Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8850669 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8850669

Odpowiedzi 37317

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanek parę. Czemu nie mogę użyć pochodni? I Jeżeli chcę się uczyć walki 2 broni jednoręcznych to powinienem się uczyć walki jednoręcznej czy dwu?
Pochodnia jest na numlocku 7 o ile dobrze pamiętam. Zawsze możesz sprawdzić w ustawieniach. Odnośnie broni to zależy co preferujesz ale skoro chcesz porady to jednoręcznych

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanek parę. Czemu nie mogę użyć pochodni? I Jeżeli chcę się uczyć walki 2 broni jednoręcznych to powinienem się uczyć walki jednoręcznej czy dwu?
Chodzi Ci o dwa miecze? Jeżeli tak, to one chyba były od dwuręcznych. Pochodnie masz pod którąś liczbą.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Tak, dwa miecze jednoręczne na raz. Czy są opłacalne? Może coś innego jest lepsze? Na przykład dwuręczne, może orkowe, czy jednoręczny i tarcza? Czy może odrazu zacząć od nauki  walki broniami dwuręcznymi? Bo z tego co widzę często się mówi o późniejszym etapie jej nauki

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Walka dwoma mieczami, to coś zupełnie innego niż miecz dwuręczny czy jednoręczny, poza tym, opłacalne? Uczysz się tego praktycznie za darmo, a masz do wyboru tylko 2 pary mieczy (nie możesz po prostu wziąć randomowych mieczy jednoręcznych i założyć dwa naraz) masz przeznaczone, wcześniej wspomniane "pary". Radzę Ci pakować w miecze dwuręczne :)

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 120 siły +5 z pierścionka i pasu, nosze miecz jednoręczny na 125 siły, dalsze dodawanie kosztuje mnie już 3 pny za 1 punkt, warto dawać? Czy dobić może z 60 zręczności albo zacząć dawać w broń dwuręczną?

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam 120 siły +5 z pierścionka i pasu, nosze miecz jednoręczny na 125 siły, dalsze dodawanie kosztuje mnie już 3 pny za 1 punkt, warto dawać? Czy dobić może z 60 zręczności albo zacząć dawać w broń dwuręczną?

Zacznij dawać w dwurękę, z nią będziesz do końca gry latał ;)

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę jakiś lepszy młot do około 125 siły, chciałbym zdobyć młot tarakota żeby zostać strażnikiem ale tu jest problem... Golema za cholerę nie idzie zabić bez godziny unikania? Może jakaś specjalna taktyka na golemy?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę jakiś lepszy młot do około 125 siły, chciałbym zdobyć młot tarakota żeby zostać strażnikiem ale tu jest problem... Golema za cholerę nie idzie zabić bez godziny unikania? Może jakaś specjalna taktyka na golemy?
To przy okazji mógłbyś napisac, jak teraz zostaje się strażnikiem świątynnym? A na golemy polecam magię, szczególnie typu błyskawice itp. Ewentualnie mógłbyś też zaciągnąć go do miasta albo magów wody i próbować dobić, to też jest możliwe. Poziom walki dwoma mieczami zależy od poziomu broni dwuręcznych?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Normalnie a jak zostajesz nowicjuszem, robisz zadsnie dla Cadara i Parveza i To z młotem i tadam XD golemy też latwo sie bije, żadna filozofia tylko trzeba odrobine pomyśleć

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie gdzie można kupić język ognistego jaszczura albo serce kamiennego golema w khorinis

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak używać Mora Ulartu ? Kiedy jej używam pojawia się tylko,że nauczyłem się tej umiejętności,a runa znika z ekwipunku. Nie wiem też,jak sprawić,żeby szpon beliara zaczął działać. Potrzeba np. 50 dusz czy co ? Z góry dzięki za odpowiedź.

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś czy da się usunąć na Hardzie te bezsensowne ograniczenie snu przez GVE? Irytuje jak chuj.

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co potrzebuję żeby kuć broń z magicznej rudy? Mam bryłki i stalowe pręty

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz przetopić rudę na sztabkę.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie gdzie można kupić język ognistego jaszczura albo serce kamiennego golema w khorinis
Kupić niestety nie wiem, ale ognistych jaszczurów masz dużo na wykopaliskach i przy tej wieży, gdzie jest ten kamienny golem, którego da się zabić tylko światłem. Płyniesz po prostu na prawo od Skipa. Natomiast golemy też znajdziesz na wykopaliskach, w jaskini, do której przejście otwiera się przełącznikiem w jednej z piramid.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ile dostajece expa za np. polnego pełzacza aka modliszkę  w jarkendarze?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Harrley

Harrley

Użytkownicy
posty72
Propsy25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pandomapl
Serca golema u kupca jeszcze nie widziałem, ale pojedyncze języki ognistych jaszczurów się trafiały, bodajże w czwartym rozdziale u niektórych kupców z asortymentem alchemicznym/magicznym.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Golemy można zbugowac na kamienu albo drzewie btw guru na 66 ma fajne czary ?bo pogral bym nim...

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak używać Mora Ulartu ? Kiedy jej używam pojawia się tylko,że nauczyłem się tej umiejętności,a runa znika z ekwipunku. Nie wiem też,jak sprawić,żeby szpon beliara zaczął działać. Potrzeba np. 50 dusz czy co ? Z góry dzięki za odpowiedź.

Mora Ulatru ma 2 użycia, używasz tak sobie, znika Ci i możesz od teraz brać dusze, albo użyć na S'enyaku przed walką (będzie okienko dialogowe) przez co możesz wziąć duszę S'enyaka i włożyć do Szponu, rekomenduję uzbierać 400 dusz zwykłych zamiast duszy S'enyaka :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Co jest nagrodą za zorganizowanie dziewicy dla skipa?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

0 użytkowników
Do góry