Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8861276 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8861276

Odpowiedzi 37317

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Gdzie przetapia się rudę żelaza albo co potrzeba ? Podchodzę koło Harada do pieca ale w opcjach dotyczących stali nic nie mogę zrobić a mam rudę żelaza ?

Dobra nieaktualne po prostu tego żelaza trzeba bardzo dużo żeby się opcja pojawiła xD

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie przetapia się rudę żelaza albo co potrzeba ? Podchodzę koło Harada do pieca ale w opcjach dotyczących stali nic nie mogę zrobić a mam rudę żelaza ?

Nauka wytapiania bryłek żelaza uczy wąż a później idziesz do kuźni i wytapiasz :)

Jak walczyć z drzewnym golemem , nic mu nie robię ani bronią sieczną ani obuchową? jedynie zaklęcia dają radę ale szkoda mi tak mocne zwoje jak fire storm marnować na zwykłe golemy?

:D

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Mam pytanie: Próbował ktoś zostać Guru na 0066r2? (...) został mi tylko quest z Magicznym eliksirem.
To już chyba jasne.
Nie o tych drzwiach mówię do Gomeza już się dostałem :) Mówię o drzwiach przy których stoi paladyn na przeciwko drzwi prowadzących do Gomeza?
A to wybacz, nie myślałem, że chodzi o te drzwi. Nie pomogę, nie wiedziałem nawet (względnie nie pamiętałem), że są zamknięte.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Co dają wino zapomnienia i balsam widzenia opłaca się je robić ???

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Opłaca mi się ulepszać lekką zbroje najemnika ? czy lepiej kupić średnią (2tyś zł) albo ciężką ? (8 tyś za droga chyba). No i gdzie znajdę zwykłe pełzacze w Khorinis tak by drogi do nich nie blokowały zbyt silne stwory  ?

Rozdział II - Jarkendar robię quest dla Franko ale cofnąłem się do Khorinis nabić doświadczenia bo Zębacze mnie przetrącają w pare sekund więc mam za słaby pancek.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Opłaca mi się ulepszać lekką zbroje najemnika ? czy lepiej kupić średnią (2tyś zł) albo ciężką ? (8 tyś za droga chyba).

Rozdział II - Jarkendar robię quest dla Franko ale cofnąłem się do Khorinis nabić doświadczenia bo Zębacze mnie przetrącają w pare sekund więc mam za słaby pancek

1) Ciężka zbroja jest opłacalna zwłaszcza po maksymalnym ulepszeniu, lekka i średnia nie , polecam też ci wykuć bronie z magicznej rudy jeśli grasz najemnikiem są bardzo mocne

2) NA zębacze są 2 proste taktyki:
- krok w tył atak, krok w tył atak ttd
- albo tak jak ja robię biję zębacza w trakcie jego animacji ataku przez co nie zadaje mi żadnych obrażeń tyle że tutaj trzeba trochę wyczucia , jesli spóźnisz się za atakiem albo wyprowadzisz za wcześnie to zbierzesz obrażenia :) w ten sposób wybiłem już wszystkie zębacze w GD łącznie ze smoczymi

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Twoja taktyka jest dobra ale jak ma się już lepiej rozwiniętą postać. Poza tym w Jarkendarze są grupki po 3 zębacze metoda krok w tył tu w ogóle nie działa bo zawsze jakiś zdąży mnie chapnąć gdy chce zaatakować. Gdyby to miało być takie proste to bym nie pisał tu ;p

- Gdzie znajdę pełzacze do których można swobodnie dojść bez silnych mobów po drodzę ? - Khorinis
- Kiedy rozpoczyna się quest z Handlarzem bronią ? Mam wszystkie znajdźki ale żadnych opcji dialogów u Vatrasa i Martina.

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Twoja taktyka jest dobra ale jak ma się już lepiej rozwiniętą postać. Poza tym w Jarkendarze są grupki po 3 zębacze metoda krok w tył tu w ogóle nie działa bo zawsze jakiś zdąży mnie chapnąć gdy chce zaatakować. Gdyby to miało być takie proste to bym nie pisał tu ;p

- Gdzie znajdę pełzacze do których można swobodnie dojść bez silnych mobów po drodzę ? - Khorinis
- Kiedy rozpoczyna się quest z Handlarzem bronią ? Mam wszystkie znajdźki ale żadnych opcji dialogów u Vatrasa i Martina.
1.W jaskini niedaleko czarnego trolla ta jeśli chcę się zostać magiem ognia
2.Jesteś pewien że masz wszystko ? Pierścień,list,pałasz bandytów

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Tak mam wszystko już rozmawiałem z Fernandem o tym liście za farmą Sekoba itd. Niby jakiś wpis był ale tyle w temacie bo w aktywnych zadaniach nie ma tego. Tak samo nadal nie mogę Ramirezowi sprzedawać pałaszy również nie ma żadnej opcji.

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tak mam wszystko już rozmawiałem z Fernandem o tym liście za farmą Sekoba itd. Niby jakiś wpis był ale tyle w temacie bo w aktywnych zadaniach nie ma tego. Tak samo nadal nie mogę Ramirezowi sprzedawać pałaszy również nie ma żadnej opcji.
To spróbuj wczytać przed rozmową z Fernandem bo może się coś zbugowało albo wczytaj i od razu pogadaj z martinem

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Balsam na stałe zwiększa manę o 3 i uzupełnia coś o ileś %.
Wino, o ile dobrze pamiętam, zwiększa hp, chyba o 5. Ale nie robiłem go, bo to marnowanie serc demonów (z perspektywy nekromanty).

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

To spróbuj wczytać przed rozmową z Fernandem bo może się coś zbugowało albo wczytaj i od razu pogadaj z martinem

Nie ma takiej opcji zabrnąłem z tym już dużo dalej. Zanim się spostrzegłem, że to nie działa to już 10 godzin gry więcej przeszedłem. Pozbyłem się także bandytów Hakona ale tutaj również nie ma żadnej opcji dialogowej z nim po wybyciu ich

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Paulpolska

Nie ma już listu za farmą sekoba o tym że Fernando sprzedaje broń bandytom :) List ma teraz jeden z bandytów w miejscu gdzie trzymają Elvricha

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest miecz Harta, tego najemnika w mieście orków.

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pandomapl
W zamku, w magazynie. Jak wejdziesz od strony Engora, to będzie po prawej stronie, mniej więcej za pudłami.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do questa z handlarzem bronią, to musisz wykorzystać z Vatrasem opcje dialogowe dotyczące wodnego kręgu. xD

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przechodzil ktos ta gre magiem wody? Na 0061 gralem magiem ognia i sprawial wrazenie duzo lepszego. Z tego co pamietam kostur zadawal dmg od ognia/magii a kostur wody to lipa - bije jak zwykla bron, no i brak podpalenia a zamrozenie jest zbugowane. Czary tez gorsze, brak podpalenia a szansa na odnowienie many to jakis zart - WTF :/

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie jest ta tabliczka runiczna pomiędzy cmentarzyskiem orków i wejściem do obozu bractwa, szukam i znaleść nie mogę niby koło jakiegoś drzewa tyle że tam nie ma drzew może to przez plik który usuwa trawę ??

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Plik który usuwa trawe usuwa trawe a nie przedmioty dookoła :F

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Patrząc w kierunku wejścia do obozu bractwa idziesz w prawo, w kierunku jeziora. Potem skręcasz w lewo, trzymasz się blisko krawędzi, ta tabliczka powinna gdzieś być. nograss nie ma wpływu na takie obiekty. A jak dalej będziesz miał problem ze znalezieniem to nakop magicznej rudy i idź do Riordana żeby nauczył twojego ognika szukać takich rzeczy.

0 użytkowników
Do góry