Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8847033 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8847033

Odpowiedzi 37317

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. W jaskini koło dextera zmalałem chyba imienny młotek (kilof) komu się go daje?

2. 50 bryłek rudy da sztabe? bo nauczyłem się wykuwać broń z rudy ale jedyne kawałki mam z ogników

3. dla opiekunów wykonałem zadanie z lukijanem w 1 rozdziale spotkam jakiegoś jeszcze?

4. gdzie przenieśli ognisty łuk z wieży koło dextera?

5. gildia sekty jest zaliczana do głównych? bo teraz założyłem te kieckę od lestera i orun nie chce ze mną gadać to samo parvez.

Post połączony: 2017-05-14, 22:40
Ehh jak się przedostać obok tego Trolla przy kapliczce Quarhodrona ? Niby można wbiec do środka ale tam od razu Mumia i Zombie wybiega i nie daje rady dwóm truposzom na raz zwłaszcza, że Mumii zadaje po 5 dmg a z tyłu łapie mnie troll. Jakieś sposoby ? gdzieś zwój zmniejszenia może jest ?

ignaz chyba daje zmniejszenie za wykonanie zadania człowiek w przebraniu bestii (ja mam dalej je aktywne chociaż wypytałem jak leci, +sagita vatras czar sagita i ignaz nie ma opcji dialogowej)

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak wykonać questa z posiadłością bezimiennego? Szukam ludków, ale nie wiem o kogo dokładnie chodzi xd

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mało zrozumiałem z tego co napisałeś w nawiasie  no a inne sposoby są ? Zmuszanie graczy do robienia zadań pobocznych to na pewno nie jedyne wyjście

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak konsekrować pancerz rycerza?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. W jaskini koło dextera zmalałem chyba imienny młotek (kilof) komu się go daje?

2. 50 bryłek rudy da sztabe? bo nauczyłem się wykuwać broń z rudy ale jedyne kawałki mam z ogników

3. dla opiekunów wykonałem zadanie z lukijanem w 1 rozdziale spotkam jakiegoś jeszcze?

4. gdzie przenieśli ognisty łuk z wieży koło dextera?

5. gildia sekty jest zaliczana do głównych? bo teraz założyłem te kieckę od lestera i orun nie chce ze mną gadać to samo parvez.

Post połączony: 2017-05-14, 22:40
Ehh jak się przedostać obok tego Trolla przy kapliczce Quarhodrona ? Niby można wbiec do środka ale tam od razu Mumia i Zombie wybiega i nie daje rady dwóm truposzom na raz zwłaszcza, że Mumii zadaje po 5 dmg a z tyłu łapie mnie troll. Jakieś sposoby ? gdzieś zwój zmniejszenia może jest ?

ignaz chyba daje zmniejszenie za wykonanie zadania człowiek w przebraniu bestii (ja mam dalej je aktywne chociaż wypytałem jak leci, +sagita vatras czar sagita i ignaz nie ma opcji dialogowej)
1. Chyba nikomu
3. Spotkasz, przed wieżą Xardasa.
4. Jaskinia z cieniostworami na drodze do magów wody.
5. Tak, zaliczana do głównych.

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś wie dlaczego nie mam opcji dialogowej u wilka żeby poszedł na farmę bengara, ogólnie wybiłem wszystko dookoła pogadałem z bengarem i farmerami którzy uciekli ale nadal nic.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak wykonać questa z posiadłością bezimiennego? Szukam ludków, ale nie wiem o kogo dokładnie chodzi xd
odyslam do solucja + porady

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
@Stanleyowsky
Trzeba mieć questa od gildii kupców o posążkach (czy coś tam) z GD by je zlecił.

@marv0oo
2. Można rycerza.
3. Zbroja "Aktora" jest  chyba trochę  lepsza, ale dostaje się ją w Dolinie i nie wiem czy można ją robić w 3 rozdziale czy nie. Jeszcze zbroja orków jest lepsza, ale nie pamiętam czy ją dostawało się po kopalni żelaza/świątyni śniącego czy po dolinie.

@Maciuś
1. Jak najlepszą. Te co wymagają 300 siły + na pewno są już niezłe.

@Kyubie
A na jakim poziomie masz questa "Missing" od Garonda?

Trochę głpio bo nie wiem jak wstawić zdjęcie, ale "all prisoners fall or iron mine orcs or their stomach. i have only one thing- try somehow to get in there and find out if  any of the prisoners paladin. But ur thrall refused to talk about it because they do not trust me. we must somehow fix it" tak to wygląda...

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie jest oginsty łuk, magiczny łuk i kusza, nie znalazłem żadnej z tych broni? nie ma ich tam gdzie w zwykłym gothicu NK? Raff równiez nie ma dialogu o daniu mu specjalnego łuku? Ktoś pisał ze ognisty łuk jest w jaskini pod mostem ale nie znalazłem tam żadnego łuku , same ogniste strzały tylko?

:D

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jaki jest dobry 1h na strażników ?

Kurde Demon w świątyni Adanosa  z 5tyś HP to już lekka przesada toż tego się nie da zabić wprawdzie można minąć go ale to jakiś żart z takim bossem aż się boje jak będzie z Krukiem

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pobij Kharima. I daj screena z okna statystyk :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie znaleść bronie dla Raffy ? W soulucji na RPG Russia pisze żeby przynieść mu tylko tą kuszę z doliny cieni?

:D

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no tak , tylko kusze trzeba mu przynieść

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odnośnie tworzenia broni to wygląda tak, uczysz się kopania rud u Grimesa w GD lub Snipesa na farmie Lobarta, kopiesz 50 bryłek żelaza czy rudy, robisz z tego sztabkę a z sztabki już pręt czy inne pierdoły.

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co można wykuć w tej jaskini co przechodzimy rytuał ognia od Opiekunów xd ?

Miszczep

Miszczep

Użytkownicy
posty27
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tworzenie zwojów. Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi. Nauczylem sie u Galahada lodowej bryły ale podchodzac do stolu pokazuje ze nie mam czegoś (?) W dzienniku nie ma zadnej informacji na ten temat prosze o pomoc.

Jeszcze jedno. Nagle przestalem miec mozliwosc warzenia mikstur wie ktos o co chodzi?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz mieć pióro, jest do kupna u Brahima o ile dobrze pamiętam (próbuj o różnych porach dnia, jak stoi obok i nic nie robi, albo jak pisze).

W jakim sensie "straciłeś"

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tworzenie zwojów. Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi. Nauczylem sie u Galahada lodowej bryły ale podchodzac do stolu pokazuje ze nie mam czegoś (?) W dzienniku nie ma zadnej informacji na ten temat prosze o pomoc.

Jeszcze jedno. Nagle przestalem miec mozliwosc warzenia mikstur wie ktos o co chodzi?
Mikstury: Menzurka i składniki do danego eliksiru.

bols92

bols92

Użytkownicy
posty20
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem od ur-karrasa, mianowicie chodzi o zadanie difficult choice, oblazłem już chyba cała górnicza dolinę i nie mogę znaleźć tych całych ukrytych zasobów paladynów, będę wdzięczny za odpowiedź.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem od ur-karrasa, mianowicie chodzi o zadanie difficult choice, oblazłem już chyba cała górnicza dolinę i nie mogę znaleźć tych całych ukrytych zasobów paladynów, będę wdzięczny za odpowiedź.
To nie było to zadanie, gdzie musisz zabić tych paladynów, którzy ukrywają się przy obozie Netbeka?

0 użytkowników
Do góry