Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8860612 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8860612

Odpowiedzi 37317

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak się dostać do biblioteki w klasztorze Innosa ?? JEst tam ten mag od zadania z zabójstwem Ignaza a nie mam klucza ??

:D

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko co do skrzyń w ruinach w lokacji Ashtara. Otworzyłem jedną i zabił mnie deszcz ognia :D jest jakiś sposób żeby nie umierać przy otwieraniu skrzyń? Czy jest jakaś kolejność otwierania skrzyń?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Chciałbym ulepszyć pancerz najemnika i potrzebuję do tego 3 iron ingot. Jak mam to stworzyć? Umiem już kopać, co teraz?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@chowder123
Zacytuję sam siebie z dzisiaj:
Co do skrzyń u Ash'tara. Zauważyłem jedną rzecz  - z pulpitów obok skrzyń można wyczytać 3 różne teksty - jeden o łowcy, jeden o wojowniku i jeden o magu. Skrzynie z pulpitami o woju i łowcy mnie zabijają (nawet jak mam 200 zręczności), ale skrzynia z pulpitem o magu mnie nie zabiła (a gram nekro). Może ktoś potwierdzi moją teorię.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Czego potrzebuje do otwierania tych wrót guzikami (krypta inubisa głaz przy smoczej zgubie itd)

2. co potrzebuje do pieczenia ciast

3. mogę wykonać zadanie unlimited power w 1 akcie?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chciałbym ulepszyć pancerz najemnika i potrzebuję do tego 3 iron ingot. Jak mam to stworzyć? Umiem już kopać, co teraz?

Musisz się nauczyć przetapiac a to dopiero sie nauczysz jak przyniesiesz cargo ore dla Vipera chyba ze chce ci sie i wykopiesz 200 magicznej rudy i jemu dasz bo tyle jest dla niego.

Post połączony: 2017-05-07, 22:25
1. Czego potrzebuje do otwierania tych wrót guzikami (krypta inubisa głaz przy smoczej zgubie itd)

2. co potrzebuje do pieczenia ciast

3. mogę wykonać zadanie unlimited power w 1 akcie?

1. Dopiero bd miał opcje otworzyć to później jakos 5 akt jak dobrze pamietam.
2. uczysz się np u Eddy i tworzysz ciasta np z miesa to 1 szt. 1 ciasto
3.Nie to zadanie trwa aż do 7 rodz

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Trumm

Co mam zrobic jezeli jestem juz nauczony przetapiania zelaza, mam wykopane ze 30 brylek a jak podchodze do ognia w kuzni to nie ma zadnej opcji dialogowej, czy czegos jeszcze potrzeba do przetapiania? Co mam zrobic?

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Dlaczego nie moge topic rudy zelaza? Mam 12 brylek rudy zelaza, nauczony jestem topienia rudy zelaza a jak podchodze do ognia w kuzni to nie mam zadnej opcji dialogowej zeby przetopic, czy potrzebuje czegos jeszcze?
1 sztabka żelaza to 50 bryłek rudy żelaza

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1) Zauważyłem kamienie druidów w Jarkendarze gdzie szukać płytek do nich bo w solucji nic nie ma

2) Skąd zdobyć klucz do klasztornej biblioteki

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Hearthstone
Na dalszych stronach tematu z solucją jest podane. O ile dobrze pamiętam to jedna jest w jaskini Drake'a, a druga w świątyni Adanosa (komnata z Krukiem chyba).

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czarna perła jest u Ramireza za 500 złota i chyba u tego pirata w Jarkendarze przynajmniej w starym Returnie miał.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1) Zauważyłem kamienie druidów w Jarkendarze gdzie szukać płytek do nich bo w solucji nic nie ma

2. Dostajesz klucz po wypełnieniu większości questów w klasztorze, jeśli chodzi o inne frakcje to w 3. rozdziale :)

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

W jarkendarze dużo tych kamieni jest w skrzyniach np. w świayni adanosa.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
mam problem z grimesem,zaczynajac zadanie z eliksirem nie mialem na tyle retoryki zeby mi dal klucz,teraz mam 44  i nie mam dalej dialogu,ile trzebac miec zeby mi powiedzial cos na temat i dal klucz ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z grimesem,zaczynajac zadanie z eliksirem nie mialem na tyle retoryki zeby mi dal klucz,teraz mam 44  i nie mam dalej dialogu,ile trzebac miec zeby mi powiedzial cos na temat i dal klucz ?
30 tylko musisz wybrac opcje zeby powiedzial po starej znajomosci

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
30 tylko musisz wybrac opcje zeby powiedzial po starej znajomosci
no to chyba nie moge bo juz nie mam o tym dialogu,moze mnie uczyc kopania rudy a drugi dialog to co slychac czy cos w tym stylu
@edit jak ktos ma taki problem  to wystarczy go pobic,wziac klucz i rzuc czar zapomnienie :)

Post połączony: 2017-05-08, 00:50
potrzebuje 2pkt retoryki zeby pogadac z ur thrallem-wykupilem juz wszystkie ksiazki,z czego moge jeszcze wbijac retoryke ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren
Kradzież kieszonkowa - zacznij okradać ludzi, ale tak by Cie złapali, a potem spróbuj się wyłgać. Po ok 10 udanych próbach zyskasz 1 pkt retoryki.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1) Gdzie w Jarkendarze jest boss panter w solucji piszę ze trzeba chodzić po jakiś skałach ale nie znalazłem?
2) Jak zabić harpie ?? leczą się szybciej niż zadaję im obrażenia ??

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Heartstone
1) Możesz podać stronę na której jest to opisane? Może coś sobie przypomnę jak to przeczytam, bo kojarzę tylko bossa pumę w drodze do Ash'tara.
2) Nie przychodzi mi do głowy nic poza "uderz raz a porządnie" i "bij więcej niż się leczą aż padną". Jako nekro nie miałem z nimi problemów, więc może jakieś mocniejsze zwoje (large fireball czy coś w tym stylu) jeśli nie jesteś magiem?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
@Heartstone
1) Możesz podać stronę na której jest to opisane? Może coś sobie przypomnę jak to przeczytam, bo kojarzę tylko bossa pumę w drodze do Ash'tara.
2) Nie przychodzi mi do głowy nic poza "uderz raz a porządnie" i "bij więcej niż się leczą aż padną". Jako nekro nie miałem z nimi problemów, więc może jakieś mocniejsze zwoje (large fireball czy coś w tym stylu) jeśli nie jesteś magiem?

1) link       http://rpgrussia.com/index.php?topic=8782.0      może to chodzi o tego o którym piszesz ale tłumacz mi tłumaczy mniej więcej tak "W małej dolinie w centrum ruin Yarkendara (trzeba wspinać się po górach"
2 ) dobra harpie troll rozwalił

0 użytkowników
Do góry