Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820477 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820477

Odpowiedzi 37317

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Przetapianie rudy tyczy się żelaza i rudy więc już się tego nauczyłeś :)

SKoro tak to ile muszę mieć rudy żeby ją przetopić ? mam 225 i nadal nie mogę przetopić. Żelaza wystarczyło mieć 50.

Czy żeby dostać zadania dla Mateo trzeba udac się znów do Abigail i powiadomić ją o zakończeniu "misji" ? Jeżeli tak to to trochę nonsens jak to jest ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska Uczy cię przetapiania rudy po wykonaniu jego zadania z paczką rudy. Jeżeli chodzi ci o quest na naukę jubilerstwa, to dostajesz go podczas zostawania czeladnikiem, chaczyk jest taki ze Matea trzeba dokładnie przepytać, bo później traci on opcje dialogowe.
@Hearthstone  Nie, przetapiania rudy (domyślnie rudy żelaza bo taka jest pierwsza opcja) , nie daje ci możliwości przetapiania magicznej rudy .

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do tego idiotycznego zadania od Onara, to nadal nic. Po odprowadzeniu ich, po przespaniu się godzinę czy kij wie po czym - nie mam z nimi żadnych opcji dialogowych, a kiedy czekam na tyle długo, że wracają do domu, to Onar mnie opieprza. Jakieś pomysły?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
@paulpolska Uczy cię przetapiania rudy po wykonaniu jego zadania z paczką rudy. Jeżeli chodzi ci o quest na naukę jubilerstwa, to dostajesz go podczas zostawania czeladnikiem, chaczyk jest taki ze Matea trzeba dokładnie przepytać, bo później traci on opcje dialogowe.
@Hearthstone  Nie, przetapiania rudy (domyślnie rudy żelaza bo taka jest pierwsza opcja) , nie daje ci możliwości przetapiania magicznej rudy .

To w takim razie jakie jest inny sposób by zdobyć dobrą broń 1h bez magicznej rudy ? O co chodzi z tą "budową" obozu bo niektórzy tutaj o tym pisali ale czytając "od środka" to nie wiele kminie.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale w angielskiej wersji nazywa się Viper

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska A jakiej broni teraz używasz?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakiś sposób na zabicie tego czarnego mini śniącego na pustyni? (ashar'ihr czy jakoś tak)? Jakoś bardzo mały dmg w niego wchodzi i dodatkowo sam dostaje obrażenia od bicia go?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Krzyż Przeznaczenia 125/145 i to i tak zdobyte mało uczciwie bo wykradzione z piramidy podstępem (nie nie bez kodów ale sama próba mijania szkieletów nie na swój poziom to podstęp  :facepalm:) bez tego łaziłbym z El Bastardo 90/110 ;/

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@paulpolska  Jedyne co ci pozostaje to jak najszybsze zrobienie zadania Węża. Jak będziesz szedł do górniczej doliny przez opuszczonaą kopalnie to tam jest srebrny miecz jednoręczny chyba lepszy od tego co teraz masz. Umiesz ostrzyć broń? Na jakim poziomie masz walkę 1h?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ma ktoś pomysł co do tego zadania z Onarem? I gdzie znajduje się Wąż?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0oo Najłatwiej będzie go zbugować gdzieś tak, żebyś ty mógł go bić, a on ciebie nie

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Niemy To ze Onar cię opieprza nie powodowało uwalenia zadania, tylko nie dostawałeś wypłaty. Wąż jest w karczmie u Kardifa (port).

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zna ktoś w końcu sposób na aktywację portalu w dolnym poziomie kopalni orków?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ma ktoś pomysł co do tego zadania z Onarem? I gdzie znajduje się Wąż?

Musisz stać razem z nimi jak chodzą przy tych nagrobkach, potem jedna z nich podejdzie i zagada, tyle :)

Post połączony: 2017-05-16, 19:05
Krzyż Przeznaczenia 125/145 i to i tak zdobyte mało uczciwie bo wykradzione z piramidy podstępem (nie nie bez kodów ale sama próba mijania szkieletów nie na swój poziom to podstęp  :facepalm:) bez tego łaziłbym z El Bastardo 90/110 ;/
Napisz do mnie na priv z savem i skrinem statow, coś wymyślimy :D

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak przebiega to zadanie ze strzelaniem w tarcze ma ktoś jakiś filmik? Wyłączyłem auto aima mam 30% w łuki a dalej strzelam po swojemu.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Idziesz za taki drewniany słupek z wbitą strzałą. Wyciągasz łuk, celujesz myszką, naciskasz CTRL bądź LPM i strzelasz od lewej do prawej w każdą tarcze w ŚRODEK (jak trafisz to będzie +50 XP za każdy)

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@marv0oo Najłatwiej będzie go zbugować gdzieś tak, żebyś ty mógł go bić, a on ciebie nie

Problem w tym, ze jak go bije to czasami sam dostaje obrażenia i to dość spore.

Post połączony: 2017-05-16, 20:06
Tego ishar ahr na pustyni addanosa trzeba pokonać, by ją skończyć? Szczerze, to nie mam pojęcia jak go zabić. Dmg zadaję mu dość mały, a broń mam chyba porządną (zaostrzone konsekrowane 2h ostrze paladyna), on mnie bije mega mocno, często nie daje mi użyć mikstury leczenia. Jest jakaś specjalna broń na niego czy co? Da się w tym momencie (3 rozdział) dorwać jakąś broń 500 dmg żeby to zabić?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam jakiegoś buga zmieniła mi się aniamcja walki bronią dwuręczną, mam mistrza a walczę jak nowicjusz ?? Jak to naprawić

:D

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ktoś zna angielskie nazwy pucharu i naczynia ze skarbu grega?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Wygląda na to że arena orków jest zbugowana , psuje się animacja walki bronią co ciekawe po wczytaniu save z przed walk na arenie animacja się naprawia :/

:D

0 użytkowników
Do góry