Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8849276 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8849276

Odpowiedzi 37317

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Musisz znaleźć takie miejsce, w którym żaden ork Cię nie widzi i użyć na tym orku zwoju snu

EDIT: Ayy nie zauważyłem następnej strony xD

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
 Witam

O co chodzi z tym bonusem 1000xp kiedy o 21 pierwszej pójdziemy do burdelu ?? siedziałem tam od 21 do północy i żadnego bonusu nie dostałem??

:D

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Kilka pytan:
1) co zrobic aby ur thrall chciał nam powiedzieć o świątyni śniącego i wysłał do doliny cieni? Bo mi gada ze nie teraz.
2) gdzie jest pierścień ulfa?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1) retoryka
2) leży na jednym z tych nagrobków obok Tawerny Orlana

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ile jej potrzeba? I gdzie pisze ile jej mamy bo nie widzę  nigdzie.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
50 albo 60? W oknie statystyk a gdzie ma być. Niedlugo pytania jak ubić Azgalora :F

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Niee z tym sobie poradzę :p

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
1 Jak odblokować możliwość skupywania pałaszy przez Ramireza, dołączyłem do gildii złodziei i nie mam u niego tej opcji

2 Jak odblokować bonus 1000xp za słuchanie muzyki Keiry bo nie mam już pomysłów ?

3 Jak ruszyć dalej zadania z nawiedzoną latarnią , znalazłem jakiś pierścień z napisem Stephen i nie wiem co dalej?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
gdzie znajde młot adanosa ? bylem juz w 3 swiatyniach,oprocz tej w kotlinie,ale robilem zapis sprawdzajac ja na szybko i nie zauwazylem nigdzie,wiec moze byc faktycznie tam ?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1 Jak odblokować możliwość skupywania pałaszy przez Ramireza, dołączyłem do gildii złodziei i nie mam u niego tej opcji

2 Jak odblokować bonus 1000xp za słuchanie muzyki Keiry bo nie mam już pomysłów ?

3 Jak ruszyć dalej zadania z nawiedzoną latarnią , znalazłem jakiś pierścień z napisem Stephen i nie wiem co dalej?

1) wyklikaj wszystkie opcje u Cassi

Na reszte pytan macie odpowiedź na poprzednich stronach

Post połączony: 2017-05-04, 07:42
gdzie znajde młot adanosa ? bylem juz w 3 swiatyniach,oprocz tej w kotlinie,ale robilem zapis sprawdzajac ja na szybko i nie zauwazylem nigdzie,wiec moze byc faktycznie tam ?

Tutaj tak samo

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Dobra znalazłem odpowiedzi do 1i 3 pytania ale nadal nie mogę znaleść do pytania 2 jak uzyskać bonus 100o xp od gry Keiry idę do burdelu o 21 i nic siedzie tam do północy i żadnego bonusu :(

Da się jakoś wyłączyć pułapki albo te resetowanie kombinacji w skrzyniach na poziomie hard bo mam problem z skrzynią gdzie ciągle zabija mnie pułapka do tego po każdym wczytaniu muszę od nowa znajdywać kombinację :( już chyba z pół godziny ślęczę nad tą skrzynią i nic ???

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
W solucji jest wiele błedów i z tym expem z burdelu jest tak samo. Poczekaj od 20.
Co do pułapek ze skrzyń i losowych kombinacji to tak to już jest - musisz przeboleć. Poczekaj aż będziesz miał przynajmniej 30 zręczności i wtedy bierz się za otwieranie. Pułapki są losowe więc wczytuj aż przeżyjesz lub nie uaktywni się żadna.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra znalazłem odpowiedzi do 1i 3 pytania ale nadal nie mogę znaleść do pytania 2 jak uzyskać bonus 100o xp od gry Keiry idę do burdelu o 21 i nic siedzie tam do północy i żadnego bonusu :(

Da się jakoś wyłączyć pułapki albo te resetowanie kombinacji w skrzyniach na poziomie hard bo mam problem z skrzynią gdzie ciągle zabija mnie pułapka do tego po każdym wczytaniu muszę od nowa znajdywać kombinację :( już chyba z pół godziny ślęczę nad tą skrzynią i nic ???
Po prostu sobie zapisuj kombinacje na kartce, będzie Ci o wiele łatwiej.

kicajek18782

kicajek18782

Użytkownicy
posty13
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Jestem nowicjuszem mroku mam znaleźć dla Xardasa jakiegoś nowicjusza i go zabić. Jakieś wskazówki?

Ktoś coś? Bo mnie też przydałaby się odpowiedź? ;)
Spoiler
Chodzi o Opolosa, nowicjusza z klasztoru magów ognia. Ten co zajmuje się owcami, musisz przyjść do niego w nocy bo tylko wtedy stoi na dworze sam i go zabić.

Dzięki za wsparcie, Fexo, ale już do tego doszedłem ;) Wyżynałem wszystkich po kolei ^_^ Nie trzeba czekać do nocy. Wystarczy wyciągnąć broń i dać mu się zauważyć, po czym chwilę poczekać i uciec np. na most ;)

Post połączony: 2016-02-11, 20:40
Jak zabić tego przerośniętego pełzacza na tej przeklętej pustyni ? I tych dwóch mini śmiących pod wielką piramidą ?
Spoiler
Z tego co wiem, pełzacza nie da się zabić, a jeśli chodzi o śniących, to musisz mieć odpowiednią siłę rażenia ( dobrą broń, kuszę lub czary). Ja osobiście ściągnąłem ich za pomocą kuszy stojąc na takim podwyższeniu.
Pelzacza da sie zabic kolumna tylko najpierw trzeba znalezc kij i uderzyc 3 razy w tarcze i wtedy wskakujesz do gory gdzie jest kolumna on przybiega i czeka i wtedy benc go kolumna w leb

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam problem. Podczas rozmowy Giliana z Wambo ten go nie zabija i równo o 0:00 obaj odchodzą w swoją stronę. Gilian o tej godzinie jedynie zmienia strój. Gdy podejdę do nich zbyt blisko przed północą rozpoczyna się ta sama sekwencja co o 0:00 czyli obaj idą w swoich kierunkach. Da się jakoś temu zaradzić ? Próbowałem parę razy to powtórzyć ale bez skutku.

P.S: Oczywiście po takiej "akcji" Gillian nie ma dostępnych opcji dialogowych odpowiednich jak po zabiciu Wambo.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Po prostu musisz się do nich "zakraść" i obserwować wszystko zza rogu. Spróbuj np. z dachu.

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
O co chodzi z tym własnym obozem? Kim trzeba grać ? Można to przeoczyć?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Gram na hardzie więc zapisywanie na kartce nic mi nie da bo po tym jak zabije mnie pułapka , to po wczytaniu zmienia się kombinacja skrzyni :( No nic dopakuje więcej w zręczność by ograniczyć stratę wytrychów :)

Post połączony: 2017-05-04, 14:29
W solucji jest wiele błedów i z tym expem z burdelu jest tak samo. Poczekaj od 20.
Co do pułapek ze skrzyń i losowych kombinacji to tak to już jest - musisz przeboleć. Poczekaj aż będziesz miał przynajmniej 30 zręczności i wtedy bierz się za otwieranie. Pułapki są losowe więc wczytuj aż przeżyjesz lub nie uaktywni się żadna.

Byłem w tym burdelu o 20 do 22 i Keira nie grała więc albo mam buga albo to usunęli w najnowszej wersji :/

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Gram na hardzie więc zapisywanie na kartce nic mi nie da bo po tym jak zabije mnie pułapka , to po wczytaniu zmienia się kombinacja skrzyni :( No nic dopakuje więcej w zręczność by ograniczyć stratę wytrychów :)

Byłem w tym burdelu o 20 do 22 i Keira nie grała więc albo mam buga albo to usunęli w najnowszej wersji :/
Wiem, że grasz na hardzie, ale z zapisywaniem na kartce i tak będzie po prostu łatwiej przy późniejszych zamkach, bo będą takie, które mają kombinacje z ponad 20 trafieniami.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Poczekaj jak dojdziesz do krainy za yarkendarem, tam sa skrzynie po 25-30 kombinacji, te tutaj to bajka

0 użytkowników
Do góry