Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8857926 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8857926

Odpowiedzi 37317

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
swiatlo innosa ani zwykle swiatlo nie dziala na tego mrocznego golema,gdzie kupic zwoj na niego?
Ukradnij Ingmarowi.
A święty płomień musi działać na niego, wypytaj o wszystko Xardasa.

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeszedłem przez portal, ale wymagana jest jakaś ilość many i inta. W Rebalance 1.2.3 trzeba było mieć 40 inta 100many, może tutaj jest podobnie.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
swiatlo innosa ani zwykle swiatlo nie dziala na tego mrocznego golema,gdzie kupic zwoj na niego?

Potrzebny Ci jest zwój Ingmara (paladyna w górnym mieście) można mu ukraść zwój, pod warunkiem, że masz kradzież kieszonkową i 150 zręczności

SERIO HARWING, ZNOWU?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czy w krainie smoka w jarku ze skrzyń zawsze napierdala gromem?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy w krainie smoka w jarku ze skrzyń zawsze napierdala gromem?
Musisz mieć artefakty adanosa (chyba) tz. młot,berło,koronę.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kiedy Ramirez będzie skupował pałasze bandytów ode mnie ? Zadanie z sekstansem wykonałem

P.S: Na kim można jeszcze zrobić quest Ignaza z czarem Zapomnienia ? Próbowałem z Ramirezem, Fellanem, Ignazem (xD) i kimś jeszcze ale nic to nie dało. Nie jest czasem to trochę zbugowane ?  Chcę się nauczyć elikisru leczenia a słonecznego aloesu też nie mogę dla Sagitty zdobyć bo go po prostu tam nie ma sprawdzałem dokładnie na ile oczywiście troll pozwolił.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Światło Innosa musi na niego działać, możesz je ukraść Ingmarowi (mi się udało mając mniej niż 100 zręczności) lub kupić od Martina. Skrzynie w krainie ze smokiem nie zawsze napieprzają gromem, czasami pułapka nie działa.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
misja missing novices - baal namib mowi ze mam isc na polnoc do jakiegos obozu obok piramid,nie czaje za bardzo do ktorego i gdzie
@edit znalazlem solucje

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kiedy Ramirez będzie skupował pałasze bandytów ode mnie ? Zadanie z sekstansem wykonałem

P.S: Na kim można jeszcze zrobić quest Ignaza z czarem Zapomnienia ? Próbowałem z Ramirezem, Fellanem, Ignazem (xD) i kimś jeszcze ale nic to nie dało. Nie jest czasem to trochę zbugowane ?  Chcę się nauczyć elikisru leczenia a słonecznego aloesu też nie mogę dla Sagitty zdobyć bo go po prostu tam nie ma sprawdzałem dokładnie na ile oczywiście troll pozwolił.

W 2. rozdziale, z tego co kojarzę

Post połączony: 2017-05-06, 21:31
Światło Innosa musi na niego działać, możesz je ukraść Ingmarowi (mi się udało mając mniej niż 100 zręczności) lub kupić od Martina. Skrzynie w krainie ze smokiem nie zawsze napieprzają gromem, czasami pułapka nie działa.

Zgadzam się, wystarczy mieć dużo wytrzymałości, tak samo ze skrzynią Lariusa

Post połączony: 2017-05-06, 21:33

Musi być, przy prawej ścianie leża, spróbuj pobić się z valentinem, lub kogoś okraść, wtedy się na ciebie rzuci, uciekasz, wracasz do niego i nie chce z tobą rozmawiać i mówi, że idzie do Andre, wtedy rzucasz czar i wszystko jest ok

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pałasze skupuje już w pierwszym rozdziale, ale nie wiem, co trzeba zrobić. Questa od Ignaza możesz spokojnie zrobić na Mice(ten strażnik przed miastem) albo którymś z farmerów. Słoneczny aloes na 100% jest przy czarnym trollu, pewnie niedokładnie sprawdzałeś.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Szukam smoczych korzeni w khorinis. Jest ktoś to w stanie lepiej przetłumaczyć niż google translator?

-Na wschodniej bramy Khorinis (po dialogu z Zurisom o ziołach Constantino)
-Za domem Erol
-Skały bandytów dla stoczni Sekoba
-Niedaleko magicznego golema (na drodze do piramid)
-obóz myśliwych pieniek
-nizyny Leicester
-Stump w pobliżu Thunder
-Mamy suche drewno w lesie na wschodzie, w kręgu kamieni
-Beacon Jack
-Koniec ścieżki w lesie Wschodniej konopi
-Wschodniej las, zachodnia część drzewa
-Czarne mają glorhov, na drodze wzdłuż piramid
-W obszarze, gdzie skały są uruchomione w mieście do premii od Lares, kolejnych płytek runiczne
-W kopalni z elitarnej nieumarłych na południowym wybrzeżu . Przy wejściu do wybrzeża od bandytów Cavalorn, zawsze iść wzdłuż klifów w lewo do jaskini
-Na półkę po lewej stronie mostu do klasztoru niewinny, z tawerny Orlan
-Plateau w skałach nad magazynie Martin. Wspiąć się na łuku z kamienia z wody, aby przejść nad murami miasta, skoczyć z plateau. See. Videofag pod stołem.
Wielki Plateau (build 0065 i nowsze)
1. W centrum Grand Plateau, samotny troll
South Beach (build 0065 lub nowszy)
: 1. Na klifie między statkiem a paladyni jaskini z bandytami. Wspinać się z nowej plaży, potem trochę wspinaczki.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jest jakas bron na mumie? bulawy i miecze bija im po 5 hp w dalszym ciagu na pustyni adanosa

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
jest jakas bron na mumie? bulawy i miecze bija im po 5 hp w dalszym ciagu na pustyni adanosa

Który masz lvl? Cóż dmg zależy od po prostu obrażeń broni, jest jakiś próg, który jak przekroczy twoja siła bądź dmg broni, to zaczynasz hitać przeciwników na danym lvl normalnie nie wiem jak to się kalkuluje, ale mówie Ci to, co sam zauważyłem

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Który masz lvl? Cóż dmg zależy od po prostu obrażeń broni, jest jakiś próg, który jak przekroczy twoja siła bądź dmg broni, to zaczynasz hitać przeciwników na danym lvl normalnie nie wiem jak to się kalkuluje, ale mówie Ci to, co sam zauważyłem
40 ktorys chyba a sily kolo 160,tych straznikow ala sniacych co maja po 20k zycia czym zabijac ? xD

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Problemix

Problemix

Użytkownicy
posty104
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Słyszałem, że jest w returningu regeneracja many, kto ją uczy i w którym rozdziale ?

Stanleyowsky

Stanleyowsky

Użytkownicy
#BRAGGA_DOCENIAM
posty73
Propsy14
ProfesjaKompozytor
  • Użytkownicy
  • #BRAGGA_DOCENIAM
Słyszałem, że jest w returningu regeneracja many, kto ją uczy i w którym rozdziale ?
Regeneracji many, życia i staminy uczy Vatras od I rozdziału po wykonaniu dla niego kilku questów

Spoiler
Mianowicie zabiłem Azgalora. załatwiłem obozowi żeby orkowie ich nie atakowali, wracam do Ur-Thralla i nie mam żadnej kwesti dialogowej i nie mam jak zakończyć questa. Serce azgalora mam.
ver. 0.65

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Problemix
Ale nie w wersji 0066. Regeneracji many nauczy Cie mistrz gildii, o ile jesteś magiem (np. Xardas u nekromantów). Nie wiem jak z resztą. Jako nekro nauczyłem się regeneracji życia u Haniara w lesie asasynów. Regeneracji wytrzymałości jeszcze nie znalazłem.

Co do skrzyń u Ash'tara. Zauważyłem jedną rzecz  - z pulpitów obok skrzyń można wyczytać 3 różne teksty - jeden o łowcy, jeden o wojowniku i jeden o magu. Skrzynie z pulpitami o woju i łowcy mnie zabijają (nawet jak mam 200 zręczności), ale skrzynia z pulpitem o magu mnie nie zabiła (a gram nekro). Może ktoś potwierdzi moją teorię.

Pytanie: ktoś coś wie o tym kosturze, o którym mówił Xardas jako zamienniku dla uriziela?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
wytrzymalosc w 066 uczy Cord,ale jestem najemnikiem wiec nie wiem czy uczy inne gildie

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak walczyć z golemami ? broń obuchowa zadaje im spore obrażenia ale nie odskakują do tyłu po każdym ataku przez co pokonanie ich to udręka ? Do tego nie można ich nigdzie zaklinować ?? macie jakiś sposób jak z nimi walczyć poza zaklęciami błyskawic bo już żaden kupiec ich nie ma?

:D

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak się nie da, wejdź na skałę większą od golema i wal z kuszy albo schody koło piramidy i ty poziom niżej go lej z obucha, podpierdol peckowi klucz i ukradkiem weź młot z wiezy z joe 30 dmg to trochę mało a ten ma 90.

Szukam smoczych korzeni w khorinis. Jest ktoś to w stanie lepiej przetłumaczyć niż google translator?

rośliny masz wypisane w poradach moze do 1 ale lokacje się raczej nie zmieniły

ROŚLINY - KHORINIS  (1. i  2. rozdział)

SZCZAW KRÓLEWSKI

Rozdział 1
1.Obok wieży Xardasa. Idąc od wieży 1. półka po lewej nad małym jeziorkiem.
2.Idąc od Skipa do portu, nad wejściem do kanałów.
3.Obok zbieraczy ziela za farmą Lombarda (po rozmowie z kupcem).                     ok
4.Pniak obok miasta jak zejście do doliny z jaskinią.
5.Płaskowyż nad farmą Akila. Jeden z opiekunów.
6.Za spalonymi domami obok mostu z bandytami - misja Erola. Obok tabliczki do teleportu.               ok
7.Obok wieży z chorym orkiem obok miasta. Myśliwy Niklas.
8.Pod latarnią Jacka są dwa gobliny. Musimy zeskoczyć w dół.
9.Na szczycie wzgórza po lewej stronie przed mostem do piramidy. Nad jaskinią z dwoma cieniostworami.
10.Jaskinia czarnego trolla.                              ok
11.Idąc od Martwej Harpii na przełęcz, skręcamy zaraz za zwężeniem w lewo. Nad Jeziorem.
12.Cmentarz obok farmy Sekoba.                              ok
13.Na drugim brzegu rzeki (misja z jajem topielca), skręcamy w prawo, idziemy i 2. pólka skalna.
14.Wzgórze po lewej stronie obok piramidy. Czarne zębacze (choć są niebieskie;)). Idziemy cały czas trzymając się lewej strony ściany aż dochodzimy prawie nad jeziorko obok czarnego trolla.
15.Obok kręgu w wielkim lesie - misja z Laresem. Obok drzewa.                     ok
16.Obok kręgu w wielkim lesie - misja z Laresem. Obok pionowego kamienia.                  ok
17.Kupiec Fregyel (wersja 0051). Idąc z gorzelni w wielkim lesie w stronę wybrzeża znajduje się nowy domek.
18.W jaskini z testem nowicjuszy magów ognia (obok czarnego trolla).                     ok
19.Nad jaskinią z cieniostworem obok latarni - (cieniostworem z misji Vatrasa).                  ok
20.Nowa lokacja obok slonecznego kręgu. Obok cieniostwora.
21.Nowa lokacja obok słonecznego kręgu, poniżej cieniostwora są dwa ścierwojady. W lewo od nich.
22.Dolinka z dwoma trollami obok farmy Onara. Obok wieży.                     ok
Rozdział 2
1.Obok spalonych domków niedaleko mostu z bandytami z misji Erola.               

GOBLINIE JAGODY

1.Obok kręgu za farmą Lombarda.                        ok
2.Obok miasta, za orkiem z miksturą dla Salandra. Obok pająka.
3.Za drzewem na farmie Akila. Niedaleko dzik.
4.Przed jaskinią ze skarbem Grega.                        ok
5.Obok Martwej harpii, dwa ścierwojady.                     ok
6.Obok bandytów na moście - misja Erol.                     ok
7.Obok drzewa idąc od Sagitty do obozu bandytów, na wysokości cmentarza. Polne bestie.         ok
8.Przed jaskinią czarnego trolla.
9.Dolina pod miastem, obok cieniostwora przy ścianie.
10.Za farmą Onara, trzy szkielety obok ściany.
11.W zwłokach goblina bossa "Beard Axe" przed jaskinią obok czarnego trolla. Test nowicjuszy magów ognia.
12.Kupiec Fregyel (wersja 0051).
13.W wielkim lesie obok drzewa niedaleko cmentarza z widmem. Pierwszy skręt w lewo idąc od Akila.

SMOCZY KORZEŃ

Rozdział 1
1.Obok miasta jak ork z miksturą dla Salandra. Niedaleko jaskini są chrząszcze (po rozmowie z kupcem).
2.Dolinka z Lesterem. Skręcamy w lewo i za drzewem (po rozmowie z kupcem).
3.Pniak obok chaty Erola.                        ok
4.Pniak obóz myśliwych.                        ok
5.Pniak obok myśliwego Groma.                        ok
6.Z tyłu latarni Jack'a.                           ok
7.W miejscu jak kamienny golem z zadania magów ognia.
8.Wzgórze po lewej stronie obok piramidy. Obok drugiej grupy czarnych zębaczy.
9.Idąc z gorzelni w wielkim lesie w stronę wybrzeża lub nowego domku z kupcem Fregyelem spotykamy orka i dzika. Zaraz obok pniaka.
10.Kupiec Fregyel (wersja 0051).
11.Idąc od kręgu w wielkim lesie (Lares) w stronę farmy Akila zaraz przy pierwszym drzewie po lewej.      ok
12.W wielkim lesie na drzewie obok dwóch wargów niedaleko cmentarza.
Rozdział 2
1.Goblin Grimgash w jaskini za farmą Onara z misji od Pepe.
2.W zwłokach "chorego orka" obok wieży nad Niklasem (o ile się go nie uleczyło w 1. rozdziale).

JAGODA TROLLA

1.Jaskinia czarnego trolla.                                       ok
2.Jaskinia czarnego trolla.                                       ok
3.Płynąc od Skipa w stronę mrocznej wieży z mrocznym golemem. Druga plaża z wrakiem statku. Wychodzimy po dziobie statku na półkę skalną i jest obok topielca.
4.Przed namiotem obok piramidy.                                       ok
5.Nowa lokacja obok słonecznego kręgu. Schodzimy na sam dół.
6.Dolinka z dwoma trollami obok farmy Onara. Jest za trollami.
7.Koło farmy onara 3 szkielety i grób na prawo w takim pustym polu                              ok
8.Za bandytami erola miń łuk i w rogu po lewej                                    ok

ROŚLINY - JARKENDAR  (2. rozdział)

SZCZAW KRÓLEWSKI

1.Między kolumną a drzewem po lewej przed wejściem do domu uzdrowicieli na bagnie.
2.Za ołtarzem na wprost jak Kruk ucieka i zamyka za sobą wrota w obozie bandytów.

SMOCZY KORZEŃ
1.Orkowy mag Far Nag przed domem uczonych (biblioteka).

JAGODA TROLLA
1.Obok czarnego trolla w dolinie.

ROŚLINY - GÓRNICZA DOLINA  (2. rozdział - nie wszystkie lokacje są podane)

SZCZAW KRÓLEWSKI

1.W jaskini z wejściem pod wodą obok Yergena jak schodzimy z przełęczy.
2.Za wieżą po prawej stronie jak wchodzimy do smoka bagiennego (tabliczka teleportacyjna).
3.Zatoka trolli przed wejściem do kopalni starego obozu z Gothic 1. Obok pniaka jak tabliczka teleportacyjna.
4.Na wzgórzu obok wieży Xardasa jest za goblinem z misji "dziwna kreatura".
5.Na bagnach. Nie pamiętam dokładnie.
6.Wchodząc do lokacji przed kopalnią nowego obozu a G1. Idziemy prosto i przed samym obozem skręcamy ostro w prawo w góry. Obok dwóch smoczych zębaczy (coś tam jest i na 50% jest to szczaw).
7.Idąc od wejścia na bagna prawą stroną, mijamy najpierw trolla i jaskinię z bossem goblinem i następnie jest kolejna jaskinia z dwoma pająkami. Wejście jest ukryte przez zarośla.
8.W twierdzy kamiennego smoka. Stojąc na piedestale z pomnikiem orka (harpie), skaczemy w drugą stronę i następnie jeszcze raz w stronę rzeki. Jest niedaleko drzewa.

SMOCZY KORZEŃ

1.W jaskini z wejściem pod wodą obok Yergena jak schodzimy z przełęczy.
2-5. Dowódcy orkowi wokół zamku.
6.Pomiędzy wejściem do kopalni starego obozu z G1 a nową kopalnią paladynów z Grimes'em jest między skałami drzewo. Obok niego.
7. Pośrodku bagien, niedaleko domku z zombiakiem.
8.W jaskini po lewej przed wejściem na bagna. W środku goblin boss.

GOBLINIE JAGODY

1.Zatoka trolli przed wejściem do kopalni starego obozu z Gothic 1. Obok pierwszego trolla z prawej przy wejściu jest jagoda trolla a poniżej goblinie.
2.Idąc od Wrzoda (nad świątynią Śniącego) do obozu orków górskich, skręcamy w prawo obok pierwszej pniaka.
3.W szałasie obok trolla obok krypty z amuletem Angara.
4.Płynąc z obozu Sylvia i Bulko (przed lodowymi golemami) na drugą stronę jeziora, skręcamy w prawo i do końca.
5.Na bagnach. Idąc od wejścia, trzymamy się prawej strony i w takich zejściu dwóch ścian. W samym kącie.
6.Na pólkach skalnych od strony zamku obok Diego.
7.Wchodząc do lokacji przed kopalnią nowego obozu a G1. Idziemy w lewo jak wieża i później w dół. Poniżej smoczego zębacza (coś tam jest i na 50% są to goblinie).

JAGODA TROLLA

1.Na płaskowyżu powyżej przejścia Górniczej Doliny do Khorinis przez kopalnię złota. Obok trolla.
2.Zatoka trolli przed wejściem do kopalni starego obozu z Gothic 1. Obok pierwszego trolla z prawej przy wejściu jest jagoda.
3-4.Nad świątynią Śniącego są dwa trolle przed Wrzodem. Obok nich.
5.Na bagnach. idąc od wejścia do świątyni w lewą stronę. Trzeba szukać.
6.Obok trolla bosa z misji "Intruz" w lesie.

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

0 użytkowników
Do góry