Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849107 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849107

Odpowiedzi 37317

deser3

deser3

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, okazuje się, że czary nekromanty na tego poszukiwacza nie działają. Jedyną opcją są przywołańce.

Edit: Chyba czary w ogóle, kula ognia też nie robi na nim wrażenia.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U sagity pusto, vatras tez nic.

Od czego zależy chęć gry w kości?

gdzie kupie zaklęcie snu?

Dla maga runa goblina z kijem +mana to podstawa.

PS magia demonów na demony dobre ;D

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z wszystkimi innymi prócz Raula można tylko raz (z nim chyba 2-3 dziennie).

Leży przy rozwalonym wózku obok (tam w lesie obok Orlana)

Post połączony: 2017-05-08, 19:11

Dla maga runa goblina z kijem +mana to podstawa.

:F :F :F :F :F :F :F :F

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kurzel131
Jeśli Ignaz jeszcze nie zginął, to u niego. Pudła sprzedawaj, do niczego innego Ci się nie przydadzą, ale klejnoty sobie zachowaj, fajną biżuterię można z nich zrobić.

@deser3
Działają, ale dopiero spear of darkness, czyli zaklęcia z kręgu 3+ cokolwiek mu zrobią.

@arminvanbuuren
A masz już skończony wątek demona w obozie na bagnie, kopalni orków i świątyni śniącego? Dopiero po tym uzyskasz dostęp do Doliny Cieni.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
mam 50 retoryki a mimo to Ur-Thrall nie chce rozmawiac ze mna na temat Doliny Cieni,ktos cos ?

Ta Retoryka jest skopana po całości. Niby Ramirez da nam księge Vatrasa jak mamy 20-30 retoryki a guzik prawda ja miałem 5 i też mi dał xD. Sądzę, że to jest jednak troche zbugowane.

P.S: Mam 2 rozdział i nadal Ramirez nie kupuje ode mnie Pałaszów bandytów co jest ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto może nauczyć wydobywania rudy żelaza w akcie I ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Snipes potrzebuje ukończenia jego zadania co wymaga podróż do doliny.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kto ma teraz recepty z jagód bo Luthero nie ma ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W GD u kucharza, nie nie trzeba kończyć jego zadania.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
P.S: Mam 2 rozdział i nadal Ramirez nie kupuje ode mnie Pałaszów bandytów co jest ?

a na jakim etapie masz zadanie z przemytem broni?

u mnie zaczął skupować, a zostało mi zagadanie do fernando, danie cyny martinowi, vatrasowi, adndre. Zróbiłem tak:

- śmierdząca notatka przeczytana nie podjebałem halvora
- znaleziony pałasz
- przeczytana notatka o przemycie broni tam koło sekoba gdzie jest list lucji
jakoś potem mogłem oddawać
- plus znaleziony ring zamorskiej gildi koło elwricha
- plus plaga bandytów bodajże (jaskinie koło miasta, jedna koło leśnych goblinów a druga pod przejściem do latarni jacka)

ps o co chodzi z tą jaskinią z bossem demona w dolinie lestera? Jakiś zakapior przed jaskinią, obok którego leży młody krwiopijca, którego nigdy nie widziałem, zaraz mi ze skarpy spadł jaszczur w jaskini szczury mieszek i demon, którego nie zabije przez crashe.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

a na jakim etapie masz zadanie z przemytem broni?

u mnie zaczął skupować, a zostało mi zagadanie do fernando, danie cyny martinowi, vatrasowi, adndre. Zróbiłem tak:

- śmierdząca notatka przeczytana nie podjebałem halvora
- znaleziony pałasz
- przeczytana notatka o przemycie broni tam koło sekoba gdzie jest list lucji
jakoś potem mogłem oddawać
- plus znaleziony ring zamorskiej gildi koło elwricha
- plus plaga bandytów bodajże (jaskinie koło miasta, jedna koło leśnych goblinów a druga pod przejściem do latarni jacka)

ps o co chodzi z tą jaskinią z bossem demona w dolinie lestera? Jakiś zakapior przed jaskinią, obok którego leży młody krwiopijca, którego nigdy nie widziałem, zaraz mi ze skarpy spadł jaszczur w jaskini szczury mieszek i demon, którego nie zabije przez crashe.

Ogólnie to zapomniałem o tym zadaniu xD wypełnie jak wróce z Jarka a propo Halvora to wszystko mi jedno. Zabiłem Canthara a nie wiedziałem że tutaj jest jak w starym wczesnym Returnie i nie mogę z nim handlować ;/;/ po kij przywracali to skoro było dobrze. Robienie Gildii Zabójców by kompletnie się dla mnie nie liczyło (poza zabiciem Lehmara) gdybym wiedział, że to takie ma skutki jak na starym Rebalancie.

To kto ma te receptury ? :d

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A co to ma do rzeczy? Wypytujesz wszystko Cassie i tyle, Ramirez będzie skupował. Zanim zaczniecie pierdolić te swoje głupoty to uzyjcie opcji SZUKAJ albo po prostu sie nie odzywajcie bo jak potem ktoś czego nie wie i zobaczy te wasze posty to będzie trzeba 100 raz powtarzac to co zostalo PORUSZONE na kaźdej stronie. W sumie nie ma po co dalej odpisywać skoro masz wyżej odpowiedź kto ma recepture, tragedia

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A co to ma do rzeczy? Wypytujesz wszystko Cassie i tyle, Ramirez będzie skupował. Zanim zaczniecie pierdolić te swoje głupoty to uzyjcie opcji SZUKAJ albo po prostu sie nie odzywajcie bo jak potem ktoś czego nie wie i zobaczy te wasze posty to będzie trzeba 100 raz powtarzac to co zostalo PORUSZONE na kaźdej stronie. W sumie nie ma po co dalej odpisywać skoro masz wyżej odpowiedź kto ma recepture, tragedia

Cassia nie ma na ten temat żadnych dialogów być może grałeś w inną wersję moda. U mnie zostały tylko opcje nauki zwinności, skradania i zadanie (pewnie z pucharami).

Ehh własnie zauwazyłem że nie mam w logu zadania z  "Handlarzem bronią". Mimo iż zebrałem dowody i nagadałem z Ferdnando to ani Vatras ani Martin nie mają żadnych opcji dialogowych. Da się coś z tym zrobić czy to zadanie się dostaje na innych warunkach niż wcześniej ?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań (jestem na samym początku aktu 2, strażnik miejski, czeladnik Harada):
1. Gdzie mogę znalezć jakąś lepszą broń dwuręczną od młota 100dmg
2. Gdzie mogę wykopać żelazo?
3. Muszę robić całego questa z rudą dla vipera, czy mogę po prostu popłynąć do tej jaskini, wykopać rude i mu oddać?

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. W GD jest na pewno dobry miecz, ale zanim tam pójdziesz to minie trochę czasu. Coś znajdziesz na pewno.
2. Jest na przyklad w jaskini z bandytami koło Khorinis, gdzie w NK była orkowa broń.
3. Musisz zrobić.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań (jestem na samym początku aktu 2, strażnik miejski, czeladnik Harada):
1. Gdzie mogę znalezć jakąś lepszą broń dwuręczną od młota 100dmg
2. Gdzie mogę wykopać żelazo?
3. Muszę robić całego questa z rudą dla vipera, czy mogę po prostu popłynąć do tej jaskini, wykopać rude i mu oddać?

1. jest za czarnym trollem tasak 100/110obr
2. jak wychodzisz wschodnia to na lewo do bandytów
3. mozesz szybciej ale musisz wykopac 200 dla kazdego czyli 400 bryłek troche roboty jest bo dopiero Grimes uczy ponad 50% a od 60-70% jakoś to idzie

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktoś wie ile trzeba mieć zręczności aby naumieć się akrobatyki w 66.1 ? mam 80 I cassia mówi że nie mam wystarczającego skilla (chyba o zręczność jej chodzi bo jaką inną umiejętność)

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
ktoś wie ile trzeba mieć zręczności aby naumieć się akrobatyki w 66.1 ? mam 80 I cassia mówi że nie mam wystarczającego skilla (chyba o zręczność jej chodzi bo jaką inną umiejętność)
120

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki!, Sporo :). Czy można pominąć śmierdzącą notatkę i Halvora aby dołączyć do gildii złodziei? jest może inny npc któremy możemy pomóc aby Attylla się zjawił? Pamiętam, że ubijanie tych bandytów z jaskini w której jest śmierdząca notatka jest bardzo trudne na początku bo między nimi jest boss. Czy pomoc dla bandyty o nazwie Jesse również się liczy jeżeli chodzi o dołączenie do gildii złodziei ?

0 użytkowników
Do góry