Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8859354 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8859354

Odpowiedzi 37317

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jaką to broń trzeba znaleźc dla Gonzaleza ? Niestety ale autotranslate nawet mi nie pomógł dokładnie rozkminić o co chodzi. Coś, że bronie w mieście są niedostatecznie dobre zakumałem ale co to ma być za broń i gdzie jej szukać to już nie

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Musisz zrobić questa dla Parcivala w GD, dostaniesz miecz przypominający katanę (?) co w sumie nie ma sensu w uniwersum gothica no ale k

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jaką to broń trzeba znaleźc dla Gonzaleza ? Niestety ale autotranslate nawet mi nie pomógł dokładnie rozkminić o co chodzi. Coś, że bronie w mieście są niedostatecznie dobre zakumałem ale co to ma być za broń i gdzie jej szukać to już nie
w 2/3 rozdziale dostaniesz questa od Parcivala z zabiciem orkow ktorzy są na klifie,glownie orkowi kusznicy oraz starszy elita w jaskini(wchodzisz po schodkach na lewo od Hosh-Paka) za zabicie ich daje Ci bron asasyna bodajze

Post połączony: 2017-05-06, 18:08
a ja mam szybkie pytanko,gdzie pokazuje mi retoryke bo albo jestem slepy albo jej nie ma xd

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ok a co trzeba zrobić by Ramirez mnie nauczył otwierać zamki ? Spłaciłem dług za zabicie Atilli u Casssi należe już do gildii a on nadal pyta jak chce spłacić dług czy coś takiego ? Więc nie rozumiem jak mam to ogarnąć teraz myślałem, że mu chodziło o Atille ale jednak ten dialog jest cały czas nie kumam co niby zrobiłem mu

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ok a co trzeba zrobić by Ramirez mnie nauczył otwierać zamki ? Spłaciłem dług za zabicie Atilli u Casssi należe już do gildii a on nadal pyta jak chce spłacić dług czy coś takiego ? Więc nie rozumiem jak mam to ogarnąć teraz myślałem, że mu chodziło o Atille ale jednak ten dialog jest cały czas nie kumam co niby zrobiłem mu
mialem to samo,rzuc na niego zwoj zapomnienie,i odrazu wez z domu Brahima Sekstans
@edit a jak chcesz zeby ktos inny Cie uczyl otwierania zamkow to daj Thorbenowi Liste Dlugow

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

A tak btw zadanie jest w solucji, następnym razem proszę wpierw poszukać :)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Eee szukałem ale jakoś nie zauważyłem tego widocznie solucja jest mało intuicyjna ;p Z czarem zapomnienia zobacze może faktycznie to coś da. Co do Thorbena tak mam księge Lehmara (niedługo go zabije) ale Thorbenowi jej nie dam bo to największy sęp w całej sadze Gothic. Dosyć, że dajesz gościowi listę to jeszcze karzę sobie płacić dość słono za naukę. Eliksiry leczenia itd wymagają rdestów ? pytam bo liczę na chlapane :p

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
gdzie znajde magicznego golema? i czy dziala na niego mlot innosa ?
gdzie moge zobaczec ile mam aktualnie retoryki? nie chce na darmo chodzic do grimesa i innych.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Thorben uczy otwierania zamków kiedy masz 10 karmy u Innosa. Eliksiry leczenia i many wymagają menzurek, serafisów (tak to się nazywało? chodzi o te rośliny, które przywracają 15% wytrzymałości) i zależnie od mikstury rośliny leczniczej lub rośliny many.

O którego magicznego golema Ci chodzi? Jeżeli o tego z próby ognia, to tam gdzie zawsze i działa na niego młot Innosa. Jeżeli o tego z zadania z tą ekspedycją, to musisz popłynąć dalej, za Skipa i będzie tam taka wieża, w której jest golem. Działa na niego zaklęcie świętego światła (musi podejść bliżej i wtedy rzucasz na siebie światło). Natomiast co do retoryki, to jest tam, gdzie masz level itd.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Thorben uczy otwierania zamków kiedy masz 10 karmy u Innosa. Eliksiry leczenia i many wymagają menzurek, serafisów (tak to się nazywało? chodzi o te rośliny, które przywracają 15% wytrzymałości) i zależnie od mikstury rośliny leczniczej lub rośliny many.

O którego magicznego golema Ci chodzi? Jeżeli o tego z próby ognia, to tam gdzie zawsze i działa na niego młot Innosa. Jeżeli o tego z zadania z tą ekspedycją, to musisz popłynąć dalej, za Skipa i będzie tam taka wieża, w której jest golem. Działa na niego zaklęcie świętego światła (musi podejść bliżej i wtedy rzucasz na siebie światło). Natomiast co do retoryki, to jest tam, gdzie masz level itd.

"Ekspedycją"? W sensie, że magów, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale golem z ekspedycji magów ognia jest na terenach orków :)

Co do "nieintuicyjnej" solucji, wystarczy troszeczkę poszukać, zadań nie jest dużo w 1. rozdziale, chociaż fakt, powinienem umieścić to zadanie do zadań z miasta, ale tak jakby teraz mi się nie chce, akurat pisząc zadania z całej wyspy, przypomniałem sobie to oto zadanie, więc także to moja wina, przepraszam xd

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Cholera jak załatwić bandytów Dextera ? Mimo iż powiedziałem Gregowi gdzie jest Dexter to on nie pojawia się w pobliżu po rozmowie z nim a sam nie mam najmniejszych szans bo nawet nie można nigdzie Zwojów Obszarów kupić. Jak niby to zadanie bez tego wykonać ?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie dlaczego nie widze "celownika" tego jak na tym filmie co był wysyłany tylko musze grac na auto shoot, jak odpale ze sam bd namierzał to nic nie ma na ekranie

Holor

Holor

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam: Gdzie rozpocząć poszukiwania artefaktu, o którym mowa w książce od Ragnara?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera jak załatwić bandytów Dextera ? Mimo iż powiedziałem Gregowi gdzie jest Dexter to on nie pojawia się w pobliżu po rozmowie z nim a sam nie mam najmniejszych szans bo nawet nie można nigdzie Zwojów Obszarów kupić. Jak niby to zadanie bez tego wykonać ?

Podchodzisz do jednego uaktywniasz jaki kolwiek spell i podchodzisz do niego aggruje sie na cb i uciekasz na wyciagnieta bron nie bd zwracac uwagi tylko spell a i radze zaczynac od latarni jak potwierdzisz imie szefa ich to wtedy wracasz i masz po lewej wieże taka i jest tam straznik zabijasz i pozniej kazdego tam ciagniesz i mordujesz

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten cały dungeon na pustyni adanosa jest tylko na Hardzie i Legendzie? Czy może też na niższych poziomach trudności?

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba many i inteligencji żeby zostać magiem wody? Wersja 0066,1

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Up dołączam się do pytania, i kiedy wgl można nim zostać? Dopiero po przejściu przez portal?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na pewno po przejściu przez portal. Co do tamtych zadań to możliwe, że już wszystko mi się pokręciło.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
swiatlo innosa ani zwykle swiatlo nie dziala na tego mrocznego golema,gdzie kupic zwoj na niego?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ten cały dungeon na pustyni adanosa jest tylko na Hardzie i Legendzie? Czy może też na niższych poziomach trudności?

Z tego, co słyszałem, to tak, chociaż nie jestem pewien

PS: TYLE PYTAŃ, ZERO ODPOWIEDZI xd

0 użytkowników
Do góry