Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8843508 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8843508

Odpowiedzi 37317

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mam popchnąć dalej zadanie z tą rudą dla Snipsa który siedzi w karczmie ogólnie skończyłem na tym że wezwałem u Xardasa Alepha porozmawiałem z nim oraz pokonałem i co dalej ?

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

3. Nie żaden limit, po prostu zamiast 5 punktów dodaj wtedy 1 i powinno ruszyć.

Gram na polskim tłumaczeniu z translatora. Wbiłem siłę do 60 i walkę 1h do 30% i dalej jak chcę się uczyć to nie mogę(mam PNy) i wyskakuje czerwony napis, że przekraczam limit szkolenia. W statystykach przy sile mam 60/48 ale nie wiem czy to ten limit i jak go zwiększyć.
Jeszcze jedno pytanie: Jak łatwo wbić tą karmę innosa do 10?

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zapłać Innosowi :)

Post połączony: 2017-05-07, 17:34
i pomódl się

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak się dostać do biblioteki magów ognia jako nowicjusz wody? W pierwszym returnie klucz można było ukraść Parlanowi, a teraz nie mam takiej opcji : /

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ziomeczki gram pod zręczność gdzie dostanę jakaś fajną szpadę w 1 rozdziale?

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zabijesz Mistrza Gildi Zabójców to on ma fajną szpadę chyba

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

3. Nie żaden limit, po prostu zamiast 5 punktów dodaj wtedy 1 i powinno ruszyć.

Gram na polskim tłumaczeniu z translatora. Wbiłem siłę do 60 i walkę 1h do 30% i dalej jak chcę się uczyć to nie mogę(mam PNy) i wyskakuje czerwony napis, że przekraczam limit szkolenia. W statystykach przy sile mam 60/48 ale nie wiem czy to ten limit i jak go zwiększyć.
Jeszcze jedno pytanie: Jak łatwo wbić tą karmę innosa do 10?

Kurde miałem to samo co Ty. Returning w taki sposób blokuje zbugowane oszczędzanie PNów. Musisz wbić teraz 5 punktów siły wydając na nauke po 1 punkcie i wtedy pójdzie z góry :] Ja myślałem z początku, że to limit rozdziału czy coś xD

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

marv0oo

marv0oo

Użytkownicy
posty133
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
paulpolska
Dzięki za pomoc. Okazało się, że to nie blokada przed tym bugiem, tylko to, że pierścień +2 do siły mi się zbugował i dawał +4, przez co myślałem, że mam równo 60 siły. Teraz działa.

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Mam pytanie wiele stracę nie oddając serca azgalora Ur-Thrallowi i nie zakańczając tego questa? Jestem już po kopalni i świątyni śniącego. (Mam buga i nie mam żadnych kwesti u Ur-Thralla po zabiciu azgalora)

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lukee ja jako Strażnik Świątynny wszedłem tam w 3 rozdziale bo wtedy dostajesz od Parlana klucz.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
kto i gdzie uczy jezyka orkow?
i walki orkową bron to juz w koplani jak juz bede mial 100rep ta ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
kto i gdzie uczy jezyka orkow?
W starej wieży xardasa w jednej z skrzyń znajdziesz notke po której przeczytaniu nauczysz się ewentualnie uczy też chyba ur-shak

Mam pytanie wiele stracę nie oddając serca azgalora Ur-Thrallowi i nie zakańczając tego questa? Jestem już po kopalni i świątyni śniącego. (Mam buga i nie mam żadnych kwesti u Ur-Thralla po zabiciu azgalora)

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@arminvanbuuren
Walki orkową bronią uczy jeden ork na dolnym poziomie kopalni, po tym jak pokonasz jego brata na arenie (ostatnia walka chyba).

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

Ogolnie jestem przeciwko uzywaniu kodow ale to mnie po prostu juz wku...

Czy ktos moglby podac komende na zwiekszenie kowalstwa?

Z gory dziekuje

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Przecież kowalstwo można szybko wbić na mistrza. To nie jest problem to już z alchemia jest gorzej.

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kowalstwo jest bardzo łatwo wbić uczysz się u Harada np. do rubinowego ostrza i wykuwasz je, a jak zabraknie prętów to kopiesz żelazo.

Post połączony: 2017-05-07, 19:17
Ponawiam moje pytanie co mam zrobić dalej w zadaniu z tą rudą dla Snipsa który przesiaduje w karczmie Kardifa, wezwałem już Alepha porozmawiałem i zabiłem ale co dalej

sfn

sfn

Użytkownicy
posty36
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi mi o taki problem gdzie... mam wyuczone robienie silent death - miecz od ramireza a potrzebuje on 25 kowalstwa.. ciekawe jakim cudem ja mam tyle uzbierac (dodam ze jestem czeladnikiem u constantino i nie mam jak wrocic do stanu przed wyborem czeladnika)

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kowalstwo jest bardzo łatwo wbić uczysz się u Harada np. do rubinowego ostrza i wykuwasz je, a jak zabraknie prętów to kopiesz żelazo.

Post połączony: 2017-05-07, 19:17
Ponawiam moje pytanie co mam zrobić dalej w zadaniu z tą rudą dla Snipsa który przesiaduje w karczmie Kardifa, wezwałem już Alepha porozmawiałem i zabiłem ale co dalej
znajduesz pod mostem ladunek z rudą(musisz kopac) most prowadzacy do starego obozu jak zaczynales G1 :)

Post połączony: 2017-05-07, 19:22
jak wlasnie nabijac to kowalstwo pany ? mam nauczonych milion mieczy(+ tych z rudy) a kowalstwo dalej 7 albo 8
trzeba je kuc i sprzedac czy co ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przecież kowalstwo można szybko wbić na mistrza. To nie jest problem to już z alchemia jest gorzej.
Zgadza się , trzeba zrobić mini poradnik nauki rzemiosła. Mala porada dobijania alchemii zrobić male mikstury(zycia/many)do progu 15 średnie do progu 30 potem duże tak do 50, potem specjalne np na siłę do 75. Ale niektóre mikstury są naprawdę fajne od 75 plus na mane na inteligencję dla maga alchemia"must have".
 Podobnie z kowalstwem 😁

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
To go nie rób proste.. serio kody bo z mieczem musisz poczekać?

0 użytkowników
Do góry