ma żadnych

Post połączony: 2017-05-16, 21:59
Ponawiam pytania:

1) Czy Albert jest do czegoś potrzebny, wykonałem już zadania dla niego z drakarem i planami orków ? Muszę go zabić w zadaniu trudny wybór ??

2) Jak zabić Demona na bagnach, mam 250 siły broń 300 dmg i nic mu prawie nie robię ??

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Hearthstone Ja go zabiłem łukiem i dobrym sposobem. (tylko że mam 300 zręczności) Przygotuj podwójny eliksir sprintu, wypij go przed walką, jak Demon będzie w ciebie strzelać tym czerwonym pociskiem i wypluwać ogień z pyska wtedy podbiegasz i zadajesz 2-3 ciosy, i tak w kółko przez 5-10 minut.I nie wybiegaj poza budynek bo stracisz aggro i demon odzyska hp, jeśli będziesz go bił na zewnątrz będzie przyzywał szkielety.( Tak wyglądała moja walka w kopalni orków z drugim takim demonem)

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
1. Bierze udział w fabule pod koniec gry, ale nie musi koniecznie żyć.
2. Oto sposób:
- Wyciągasz broń
- Podbiegasz
- Bijesz go dopóki jego życie nie będzie równe "0"
- Ewentualnie robisz uniki
- ???
- PROFIT

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Hearthstone
2. Oto sposób:
- Wyciągasz broń
- Podbiegasz
- ???
- PROFIT
Warto zaznaczyć że metoda działa na KAŻEGO w grze  :lol:

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Hearthstone
2. Oto sposób:
- Wyciągasz broń
- Podbiegasz
- ???
- PROFIT

1) Kurcze to nie wiem czy go zabijać , lepiej wczytam i nie wezmę tego zadania od Ur -karrasa? Do czego konkretnie ten Albert jest potrzebny , jego zabicie nie zablokuje mi jakiegoś zadania w dzienniku ?

2) Jak dotąd większość bossów udało mi się gdzieś zablokować a potem klepać ale z tym demonem już tak łatwo nie jest

A i jeszcze jedno bo nikt mi dzisiaj nie odpisał na to pytanie gdzie znaleść klucz do skrzyni w kajucie dowódcy na drakarze orków?

0 użytkowników
Do góry